- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Wubi-t telepitettem végül is, elöször látni akarom, hogy tényleg minden amire szükségem van müködik
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Bestbuy játékok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?