- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamtoth91
csendes tag
Heló mindenkinek.
Az én gépem: GA-m61sme-s2l
athon 64 x2 4000+ (Nem gyári hűtés)
integrált geforce 6100 videókártya
800 mhz DDR2 1gb ramEzt a gépet szeretném a lehető legjobban feltuningolni. Rengeteget utánaolvastam meg elolvastam majdnem az egész fórumot és mindent megtudtam belőle csak azt nem hogy hol lehet a CPU, Ram... feszültségét állítani. A bioszban nem találok olyan opciót hogy "CPU Voltage", meg semilyen feszültségállítási lehetőséget sem. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy valaki leírja hogy pontosan a bioszban hol találom meg ezt az opciót. Nagyon megköszönném mert már több mint egy hete szenvedek ezzel és nem jutok semmire. És még tanácsot is szeretnék kérni hogy mit mennyire húzzak fel.
Válaszotokat előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest