- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Aktív témák
-
thug
tag
Segítség!
Sziasztok!Lehet, hogy már volt előttem a kérdés, de bevallom őszintén nem keresgéltem ilyet.
Problémám volna ezzel a nyavalyás Ubuntuval és itt iztos találok olyat aki tudna nekem a probléma megoldásában.
Szoval a helyzet a következő:Van nekem egy pc-m amin van fönt egy xp amit használok, gondoltam rendelek egy ingyé példány Ubuntut, Ubuntuéktól amit szépen hamar meg is kaptam postai úton Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition (64bit)...
Láttam már az op-ot tetszik, kéne, fel is telepítettem vinfos alá, minden működik...
Annyi csak, hogy szerettem volna beállítani a netet alá, de sehol nem sikerült...
Jó, jó kezdő vagyok, meg balga ezért megkérdeztem a net szolgáltatóm help desk-jét, hogy ugyan ő biztos tudja miként tudom belőni a (Digi Lan) netemet Ubuntu alá, hiszen xp alatt megadom a felhaszáló nevem, illetve jelszavam azt kb már megy is.
Na most szolgáltatótol ezt az instrut kaptam:
1. Tálcán lévő helyi kapcsolat ikonra az egér jobb gombjával rá kell kattintani.
2. Kiválasztani a kapcsolat szerkesztése menü pontot.
3. DSL kapcsolat kiválasztása.
4. Automatikus csatlakozás bejelölése.
5. Felhasználónév és jelszó megadása.
6. Csatlakozás.Biztos én vagyok a hülye, de 1, nem találtam jobb gomb hatására "kapcsolat szerkesztése menü pontot"
2, "DSL kapcsolat kiválasztása" lehetőséget végképp nem...Nos ubuntu felhasználókat kérném szépen, hogy ha valaki tudja a porblémát kérem segítsen!
És csak annyi, hogy ide írd, de ha megteszed és belinkeled PÜ-be, akkor azt megköszönöm, azt mindig olvasom!!Köszi előre is!!
thug
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Próbálkozom azzal, h felteszem a 9.04-et Wubival, de sehogysem akar összejönni!
Alap oprendszer, win xp sp2 semmi extra, csicsa...Ezt a hibát adja telepítéskor:
-
válasz
body007 #13994 üzenetére
shit! f$Ck
eznemjóez? -
-
nem megy a vmware configurálaása
inditom a vmware-config.pl-t de megáll a vmmon modul készítésénél:
Building the vmmon module.
Building for VMware Server 1.0.0.
Using 2.6.x kernel build system.
make: Entering directory `/tmp/vmware-config0/vmmon-only'
make -C /lib/modules/2.6.27-11-generic/build/include/.. SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. modules
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.27-11-generic'
CC [M] /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.o
In file included from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/./include/x86.h:24,
from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.h:15,
from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:53:
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/./include/x86paging.h:61:1: warning: "PTE_PFN_MASK" redefined
In file included from include/asm/paravirt.h:7,
from include/asm/irqflags.h:55,
from include/linux/irqflags.h:57,
from include/asm/system.h:11,
from include/asm/processor.h:17,
from include/linux/prefetch.h:14,
from include/linux/list.h:6,
from include/linux/module.h:9,
from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:16:
include/asm/page.h:22:1: warning: this is the location of the previous definition
In file included from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/vmhost.h:13,
from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:84:
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/./include/compat_semaphore.h:5:27: error: asm/semaphore.h: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:171: error: unknown field ‘nopage’ specified in initializer
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:172: warning: initialization from incompatible pointer type
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:175: error: unknown field ‘nopage’ specified in initializer
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:176: warning: initialization from incompatible pointer type
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c: In function ‘__LinuxDriver_Ioctl’:
/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:1781: error: too many arguments to function ‘smp_call_function’
make[2]: *** [/tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.o] Error 1
make[1]: *** [_module_/tmp/vmware-config0/vmmon-only] Error 2
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.27-11-generic'
make: *** [vmmon.ko] Error 2
make: Leaving directory `/tmp/vmware-config0/vmmon-only'
Unable to build the vmmon module.
For more information on how to troubleshoot module-related problems, please
visit our Web site at "http://www.vmware.com/download/modules/modules.html" and
"http://www.vmware.com/support/reference/linux/prebuilt_modules_linux.html".
Execution aborted. -
adalbert1
veterán
válasz
Neil Watts #13990 üzenetére
Kösz, részletesen átrágom magam majd rajta...
Mindenesetre mint mondtam teljesen random csinálja, egyik nap jó a gép, másik nap meg jön az Error 18... Persze közben semmi változtatás nincs rajta, ezért nem értem...Siriusb : Köszi az ötletet... Mondjuk a gépen minden integrált, semmi nincs egyik slotban sem...
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13989 üzenetére
Most, hogy mondod tényleg.
csak én általában a home könyvtárban tartózkodok.
-
-
adalbert1
veterán
Srácok, az mitől lehet hogy van egy gép xp-vel és ubuntuval, és néha Grub error 18-cal nem indul... Az a furcsa hogy ezt előadja egyik nap, másik nap mikor újrahúznám meg gond nélkül bootol...
Persze inkább hardware probléma, de gondoltam megkérdezlek titeket is... A HDD-nek hd sentinel szerint semmi baja nincs. -
válasz
Neil Watts #13960 üzenetére
biztos én vagyok a hülye de nem indul
body@body-desktop:~/vmware-server-distrib$ ls
bin doc etc FILES installer lib man sbin vmware-install.pl vmware-vix
body@body-desktop:~/vmware-server-distrib$ sudo chmod a+x vmware-install.pl
body@body-desktop:~/vmware-server-distrib$ sudo vmware-install.pl
sudo: vmware-install.pl: command not found -
coce
csendes tag
válasz
#16820480 #13978 üzenetére
köszi a választ!nem tudom,de egyszerűen én ehhez tényleg vagy nagyon hülye vagyok(valszeg ez az igaz) vagy tényleg nehéz megcsinálni.feltettem vala madwifit amit valahol irtak,de semmi....hardware driversbe ezt irja atheros hardware access layer engedélyezve állapot:nincs hasznalatban,support for atheros 802.11 wireless lan cards engedélyezve állapot:nincs hasznalatban....hangnál meg feltettem amit mondtál, meg egyéb gstreamer pluginokat(bár volt feltelepítve), de semmi....kezdem feladni...én ehhez hülye vagyok
persze ha tudtok még valamit mondani azt nagyon köszi
-
törölt tag
válasz
Kephamos #13980 üzenetére
nekem megy. szerintem próbáld meg letölteni a hivatalos oldalról a .deb telepítőt, és abból feltenni.
-
Kephamos
addikt
9.04-en nem megy a flash. flashplugin-nonfree fentvan.
-
Kephamos
addikt
Nekem is csak 2 óra 35 percet ír, mondjuk most be van kapcsolva a compiz...
----------------
A conkyrc file-ban mit kell átírni, hogy a conky átlátszó legyen, de legalul.
mod.: ha "kézzel" indítom, akkor tökéletes, viszont ha magától indul, akkor legfelülre pofátlankodik. -
törölt tag
válasz
Kephamos #13976 üzenetére
én is már azt használom, eddig tetszik. végre újra megy a webkamerám (bár skype alatt nem, de az szerintem már a skype hibája). bár még fagyogatnak egyes részei, de végülis ez még csak egy alpha6, ha jól tudom.
amúgy ami nem tetszik, hogy úgy tűnik, hogy a laptop készenléti ideje ismét rövidebbHardy alatt olyan 2 óra volt, ezen nagyjából 20 percet javított az Intrepid, most meg Jaunty alatt megint visszaesett.
coce: wifihez kell restricted driver. ennek nézz utána, a system - administration - hardware drivers alatt tudod aktiválni. a hanghoz meg mondjuk próbáld meg feltenni, amit hiányol. synapticban nézd meg, hogy gstreamerből mi van fent, meg hangerőszabályzóból (én most a gnome-alsamixer nevűt használom, az egész sokat tud)
-
coce
csendes tag
na haladok,pedig már azt hittem feladom...kernelt frissítettem,szépen bebootol,képernyő felbontás rendbejött,tapipad működik,billentyűzet visszaállt szépen,most már csak hang és wifi nincs...mind 2 kis ikonon "fakkoló" jelzés van...hangnál a no volume vontrol gstreamer plugins and/or devices found van kiírva, a hálózati beállításoknál nincs ott a wifi, a vezetékes kapcsolat és a ponttól pontig kapcsolat mellett...valaki?köszi!!
-
Kephamos
addikt
Felraktam a 9.04-et. Eddig elég jó.
-
törölt tag
nem fog neked átpartícionálni kérdés nélkül semmit. amúgy tudtommal az Ubuntu (meg úgy általában a linuxok) tökéletesen képesek írni és olvasni fat és ntfs partíciókat, szóval akár oda is tehet egy kis ideiglenes fáljt, amit kikapcsoláskor töröl. ez mondjuk csak tipp, sosem telepítettem semmit liveCD-ről (illetve de: magát a rendszert, fel a vinyómra
)
-
Major Major
senior tag
-
Hogyan tudom kicserélni a Main Menu-t reprezentáló ikont valamilyen képre?
-
válasz
Major Major #13962 üzenetére
Nem nálam (asztali gép) van használatban, a laptopomon van, de nem jön be, megy vissza a 8.10...
-
mzx
senior tag
válasz
Major Major #13965 üzenetére
WOW
naon szépen köszönöm neked is a segitséget
Persze még maradt némi aggodalmam
Nevezetesen: nehogy beleronditson / nehogy beleírjon a vinyóba/-ra a
livecd-zéskor az ubi. Ha telepitek livecd-zés alatt, pl. amiket írtál:
TUTI, hogy mellőzi a winchestert? (persze a virtu memot leszamitva)(bár, ha jol tudom, kizárt.... kivéve a virtualis memoriat a vinyón, az meg nem baj)
-
Major Major
senior tag
megnyitod a synaptic csomagkezelőt és rákeresel a gstreamer bad és gstreamer ugly csomagokra.(ha valaki azt mondja, hogy telepíts valamit ubuntu alatt, akkor mindig itt kezded) ha nincs találat, akkor a fenti menüben megkeresed a tárolók menüpontot, és ott engedélyezed az universe, restricted és multiverse címkékkel ellátott tárolókat.
netrádió: ha flash-t használ, akkor szükséged lesz a flashplugin-nonfree csomagra, ha mp3 akkor a fenti gstreamer csomagokra, ha netán ogg, akkor az menni fog magától is
-
mzx
senior tag
válasz
Major Major #13962 üzenetére
KÉRDÉSEM:
öö... kaphatok megbizhato linket ezekre a pluginekre:
"gstreamer bad és ugly csomagok"....iiiiigen, kozben lett egy sejtésem
, h memoriába telepit esetleg, de mivel windowshasznalat terén is viszonylag kezdőnek tartom még magam, ezert
nem gondoltam volna, h létezik egyes oprendszerek alatt olyasmi akár,
hogy memoriaba telepitődik egy alkalmazás (?)( Egyébként -a virtuális memo felvetésedre reagalva- valahol olvastam (talan maga a disztro is írja?) , hogy a vinyóban a már windows alatt elkulonitett virtu.memót IS hasznalja a RAM-on kivul az ubuntu.
)
-
mzx
senior tag
válasz
Major Major #13958 üzenetére
livecd-zés során HOVA?
Nem tudok vinyót particionalni,
a livecd-zés alatti pendrive használat meg bius szerint nem mukodik -
-
mzx
senior tag
válasz
#16820480 #13956 üzenetére
bááár, jut eszembe, amivel egyelore megelégednék:
az ubi livecd-t használva gond nélkul hallgathatók
-a beépitett moziláján keresztul-
a böngészőről is hallgatható netrádiók?Még csak ma fogom kiprobálni ubival a netre lépést, itt kaptam már körülbeluli ötleteket, hogyan tudok rálépni netre, remelem sikerul nekem is.
-
mzx
senior tag
válasz
#16820480 #13956 üzenetére
óóó
hát ez nem jó hir :/ .... köszi a választ.
Nos, amit egy tető alá szeretnék hozni:
linux disztro kizárolag livecd-rol egyelore,
ami:- kellően népszeru ahhoz, hogy találjak hozzá magyar doksit/fórumot/topicot, és megbízhatoan mukodik úgy egészében (eddig ubi és xubi : oké)
-régi pc-n is elfogadhato sebességgel megy és elegendő számára régi konfig min minimum hardware kovetelmény (ubi belefér, pláne xubi)
- windows alatt levő mp3-jaimat lejátszhatom vele
Jó lenne ubuntu alatt megoldanom livecd-n az mp3 hallgatást , a fenti okok miatt, meg hát 1 megás ADSL-lel letolteni idő egy egész cd-nyi iso-t, ha újat választanék, aztan kiirni kis sebességgel, stb.... szoval ujabb macera lenne; egyedül a xubuntuval tenném csak meg a közeljövőben, amig
nem akarok telepiteni linux-disztrót, azaz amig csak livecd-s lmegoldást hasznalnék.Semmi megoldas ubi live alatt...
?
-
törölt tag
azért van, mert alapból Ubuntuban csak olyan csomagok vannak, amik nyíltak (és ingyenesek?), ezért van az, hogy multimédia terén nem a legjobb a rendszer "out of the box" futtatásnál. ha live CD-ről akarsz jó multimédiát, akkor próbáld ki a Linux Mint-et, az is egy Ubuntu klón.
-
mzx
senior tag
live cd ubuntu alatt nem sikerult a vinyómon (vinyón XP) levő mp3-akat lejatszani a beépitett ubuntu-s mediaplayer-el.
Hogyan lehetséges meghallgatni?
hiába kattolok rá, hibát irt ki, tobb , kulonbozo mp3 file esetén is.
-
mzx
senior tag
értem, koszi nektek, remélem megnyugodhatok.
hiszen épp a biztonsag az egyik fő szempontom a téren, hogy olykor linuxot használnék online, windows helyett
irtad,h ubuntu esetén a livecd-zéskor is zártak a portok.
KÉRDÉSEIM:
- XUBUNTU ALATT IS zártak ?
- hasznaltam eddig is pár oldalt porttesztre/tuzfal tesztre, windows alatt; azon oldalak épp ugy hasznalhatóak e célre
linux (ubuntu/xubuntu ) alatt is ?
(pl. wigwam tuzfaltesztje ...) -
Kephamos
addikt
Mostanában van valami tapsztalat a 64 bites ubuntuval? Úgy néz ki, hogy kénytelen leszek 64 bitre váltani.
-
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
róland #13944 üzenetére
se a -15, se a -9 nem volt neki elég a kill-nél, khubd parancs pedig nincs. valami kernelcucc lesz az.
asszem ebből újraindítás lesz hamarosan. pedig olyan szépen alakult az új egyéni csúcsom:
ngabor@lizard:~$ uptime
20:17:46 up 111 days, 10:44, 1 user, load average: 9.14, 9.25, 9.25(monnyuk a 9-es load az most nőtt neki... az nem szép.)
-
dbius
veterán
hidd el, hogy nem nyitottak a portok még live-cd használata során sem!!! De próbáld ki, és győződj meg róla magad is, bootolj be live-cd-ről, majd látogasd meg ezt az oldalt - jelenleg nálam épp nem érhető el - vagy bármely más oldalt, ami ellenőrzi a portjaidat.
-
ngabor2
nagyúr
van egy ilyen sorom a top-ban:
1504 root 15 -5 0 0 0 D 0 0.0 0:00.13 khubd
ez egy zombi... és ettől nem megy a bluetooth. pontosabban fordítva van a történet, cserélgettem az usb-s bt kütyüket, aztán egyszercsak megdeglett... és se előre, se hátra. újraindítás nélkül meg lehet valahogy gyógyítani? a D állapotból asszem nem olyan egyszerű kibillenteni a dolgokat. megpróbáltam az usbhid modult kiszedni, de abba is belemerevedett a terminál, a ctrl-C nem segített, csak a bezárás.
mod: a ps aux szerint nem ez a zombi, hanem egy egészen más cucc, az annyira nem fontos. viszont valójában 3 folyamat is mély álomban van, de mindhárom a bluetooth-hoz kapcsolódik.
-
mzx
senior tag
köszi!
nem tudom, kinek higgyek, de remelem igazad van, és zártak a portok alapbol livecd-skor ubuntun.
Azert paráztam itt a topicban, mert pár napja nekem valaki azt irta, hogy NYITOTTAK a portok live-cd-zés alatt... Remelem, neked van igazad, de akkor most bocsássam szavazásra a dolgot? ;) ....
Mindenesetre most már egy kicsit van bizalmam a live-cd-zős ubival NETRE IS lépni, de jo volna mihamarább minél tobb forrásbol utána néznem ennek a port zárt/nyitott dolognak...(A másik probl. szerencsére a kisebbik proléma, legfeljebb
mindent ujra állitok, reset utan; tul kicsi a vinyóm, a pendrive-m meg tul lassu, így marad a live cd megoldas; kár, h nem lehet livecd-zés alatt pendrive-ra menteni aktualis beallitasokat, mert az elfogadhato sebességgel zajlana konfigomon.) -
zodo
nagyúr
Tudod,hogy nem szeretem a terminál használatát, de ebből az írásból még én is ,elsőre felraktam.
Hivatalos oldalon keresztül letöltött driver,szinte minden kártyát pl. az ővét is támogatja .
-
Ezek között nincs megfelelő?
-
-
törölt tag
tegnap óta azon a panelen, ahol a notification area is van, megjelent egy új cucc, ami ránézsre valami gadget lehetne, de nem csinál semmit. összesen egy kiszürkített (inaktív) "No Indicators" szöveg figyel ott, és nem lehet sem kattintani, sem mozgatni. először azt hittem, hogy a glipper fagyott be megint, de nem az, mivel leszedtem, és ez a cucc még mindig ott van.
valakinek van ötlete, hogy mi a csuda lehet? -
rtom
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő...
Szal utánaolvasgatva, valóban szükség van a wine portolására, rosszul gondoltam
Bár itt főként Windows Mobile ill. WinCE alkalmazásokról volt szó.
Véleményem szerint ha az Ubuntu-sok ezen a piacon is teret akarnak nyerni (és nekem nagyon úgy tűnik, hogy akarnak, lásd Ubuntu MID), akkor rá fognak ugrani az ARM-os architektóra támogatására, mert ez az egyetlen terület, ahol ráverhetnek pár kört az MS-re, de elképzelhető, hogy ezt közösségi szoftverekkel fogják megoldani... -
rtom
senior tag
Ááááá, vazze, tényleg
Kösz Vladi
CPT.Pirk: nem értek ilyen mélyen a témához, de én eddig úgy értelmeztem, hogy a wine csak egy "réteg" a linux os és wines alkalmazás között, ami a wines utasításokat "linuxra" fordítja, azaz a hw-val direktbe nem kommunikál, csak az os. Ilyen értelemben működnie kellene az ARM-os procikon is, meg a PowerPC-n is.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Korábban 1x felvetettem, hogy mi lesz majd a nemsokára megjelenő, ARM procis, Ubuntus netbookokon WinE témában, mert jó enne pár wines dolgot használni ubuntun, de a WinE nem emulál processzort, talán ha átportolják arm-re, úgy már megfelelhet wines alkalmazások indítására.
Ilyenre van esély a közeljövőben szerintetek? -
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #13904 üzenetére
Asszongya: 8 G ram, 3 T háttértár... Te az egész kerületet akarod ellátni? Te vagy 3-4 gibabites lankártya nem kéne még?
(#13910) ádyz:
De lehet rpm-et telepíteni, de minek? Ubuntun a .deb formátum a használatos. Azt telepítsd. Egyébként szerintem a driver amit feltelepít, már nem támogatja a kártyádat. Inkább a nyílt forrású radeon drivert javaslom. Mindjárt túrok hozzá leírást.
(#13916) ádyz:
Állítsd be fixen mountolva, link.
Ha már fstab...:
(#13922) rtom
Meg is mondtad a rendszernek, hogy hol az új /home? fstab, label? Vagy uuid.
-
rtom
senior tag
dd-vel átköltözettem a régi vinyóról a /home partíciómat, érdekes módon a Nautilus szerint ugyanannyi (10,5 Gb) szabad hely van rajta, mint a korábbi esetben, pedig egy 19 Gb-s partícióról költözött 210 Gb-re. A dd a partíció méretét is "vitte"? A df ill. gparted szerint is csak 10 Gb a szabad, bár utóbbi legalább 210 Gb-nek látja a partíció méretét
-
--TIKI--
tag
sziasztok!
olyan problémám van hogy a kártya olvasó nem müködik. hol találhatok hozzá driver-t vagy valamit. a gépem Acer Travelmate 7720
elöre is köszönöm : )
üdv: tiki
-
Major Major
senior tag
Azért nincs ott, mert automatikusan nem cstolja fel a rendszer indulásakor, csak mikor a Helyekben rámész. Ha automatikusan fel akaros csatolni, akkor be kell írnod az /etc/fstab fileba.
Ha rákeresel az fstab-ra a topikban találsz leírást, de használhatod a pysdm nevű progit is.
-
Orb1337
tag
Pinnacle Analog USB tv-tunert sikerült valakinek működésre bírni?
-
zodo
nagyúr
válasz
Neil Watts #13900 üzenetére
Akkor itt az ideje avatart váltani!
-
ádyz
addikt
Na szoval.
Radeon 9200 SE vga van a gépben.
De most már annyi mindent mondtatok, hogy nem értem az egészet.Szóval akkor rpm-et nem lehet telepíteni?
Szerk.: Az alien-t sem tudom feltelepíteni. Kiirja, hogy "E: alien érvénytelen művelet"
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13908 üzenetére
De van, hasonlóság a szám és az említett világ között, csak gondoltam lesz benne valami extra!
------------
A Gedites móka nem jó, mert van vagy 200 file. -
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13906 üzenetére
Erről beszélek
----------------
Van valami olyan program, aminek segítségével tudok egy pofás kis .nfo filet csinálni arról, hogy mi található az egyik könyvtáramban? -
-
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts #13901 üzenetére
Ez hogy jön ide?
-
Előre mondom, hogy: otthoni gépnek lesz Ubuntuval+szerver feladatokat fog ellátni a cucc...
Ez lenne a masina:
Asus P5Q PRO
Intel Core 2 Quad Q6600
Kingston DDR2-RAM 2GB PC2-800 (KVR800D2N6/2G)
Samsung SpinPoint F1 1TB (HD103UJ)
Pioneer DVR-216D
Pioneer DVR-216D
Cooler Master Elite 331
Fortron Blue Storm II 500W
Creative-Labs Sound Blaster Audigy SE
Leadtek WinFast TV2000 XP ExpertEbben minden támogatott Ubuntu alatt?
body007:
jó szám, nem?
MOD: félrenéztem, az előzőre válaszoltál, köszi -
válasz
Neil Watts #13900 üzenetére
ööö, én se szeretnék kötekedni de sztem sima ügy
szerk: grat
-
Ezt most direkt új bejegyzésnek írom!
Akik még nem tértek át, azok halassák meg ezt: Ákos
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest