Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
harry
veterán
Üdv, volna egy notebookom, amin volt gyárilag egy diagnostikai, egy recovery, és egy telepített vindóz partíció. Utóbbit leformáztam, és csináltam helyette két ext3-at, egyikre került az ubuntu, most nincs swap. A gondom igazából az, hogy nem tudom elérni a gyári két partíciót (diag/reco).
Diagnosztikát amúgy tudom futtatni, amint végigmegy, kiírja, hogy folytathatom a tesztelést, vagy indíthatom a grafikus Dell diag izét - ez utóbbinál eddig el is indult a grafikus rész, most viszont a grub-ot tölti be... Hogy tudnám beállítani, hogy lássa a másik két partíciót is a grub, és tudjak onnan bootolni?
Néztem a gparted-et (gui-n), ott csak a linux rendszer part.ón van boot flag. Be lehet állítani a többire is, ennyi elég, vagy mit lenne érdemes csinálni?
Aktív témák
- BestBuy topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- LEGO klub
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest