Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
"ezer dolog van, ami meg a windowsból hiányzik már rövidebb Linux használat után is"
Például mik?
Én évek óta próbálgatom a különböző linux disztribúciókat (suse, ubi), illetve LIVE-rendszereket (uhu-live, slax). Most előszór vagyok megelégedve valamennyire az UBUNTU 9.10-el. Előtte szinte csak 1-2 órát töltöttek a gépemen, aztán törlés. Most viszont fent van hetek óta. DE, -mert mindig van egy de-, nagyon messze van a windowstól. Ebbe a topikba is azért jöttem (helyesebben: kényszerültem jönni), hogy a hibás működést, illetve hogy a saját igényeket valahogy orvosolni tudjam. 99%-ben a fekete ablakban kellett ezt csinálnom, érthetetlen varázsszavakkal manipulálva. Amíg ez a linuxnál muszáj-ból így van, nem lehet egy napon említeni a windowszal! Még akkor sem ha ezerszer többet tudna annál. De nem tud többet semmiben sem! Csak más. Más koncepció. Szerintem sokkal-sokkal jobb koncepció, de még kiforratlan a z érdemi megoldásokat illetően. Amíg a fekete ablak kötelező a különböző megoldásokhoz, meg sem nézem a grafikai szépség-trükköket. Amíg valaki sántít, járni is alig tud, addig ne akarjon pirulettezni a jégen!
Aktív témák
Hirdetés
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Autós topik
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest