Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Még ajánlom a HWMonitort, az kiír mindenféle infót, minimumot is, maxot is, na meg a jelenlegit. Azóta visszavettem a procit, nem akarom 90°C felett izzasztani. Majd megpróbálok valami hűtést szerezni, mert nem akarom rondán (sufnitiningosan) hagyni a gépet, meg akkor mehet rendesen, nem kell féli attól, hogy elszáll, vagy valami.
-
RetepNyaraB
veterán
-
törölt tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Nálam majdnem ugyan ilyen a bios. Én az előre megadott értékekre építettem, így értem el a 1,475V 5GHz CPU + 1086MHz APU-t. Mindenféle turbó módot, túlmelegedésre visszagyengítést levettem, lett is eredménye, fél óra (FarCry3) után 90°C-t is elérte. Próbáld te is az előre állított alapján csinálni, jól kihúzod, majd ha lehet, vegyél vissza az áramból, hogy ne kapjon feleslegbe túl sokat.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tomdriver
üzenetére
szia, ugyan az ivy-khoz mar nem ertek, de itt biztosan nem a vcore a hibas. Az Axtut deaktivald teljesen (le is törölheted akar), mert mindig bekavar az energiamenedzsmentbe es tuningolni sem lehet belöle rendesen, mivel fontos ertekek nem alltihatok benne. Mindenkepp kapcsold ki.
A PLL 1,832 gyarilag ilyen magas, vagy hasra ütöttel? Utobbi esetben biztos, hogy sok. Föleg, mert akkor viszont a VTT nagyon alacsony

A Ram feszt sem kelll emelni, ha alapsebessegen fut (söt).
Hogy nez ki az advanced menü? C state-ek? Csak a C1 legyen aktiv.
TDP-t ki lehet tolni akar maxra, ugysem fög többet enni, mint amennyi kell neki epp.
LLC nagyon fontos lehet, en habozas nelkül 1-re tennem (legerösebb vezerles). Na ezt pl. nem latja az Axtu.
Offset power saving mode off.
Internal PLL lehet enabled ilyen tuningnal mar (ha a disabled sehogy se megy).A pontos offset ertekre nem tudok mit mondani; tuningot ugy lezd az ember, hogy kiteszteli alapsebessegen a legoptimalisabb beallitast es onnan maszik felfele. Altalanossagban nem valoszinü, hogy pozitiv offset kellene barmilyen esszerü 24/7 tuninghoz.
Ha kepet mellekelsz, az terhelt allapotban legyen, lassuk a feszültseget (vagy legalabb ird le mennyi a max terhelt fesz)!
Tesztelni Linx 15 kör sok rammal (1-1,5 gig maradjon szabadon a winnek) + jatek, lehetöleg valtozatos cpu terhelesü multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest