- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bukodin
csendes tag
válasz
csucsu1 #7534 üzenetére
Hello!!!
Én is hasonló problémával küzdök egy ep45-ds3 as lapnál. 2x1 gm rammal dual ban ugyanezt csinálta nekem is, single be rakva pedig kezdő képernyő bejön de kiírja hogy BIOS CHECKSUN ERROR aztán javítani próbál valamit, újraindul és kezdődik minden elölről.... 1 gb al már boot olt a rendszer xp cd-ről de a driverek betöltésénél kékhalállal kidob és a STOP hibában pci.sys szerepel. Remélem kicserélik és nem adják vissza 3 hét után hogy hibátlan a lap, még 5-én adtam be garira azóta semmi hír. 26-án letelik a 15 munkanap addig remélem nem húzódik el az ügy vagy ha úgy is lessz akkor már kötelező lessz cserélniük ha jól tudom. Nállad valami változás?
-
nbl2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cpu?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest