Új hozzászólás Aktív témák

• Tomdriver

őstag

Úgy tűnik magasabb szintű i3/i5/i7 topicban nem fogok választ kapni erre, így áthozom a kérdésem ide, mert azért mégiscsak kezdő vagyok ezen a téren és valójában azt sem tudom pontosan, feszemeléshez mit és hol kéne állítanom pontosan.
    Tehát van egy Asrock Ext.6, i73770k, KingstonHyperx (1600) konfig - a többit idézem:

"Sziasztok, próbálom belőni a procimat, nem akarnék többet csak stabilan menjen 4.5 GHz-n, de eddig csak 4.4-re sikerült ezekkel a beállításokkal:

4.5 GHz-t így próbáltam (ezt a beállítást innen a fórumról lestem el :R ), de kidob az asztalra. Emeltem a fesz offsetet egészen +0.080-ig (tovább nem mertem), de akkor is.

Szerintetek ennyit tud a 3770K-m, vagy még próbálkozzak valami mással? Fesszel meddig mehetek el? Elvileg a ASRock progija felül kéne írja a BIOS beállításait, tehát ott hagytam mindent alapon."

Tehát elég lehet az offset feszültség érték változtatása, + szozó emelés, + feszültség a RAM-nak amit még elbír (1,5 V-t egyébként alapból)? Más értékekhez nem is nyúltam - fent említett fórumon ezzel a beállítással ment 4,5 GHz-en a 3770K,
    Valójában ebben a programban azt sem látom, mennyi így az össz. vCore fesz, ha az offseten változtatok.

Kérem segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés