Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Eddigi segítséget előre is köszi, tegnap viszont csak Windozzal próbálkoztam rajta, de nem jött össze. Viszont jött még kérdés.
A lényeg hogy feltettem egy másik gépről a Windoz szervert egy vinyora, átettem a vinyot, de nem áll fel a rendszer, 3 másodpercenként rebootot nyom. Valószínű mivel eltérő a hardver így nem tud rajta felállni az OP-rendszer. Kérdés ez miatt, mennyire érzékeny a ubuntu linux erre? Egy probát megér?
Másra is rájöttem, van benne egy 256 os transcend memória. Betettem gépbe megnéztem mi van rajta egy kicsi boot rendszer valószínűleg valami buta win. Ezt recovery módhoz találták ki leírásban le is van írva ilyenkor csak egy ipt kap a szerver és ilyenkor lehet netröl, vagy bármiről rátenni egy rendszer a belső vinyokra persze lan-on keresztül. Így akár meg is tudom próbálni azt a Netboot isot.
De este még szenvedek vele, ma meg írok az fsc-nek
Aktív témák
- LEGO klub
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- BMW topik
- Házimozi haladó szinten
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Iqos cigaretta
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Metal topik
- További aktív témák...
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest