Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Végigcsináltam és Yes-t kaptam a végén, mégis ugyan olyan lassú maradt a rendszer, Megjelenésnél sem lehet felvenni az effekteket még normálra se, mert rögtön kiírja, hogy meghiúsult. Ezek után bepróbáltam egy 9.4-es Catalystot mivel itt fentebb azt írták 9600XT-vel megy. Öcsémnek ugye a 9550-esnek ugyan az a GPU-ja,mint a 9600Pronak csak visszafogva. Felment a Catalyst, kapott egy resetet azóta se normál se safe módban nem indul el az Ubuntu, töltő képernyő egyszer csak színt vált és "ketté ugrik", a képernyő meg megfagy. Szóval így nem hiszem, hogy az öcsém gépére Ubuntu kerül, mert alapban lassú mint állat, effekteket nem engedi bekapcsolni nemhogy egy compiz telepítése megforduljon a fejemben.
Aztán a nyílt driver sem javít semmit, lassú mint állat. 9.4 telepítése után meg többet el sem tudtam indítani az Ubuntut.
Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Yettel topik
- Valami baja van a tápomnak
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen házat vegyek?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest