- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
mielőtt megint belekötne valaki,nem lehet módosítani a hsz-em mert nem most írtam
Leírnék mindent amit tapasztaltam.
prime 95-öt futtattam ,közben a core temp-el figyeltem a hőmérsékletet. 46 fok a max amit elért ( kb 3 percen át futott)
Viszont amit mondtatok hogy 4 ghz esetén a feszültség legyen 1.3v valamiért nem lehetséges,mert nem tudok hozzányúlni a feszültséghez ( eleve egy csomó van amiből nem tudom hogy melyiket emeljem.)
valami több mint 1.3v ,valamelyik kevesebb.
és egyikhez sem tudok hozzányúlni,mert nem engedi hogy belemenjek.
írtátok még azt is hogy a turbot kapcsoljam ki ( nem turbo volt odaírva,hanem valami más ) már nem emlékszem pontosan. viszont 3.9000 mhz-en volt szóval biztos hogy az volt az.
és végül a pcie órajel is 100 mhz-en van mostmár.
a proci pedig 3.700 mhz-en üzemel gond nélkül. a feszültség emeléséhez kérnék egy kis segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest