Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én helyedben nem fix Vcore állítanék be, hanem Offset módba, hogy idle állapotban ne kapjon max Vcore feszt feleslegesen, így a lapodat is kíméled, meg kevesebbet is fogyaszt. 4.7Ghz az már elég magas órajel, ha jó procit fogtál ki, akkor léghűtővel is lehűtheted, de ajánlott a víz.
Én jobban játékokra használom a gépet, 4.5Ghz-en járattam, de vissza tettem 4.2Ghz Turbó órajelre, és ugyanazt az FPS produkálta, pedig alacsony felbontáson játszom, valahol még javulást is kaptam.
Van egy teszt ahol játékoknál mértek turbó órajelet, és 4.5Ghz-es OC-t, és turbó órajelen több FPS volt játékokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Napelem
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest