Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Tibor691 #1047 üzenetére
Hát én eléggé vigyáztam rá (mint a hímes tojásra), csak szobában használtam és puha tartóra raktam és gyári védő tok is van rajta és képernyővédőfólia is.
USB kábele és a csatlakozó is kiváló volt (kb. 30x lehetett összesen feltöltve).
Még egy karc se volt rajta. Azóta se akar tölteni sehogy sem.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
fila
senior tag
válasz
Tibor691 #1047 üzenetére
Nekem is.
4 Teclast van a családban. Gyerekek imádják. Én is.
P20HD: egy időben nagyon merült az akksi, majdnem kukáztam. Itthon volt egy router csere, az helyre hozta, a kapucsengővel egyetemben, ami szintén akku gyilkos volt. Valami nem tetszett nekik a Wifi hálózattal kapcsolatban. A leggyengébb tablet itthon, de facebookra, meg böngészni teljesen jó asszonynak.
T40Pro: na ezen játszani nem lehet, mert random újraindul, melegedő akksi miatt. Nekem nyomkodni viszont teljesen jó. Nálam max heti 1x kapcsol ki.
M40Pro: tökéletes játszani is gyereknek.
T50: tökéletes játszani is gyereknek.alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
Tibor691
tag
válasz
Ciccuka #1043 üzenetére
Nekem más tapasztalatom van.
2019-ben a 9 éves ikrersrácaimnak vettem 1-1 Teclast M30-ast, azóta működnek. Ősszesen 4-szer kellett USB csatlakozót forrasztani és 1-szer kicserélni, de még mindig működnek 4 órát bír mindegyik úgy, hogy játék fut rajta meg videó. Mindig 100% töltik az akksit, de nem merítík 15% alá.
És nagyon vigyáztak rá nem törték el egyiket sem, úgyhogy 2024-es kaptak 4x olyan gyors Teclast T50pro gamer tabletet, imádják a fiúk. És 2 éve a szüleimnek is vettem egy M40SE-t ami szintén hibátlanul teszi a dolgát.Engem meggyőzőtt a Teclast.
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
Ciccuka
veterán
válasz
Csarlee #1044 üzenetére
Nem hinném, hogy az akkuval lenne a probléma, mert ezt leszámítva jól müködött.
Jól bírta üzemidőben. Csak ez a magától lemerülés volt gyakori.
Azt hittem valami alkalmazás meríti folyton le, de kikapcsolva is így jártam.Korábban volt a felugró 3 gomb részével probléma, hogy nem érzékelte a tapintást, ha álló helyzetben volt, de az magától megoldódott (össze-vissza állítgatással speciális menükben). De azóta jól használható gép volt egészen eddig. Csak 2 éves múlt nemrég.
1.05 FW van fent (ez lehet valami beta FW, mert alapból csak 1.03-ra frissít)
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Járt valaki úgy, hogy 1 hétig nem használta a tablet-jét és lemerült teljesen
De úgy, hogy tölteni se akarja sehogy.Eleve fura, hogy teljesen felötlve és kikapcsolás után, hogy merül le nem egészen 1 hét alatt. Volt amikor 3-4 nap alatt merült így le, de tölteni mindig fel lehetett utána.
M40 Plus
Azt hiszem nem nagyon érdemes venni ilyen gépeket, mert sok a probléma velük, hiába kedvező az áruk. Nem igen mennek 2 évnél tovább.
Garinztatni se nagyon lehet ezeket, a gyártó nem foglalkozik a garanciális kérdésekkel, mindig odaküld, ahol vetted, oldják meg ott alapon.
Firmware frissítés is körülményes. Speciális szám alapján kell keresni a honlapjukon, nem pedig a modellszám alapján (ez is mekkora marhaság).[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Csarlee
tag
Sziasztok!
Van egy M40Plus tablete a lányomnak, amit sikerült úgy leejtenie, hogy a kijelző össze-vissza repedt. Ami nagyobb probléma, hogy az érintést sem érzékeli...
Van olyan szervíz ahol ezt meg tudják oldani reális áron?
Köszönöm előre is!
Csarlee -
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Boldog karácsonyt! Most kaptam egy teclas p30t tabletet. Az lenne a kérdésem, hogy Facebook használat alatt hogy lehet elfordítani a képernyőt? A rendszerbeállításokban be van állítva az autómatikus elforgatás.
-
coyotex
tag
Teclast P20Hd-n lehet olyat, hogy mikor elindítom akkor pendrive-ról újratelepítem az egész rendszert?
-
mazda83
csendes tag
[kép]
Sziasztok! Teclast t30 nem veszi a töltést. Szervizben mondták,hogy zárlatos vmi.Ha veszek bele a képen látható usbt, és kicserélem jó lehet? Volt már ilyen valakinek? -
coyotex
tag
válasz
DessertFox #1034 üzenetére
köszi. Igen próbáltam de az sem hozott változást. Kiveszem a tűt, újraindul majd a Teclast feliratnál ugyanúgy beakad és addig próbál elindulni míg le nem merül.
-
coyotex
tag
Üdv mindenkinek. Teclast P20 Hd tablettel küzdök. Végtelen újraindítási spirálba került. Nem reagál a reset gombokra sem. Addig megy a Teclast felirat a képernyőn míg le nem merül. Valakinek valami ötlete hogyan bírhatnám bekapcsolásra?
-
oak
tag
Sziasztok! Teclast P20HD-hoz keresném a v1.12_20220715 update fájlt.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gyereknek van egy M40 Pro tablete, és egy ideje az tűnt fel, hogy kikapcsol, pedig nincs is lemerulve. Akksi baja lehet? Vagy arra is gondoltam, hogy valamelyik alkalmazás okozhatja? Annyi hülye egyszerű játékot letölt, hogy döbbenet. De ha nem akksi baja van, akkor meg fölöslegesen költök rá.
-
baitsee23
őstag
Teclast P30S tablet rootolásában tus valaki segíteni?
Samsung Galaxy S24
-
romboyco
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy szervízt budapesten ahol javítanak T40 air-t. Még garanciális és azt írta a spanyopl márkaképviselet hogy keressek egy helyi szervízt és álják az esszerű költséget.
A képernyőn függőleges csíkok jelennek meg, majd szellemképes lesz majd kimerevedik.
Van több készülékem ebből a márkából de ez az első ami beszart.Köszi a tanácsot!
-
csurgoi
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek valaki akinek még van TECLAST X16 Plus tabja.
Valamikor raktam rá egy Remix OS-t és most vissza szeretném rakni az eredeti ROM-ot.
Abban az időben ment a dolog, de közben én is öregedtem és már nem emlékszem hogyan lehet felpakolni az eredeti gyári romot.
Már többször nekiálltam, de a parancssor mindig azt írja hogy a készülék offline.
A drivereket és a flashromot természetesen feltettem.https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
Joker88
őstag
Van egy X98Plus tabeltem. Azonban a Windows10-es részén nem érzékeli normálisan az érintőkijelzőt.. Pont ellentétesre veszi a tájolást,illetve az érintőkijelzőt is ( ha rányomok a Start menüre a bal oldalo sarkában, a jobb oldal sarkára érzékeli
)
kérdés ,hogyan lehet újratelepíteni a windowst ? próbáltam USB-ről, egy ideig eljut és megakad a másolás. A visszaállítás alapállapotba szintén nem sikerül.. ( és órákig szöszmötölt..)
Android részen semmi baj,minden flottul megy..In loving memory of Garrett Lockhart
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok!
M40 prom van, nem túl régi, és azt vettem észre, hogy 86%-nál többre nem hajlandó tölteni, bárhogy is csinálom. Gyorsabban is merül, mint régebben. Lehet-e valahol akkut cseréltetni itthon, vagy rendelni kell aliról vagy valahonnan?Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!
-
lautnermark
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Vettem egy T50 pro-t.
2 gondom van:
-Mi a búbánatot kellene beállítanom rajta, hogy bizonyos app-k fekvő/landscape nézetben is működjenek? Természetesen az automatikus elforgatás be van kapcsolva. Asztal, Google-csomag,, Yt, Chrome simán átfordul,
DE Facebook, Messenger, Viber, Waze, Budapest Go, Vodafone csak álló/portrait nézetben fut, nem hajlandóak átfordulni.
Szóval változatos.-Milyen videólejátszó app-t ajánlotok hozzá, ami tudja a "forced" feliratot is megjeleníteni, illetve a mentett dvd-lemezt is lejátsza, tehát nem egyesével, egymás után kell elindítani a Vob-fájlokat. (a Windows-s Vlc hibátlan lenne, de az nem Android. Az Androidos Vlc egy vicc, a Kodi-nál egyesével kell indítani a Vob-fájlokat és nekem kicsit bonyolult a kezelése)
-
fila
senior tag
Alin megint jó áron ki lehet fogni Teclast tabeleteket.
Még most sem értem, hogy, de 91 dolcsiért sikerült behúzni egy T40 pro-t.
ilyen olyan kupon, coin, stb
Sajna tok nincs hozzá, azt külön kellett rendelni..
[link]alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
boken
senior tag
Sziasztok, vettem egy M40 plus tabletet, egyetlen problémám lenne vele, nem akarja, pontosabban random ismeri fel a pendriveokat.
Átalakítóval használom, elsőre felismerte, most nem.3 pendrive van,egyiket sem.
Ha telefonba dugom őket ( Samsung a51) ott a telefon rögtön látja.
Van esetleg ötletetek mi lehet a gond?Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
lacika888
csendes tag
Sziasztok,
Tévedésből rendeltem egy akkumlátort TECLAST F5 típusú tablethez.
Én nem tudom használni, így aki tudná használni, szívesen átadnám.
Ez a z akku, még jó a BMX y11-es géphez is. Én y13-hoz szerettem volna vásárolni.
-
paolinho
őstag
Lehet, hogy ITT előbb kapsz a kérdésedre választ, de lévén nekem egy Xiaomi Mi 11 Pro-m van, talán ebben hasonlóak a telefonjaink. Szóval ha zárt bootloader mellett hivatalos global rom van a telódon, akkor az sajnos az EU-s személyiségi jogokat érintő elvek miatt nem engedélyezett a hívásrögzítő üzemmód. Ehhez romot kell cserlned, amihez meg kell nyitnod a bootloadert. Nekem pl. xiaomi.eu csapat által fejlesztett rom van fent. De feltehetsz pl. hivatalos, más, fent említett tiltást nem alkalmazó ország (pl. Indonézia) romját is. Mondjuk ITT én csak taiwani romot találtam, ami simán jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zizy
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy xiaomi 13 lite telefonhoz tudna valaki segíteni? A Mi 8 telomon volt hívásrögzítő a 13-on nem tudom beállítani, mert más a névjegyzék. Letöltöttem a thure phone -global callingot, de nem magyar (ahogy írják) csak a hívószám+36. Hol lehet beállitani a hivásrögzitőt? Köszi ha segít valaki
-
paolinho
őstag
válasz
DessertFox #1013 üzenetére
Köszi szépen, nekem is hasonló a célom vele. A kamera egyáltalán nem érdekel, legfeljebb annyira legyen jó, hogy esetleg videóhívás alkalmával adja be rendesen a képet és a hangot. Ezenkívül lehessen vele mozizni (Kodi, SkyShowtime, Prime Video, stb.)
Na, majd meglátjuk, ha ideér, hogy mennyire hozza ezt a szintet. -
paolinho
őstag
Sziasztok! Használ itt valaki Teclast T60-at? Mi a vélemény vele kapcsolatban? Érdemes belevágni vele, ha filmezgetés lenne az elsődleges cél? A Geekbuying-ról most 69k-ért vihető kuponnal.
-
Hugi1017
friss újonc
Sziasztok! Ilyenkor mit lehetcsinálni?
-
Ladiszlaw
friss újonc
Üdv!
Alig használt Teclast P20HD gépem van. A kijelző egy részét elveszítettem, nem reagál a tapira. A hard reset-hez ki kellene kapcsolnom, de nem tudok rájönni, hogy nyomógombbal hogyan lehet. A "Kikapcsolás" funkció is az érzéketlen területre esik.
A ki/bekapcsoló gombot hosszan nyomva újraindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest