- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
válasz
Vasinger! #6023 üzenetére
akkor a memória elvileg bírja...
orthos próbáltad procira? (sztem elég a small FFT, 9es prioval)nálam látszólag minden rendben volt: egyszerre futattam két legjobb módú tömörítést 2 avi-n (ami amúgy is "sűrű"), simán ment 100% kihasználtságon 15 percig, ez meg is volt, azután jött egy kis Carbon, és HL2 - EP1 teszt, egyik sem mutatott semmit, erre leszedtem az orthost, amivel 2 percig sem jutottam el...
Két megközelítés:
Negatív: ha jó a gépem minek szedtem le az orthost, mert így ráment egy napom mire olyan lett, hogy fut rajta 3 órát is az amit amúgy se használok 24/7(többet nem hagytam mert untam, hogy nem tudok még böngészni se rendesen
)
Pozitív: csak egy nap ráfordítással stabil tuning született, ami a jövőben várható "komoly" megterheléseket is hiba nélkül viszi majd mint a huzatHa kiakad, akkor próbálj meg egy kis plussz feszt adni a CPUnak. A legkisebb egység amit tudsz emelni megteszi. Ha az sem akkor még egy lépés...stb. Nem kell egyből +0.5V adni
A hőfokot nézd közben, ne nagyon menjen 70 főlé (a biosban pedig állítds be a hőfokvédelmet biztos ami biztos, én 90 fokra raktam)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest