Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Progép
csendes tag
Sziasztok.
Kezdő Ubuntu linuxos vagyok és máris megszeretném változtatni a splash screenemet valami más képre. De sok a gond 4 napon át próbálkoztam állítgatni nekem nem sikerül megváltoztatni.
Angol forumon azt olvastam, hogy itt kell valamit babrálni : /usr/share/pixmaps/splash eddig oké de nekem nincs ott splash mappám.

Terminálban is próbálta ott sem megy. Sokaknál van egy olyan funkció az adminisztráció menüfülnél, hogy Bejelentkezési kép nekem ez sincs csak Bejelentkezési képernyő van de ez nem az... Felraktam a splash screen managert besikerült raknom a képet nagynehezen de istenért se vált át rá... ubuntu 9.10 Karmikkoala, Nem tudom die tartozik e de a vizuálís efekteket sikerült beállítani.

Kérlek segítsetek. Meguntam a nagytömegbe való tartozást ( windowst ) és társulnék a Tux csoportba.

Aktív témák
Hirdetés
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Samsung kuponkunyeráló
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs