- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Progép
csendes tag
Sziasztok.
Kezdő Ubuntu linuxos vagyok és máris megszeretném változtatni a splash screenemet valami más képre. De sok a gond 4 napon át próbálkoztam állítgatni nekem nem sikerül megváltoztatni.
Angol forumon azt olvastam, hogy itt kell valamit babrálni : /usr/share/pixmaps/splash eddig oké de nekem nincs ott splash mappám.

Terminálban is próbálta ott sem megy. Sokaknál van egy olyan funkció az adminisztráció menüfülnél, hogy Bejelentkezési kép nekem ez sincs csak Bejelentkezési képernyő van de ez nem az... Felraktam a splash screen managert besikerült raknom a képet nagynehezen de istenért se vált át rá... ubuntu 9.10 Karmikkoala, Nem tudom die tartozik e de a vizuálís efekteket sikerült beállítani.

Kérlek segítsetek. Meguntam a nagytömegbe való tartozást ( windowst ) és társulnék a Tux csoportba.

Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest