Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Valóban sok esetben reménytelen a megoldás, vagy csak elérhetetlen a kezdőnek.
Viszont - előre elnézést kérek - aki nem képes annyit tenni egy valóban ingyenes és megbízható rendszerért, hogy megtanul pár alap dolgot az kérem szépen ne használja.
Megleszünk nélküle.
Én is - bölcsész létemre - rá tudtam szánni 1-2 hónapot, hogy megismerje.
Plusz ehhez add hozzá, hogy elképesztően gyorsan fejlődik manapság. Már tényleg a next-next-nél is könnyebb bizonyos esetekben.
Nameg azt is add hozzá, hogy itt egy közösség aki szívesen segít sokszor már az értelmetlenségig is kitartóan.
(Életemben egyszer kérdeztem winnel kapcsolatban, mégcsak válaszra sem méltatott senki.
)Ehhez kapcsolódik mai harmadik intelmem:
- Tessék elfelejteni azt, hogy a Linux ingyenes. Igenis fizetni kell érte, méghozzá tanulópénzt.
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)