- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Végigcsináltam és Yes-t kaptam a végén, mégis ugyan olyan lassú maradt a rendszer, Megjelenésnél sem lehet felvenni az effekteket még normálra se, mert rögtön kiírja, hogy meghiúsult. Ezek után bepróbáltam egy 9.4-es Catalystot mivel itt fentebb azt írták 9600XT-vel megy. Öcsémnek ugye a 9550-esnek ugyan az a GPU-ja,mint a 9600Pronak csak visszafogva. Felment a Catalyst, kapott egy resetet azóta se normál se safe módban nem indul el az Ubuntu, töltő képernyő egyszer csak színt vált és "ketté ugrik", a képernyő meg megfagy. Szóval így nem hiszem, hogy az öcsém gépére Ubuntu kerül, mert alapban lassú mint állat, effekteket nem engedi bekapcsolni nemhogy egy compiz telepítése megforduljon a fejemben.
Aztán a nyílt driver sem javít semmit, lassú mint állat. 9.4 telepítése után meg többet el sem tudtam indítani az Ubuntut.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán a nyílt driver sem javít semmit, lassú mint állat. 9.4 telepítése után meg többet el sem tudtam indítani az Ubuntut.