Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Wubi-t telepitettem végül is, elöször látni akarom, hogy tényleg minden amire szükségem van müködik
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?
Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- DJI topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?