Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
Hát kipróbáltam végül. AIDA stress teszt alatt ment is primán, míg Crysis 3 alatt az első pálya betöltésekor kékhalál, így visszavettem annyit az FSB-n, hogy 3,1 Ghz körül legyen, remélem így stabil marad. Sajnos procija is válogatja, úgy tűnik az enyém ennyit bír de ez sem rossz annyira.

-
JohnK
aktív tag
Intel® Xeon® E5440 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB), de a steppinget gondolom csak programmal tudom megnézni majd otthon. E0 rémlik, C0 esetén max mennyi Mhz-et tudok összehozni? 3 Ghz-en extra stabil, de már 3,2 Ghz-en kékhalálozgat néha, persze lehet a beállításaim rosszak.
-
robikAhh
csendes tag
betesztelem az újrapasztázást még a jövő hét folyamán akkor.. sajna a ház elég zárt helyen van, ez tény. elöl van egy nagyobb venti, oldalt egy kicsi, viszont az első kb sosem forog. lehet külön be kellene kötni, még nem néztem utána, bár magától szokott beindulni. majd csinálok pár képet a házról, hűtésről
-
qdak
addikt
na ez nekem uj, anno azt fix alni szoktuk, na akkor mar van 2 lehetosegem is, ezt sehol nem irtak meg!
fogalmam sincs meddig lehet majd kiprobalgatom, 110 fole ne toljam ?
ssd t ram nak akartam, de abbol meg jott 8gb, bizti gyorsabban menne ha azon lenne a rendszer, mekkorat ajanlasz 7 hez min nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest