- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12847 üzenetére
Nemnem! A vesa az egy ilyen alap driver, ami minden kártyát tud használni, de a képességei elég gyengék. Addig kell, amíg nem veszel használatba mást.
Beteszel mondjuk egy nv kártyát, és beállítod az nv drivert.:
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"Már persze ha fenn van a csomag. Nézd meg synapticban, hogy milyen driverek vannak az xorg-hoz. Keress rá az xorg szóra, kb ilyen csomagok lesznek: xorg-x11-drv-nv, vagy hasonló. Majd a leírásban részletezi:
X.Org X11 nv video driver.
Ezeket nézd meg, valószínüleg lesz a régi cuccokhoz. Ezeket mondom neked egy ideje.A múltkor mutattam képernyőképen egy beállító programot. Ubuntun nincs valami hasonló? Én 7.04 óta nem láttam futó ubuntut.
Passz, hogy mit csinál.
Nekem úgy tűnik, hogy az x próbál letapogatni, majd beállítani egy drivert. De ez a folyamat valahogy nem megy kottán régi cuccoknál. Ilyenkor szívás a mindent automatizálás ugye.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gamepad
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest