Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moneytalks00

újonc

Sziasztok!
    Olyan problémám lenne,hogy CPU húzása...kezdők körét támogatva,viszont sikerült elsőre hosszú merengés a forumban cimszóval elsőre felhúzni a cpu-t egy igen alacsony 3.5ghz-re(Corei3 530 Clarkdale) na ekkor elhittem,hogy en vagyok az,próbáltam még feljebb...! Probléma a következő:Bekapcs után nincs boot,fekete képernyő és megáll a történet...Kb. a 3.inditás után elindul a gép de gondolom ez igy nem az igazi...olvastam az előttem lévő kérdezők válaszát(i3tulajdonosok),ez egy link átnyálazva,de a problémáról nem ir. Valamint érdekelne,hogy mi az a GFXvoltage 0-300mA-ig

Konfig:
    -Core i3 530 2.93Ghz Clarkdale
    -ASRock H55M-GE
    -Gigabyte Radeon HD R7 200s
    -RAM 2X4GB 1333mhz Kingstone
    -Táp 420W

Viszont!
    Ezzel a bios beállitással:
    BCLK:160
    CPu Ratio:22 Ez ugye 3520GHz
    DRam:800mhz
    Whitout Vdrop
    CPUv:1.28125V,VTT:1.30PCH:1.25 és GFXv:300mV??? ilyenkor megy,de kilép a programokbol mindent bezár,net is elmegy...MOM.exe leall stb... vissza teszem gyarira(bios) minden oké!
    Homerseklettel nincs gondom,most vettem egy giga hutot linx raeresztve 50-55fokon mozog 10 kör után! Vajon károsodott a gépem? Köszi a válaszokat hozzá értők! Ha esetleg valaki egy jo oc tweark beallitast azt megkoszonnem....bocs az ekezetek miatt!

Új hozzászólás Aktív témák