Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cholard
tag
Hali!
P5Q lapom van E8400-al, 2x2Gb 800-as Kingstonnal és szeretném kicsit feljebb húzni a procit illetve a Ramot. 3600-al megelégednék, egy hozzá illő Ram teljesítménnyel. A gond az, hogy sosem tuningoltam igazán, és a mai lapoknál már nemtom mit kell letiltani, illetve mennyit állítsak be pl fesznek, mivel nem non akarom terhelni a vasat - hosszú távra tervezek, szóval éppcsak némi húzás (Igazából próbálnám alapfeszen, de azt olvastam, jobb, ha fix feszértéke van...) Használnám az EPU-t is, de ahhoz is kell a BIOSban némi támogatást adni, de min és mennyit?
Ha lenne, aki nem sajnálja az időt a segítségre, megköszönném!(még valami: Everest stabilitásteszt megfelel terheléses vizsgálatnak? és nem írtam, de a venti Mugen, szal bírja a hűtést, bár kis fesznél úgysem melegszik számottevően...viszont a NB szeret "izzani")
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest