- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
harry
veterán
Üdv, volna egy notebookom, amin volt gyárilag egy diagnostikai, egy recovery, és egy telepített vindóz partíció. Utóbbit leformáztam, és csináltam helyette két ext3-at, egyikre került az ubuntu, most nincs swap. A gondom igazából az, hogy nem tudom elérni a gyári két partíciót (diag/reco).
Diagnosztikát amúgy tudom futtatni, amint végigmegy, kiírja, hogy folytathatom a tesztelést, vagy indíthatom a grafikus Dell diag izét - ez utóbbinál eddig el is indult a grafikus rész, most viszont a grub-ot tölti be... Hogy tudnám beállítani, hogy lássa a másik két partíciót is a grub, és tudjak onnan bootolni?
Néztem a gparted-et (gui-n), ott csak a linux rendszer part.ón van boot flag. Be lehet állítani a többire is, ennyi elég, vagy mit lenne érdemes csinálni?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest