- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
800.henrik #41667 üzenetére
Szolok Ne adj a ramnak annyit , nem tudjuk meik tipus, mennyi az a fesz amit elvisel , nem a ram miatt nem tudsz tovább haladni, hacsak nem osztod megfelelően vissza , hogy ne menjen 800 felé , a cpu frekit kell emelni emíg elmegy mivel vcore-t ugy látom nem lehet állítani , ezért anyit tuningolunk amenyit elmegy alapfeszen a proci, vagyis amennyit ad neki a lap.
Szóval vtt-t sem a ref et nem kell emelni , csak a cpu frekit ameddig megy . ram legyen vissza osztva 800, vagy alá . max 2.1v ot adhatsz neki, tesztelj , prime , intel burn linx el , ha nem fagy vagy kékhalál akkor annyi.
De ne a ramot bánsd ő nem tehet semmiről. És mint feljebb is mondtam nem nyersz vele semmit mert nem fogod észre venni ha esetleg sikerűl belőlle kihozni , pár megahertz pluszt, rengeteg fesszel.
Emeld a cpu frekit amig betölt a vin ramot vedd vissza tesztelj. ha megvan megnézheted , hogy mennyit lehet a ramnak állítani esetleg , de szerintem ne babráld hagyd autón az egészet. Ramra értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest