- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azóta is használom az SSD-t, jó tele van pakolva, remekül működik, valós méretű
-
-
-
hunaqua
addikt
Én momentán szeretem az Eaget dolgokat. Annak idején volt tőlük media player-em is,jó cucc volt. (nem,nem Egreat,de az is volt ! ) Most az akcióban én is rendeltem 2 darab SSD-t meg pendrive-kat.Van sd kártyám is onnan ,az is működik. Én bírom ezt a márkát,akcióban nagyon jó árakat lehet találni.
Ez volt az elmúlt hetekben pl.:
EAGET 1TB SSD 24USD.-
EAGET 500GB SSD + 64GB Pendrive 17usd.-
EAGET F90 128GB USB 3.2 Pen 7,5usd.- -
Megjött a kicsike, annyira picike.
Az ott az én kezem.
-
Hát igen, ezért is mondtam, hogy akcióban oké, amúgy nem.
De próbálom levadászni ezeket, hogy mi az, ami megérheti, ámbár azt mondom, kintről már nem érdemes csodát várni.
Pár éve a megjelenéskor voltak jó vételek.
Most egy KingSpec m.2 2242 SATA került hozzám, de arról majd máskor. Az is amúgy jó cucc.
-
carr
őstag
bakker 25k
-
válasz
Armagedown #34 üzenetére
Volt rajta vagy 400 film. Gondolod megtalálja?
(#33) Graphics
Elfér. Ez olyan csevegő topic, nem hivatalos. És van valami köze amúgy is.
-
-
-
Hirtelen felindulásból rendeltem egy 2TB Samsung T7 külső SSD-t.
Mindjárt jobb lett a közérzetem. Azt még megemlíteném, h drágább lett mint pl. 1-2 hónapja. Azt még nem tudom, h hagyjam folyamatosan a gépen lógni vagy csak időnként mentsek rá.
-
-
Tegnap bedöglött a 3 hónapos 512 GB samsung microsd kártyám. Pont mikor megtelt. Kezdhetem elölről. Az emag-on vettem. Vajon kicserélik? De most veszek egy külső ssd-t és arra. Nem bízom az sd kártyákban ezek után. Hu de mérges vagyok.
-
Feltettem videós formátumban is, ha valaki azt jobban kedveli a karakterek helyett.
-
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Én is 16 Mhz-s 286-os géppel kezdtem 1 MB RAM és 40 MB HDD, de már 3.5" volt, nem 5.25" a HDD
-
elfelejtette
veterán
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Én is elmerengtem a múlton pár hete, mikor olcsóbban vettem 64GB-os pendrive-ot, mint anno 64MB-ost...
-
-
válasz
MasterDeeJay #22 üzenetére
Vigyázz, 1GB már kevés
-
válasz
MasterDeeJay #22 üzenetére
A NAND típusát még kikutatom, de a 96 rétegű NAND miatt nem mostani lehet, elképzelhető, hogy ezért sikerült olcsóbban beszerezni.
Mindenképp örülök neki, és már bánom, hogy nem többet vettem belőle.
A teljes írás során minimális dropok voltak ,de konstans teljesítmény alapján még az SLC cache mérete is szerintem nagyobb, de ugye ez lehet az 1TB miatt van.
@ergoGnomik: Amúgy ami miatt "Pandóra szelencéjeként" hivatkoztam a termékre az az, hogy ha átverés lett volna, akkor valaki ezt a gonoszságot rámszabadította...
De a végső konklúzió pozitívként hat.
Később még több hasonló tartalmat is igyekszek hozni, van pár SSD még a fiókban.
-
-
válasz
ergoGnomik #20 üzenetére
Teljes mértékben, hisz rászabadítottam a fórumra.
Nem véletlen tettem amúgy idézőjelbe.
-
ergoGnomik
tag
De azt ugye tudod, hogy a Pandora szelencéje és a zsákbamacska jelentése elég jelentősen különbözik?
-
Még a szkeptikusok miatt csináltam egy újraindítást, megnéztem az állományokat, amely egy csomó dashcam felvétel ( mp4)
Mind indítható, le is játszotta, szóval a méret valid, az SSD valós.
BestBuy.
-
-
Nos az SSD-t teleírtam szinte.
Adatokból az utolsó is indul.
-
-
Alin 990 Pro ONEVAN messze kerülje el mindenki. Hamis, kb 120GB-st 2-4TB-snek eladva, extrém lassú, de a baj, hogy 120GB felett hibás (mivel nincs is ott semmi sem...)
És legalább 20 Alis üzlet árulja... -
Időközben annyi, hogy 710GB ráírt adatnál az elsőnek és az utolsónakráírt fájlok is visszaolvashatóak.
De még megy a másolás tovább.
Amúgy olyan 400GB-ig meglassulás nélkül ment, utána volt pici drop.
-
-
Dilikutya
félisten
Vállalható kommersz cuccnak tűnik, A-Data SSD is van ezzel a vezérlővel. Valami átmatricázott OEM lehet.
-
válasz
MasterDeeJay #9 üzenetére
Mostani ára 18 ezer ha jól néztem.
-
-
Jelzek , ma teleírom a cuccost és utána hozok ítéletet, hogy hamar nyitottam-e ki a szelencét.
-
-
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Képek között megtalálod, pontos típust később.
-
-
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Hát nem igérem hogy estére teleírom 1 terabyte adattal.
De az eddigi tesztek alapján szerintem valós méretű.
Az tény, hogy akcióban volt ennyi. Most már jóval több.
Hivatalos EAGET store-ból csíptem meg.
@ncc1701: Nem mókolt, original cucc. Sok kínai SSD-m volt, de a kedvedért 250GB-ot ráengedek most.
-
ncc1701
veterán
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Lehet 120-as, csak meg van mókolva a firmware.
-
NAND érdekelne majd pontosan mi van ráírva.
Ennyiért túl jó hogy igaz legyen. Bocs előítéletes vagyok a kínai cuccokkal. Kevés számú nand látszik a képen, persze lehet hogy 1Tb-os valóban de igen nagy sűrűségű amit ráraktak. -
Ennyiért TLC-s teljesen jó. Remélem sokáig kitart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Kedvelem a külföldről "Pandóra szelencéjeként" érkező SSD-ket kinyitni, így érkezett a 11.11-es...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest