- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
northmahri #26394 üzenetére
például...
ez a topik arra van, h az ember megtanuljon tuningolni. neked meg most nem az a problémád... -
northmahri
tag
válasz
darál0w #26393 üzenetére
nem teljesen mert overclockolva volt a gép és vmi nem tetszett a gépnek az overclockban: pl már csinálta azt bekapcsolásnál hogy kérte szépen h tegyem vissza alapbeállításba, vagy menjek be a biosba és állítsam át a dolgokat...akkor semmi nem történt mert minden érték úgyvolt ahogy beállítottam és bebootolt és minden okés volt. Most meg parázok hogy az overclock tönkrecseszte az internet adapterem( bár gondolom nincs összefüggés)...nem tudom hogy melyik topicban kéne segítséget kérnem
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
northmahri #26392 üzenetére
eltévedtél kicsit.
-
northmahri
tag
hi!
Öcsém véletlen benyomta a sleep gombot, a szaros billentyűzeten. Bekapcsoltam és elvele írta h állítsam át a biost, vagy töltsem be a factory... Bementem a biosba, minden auton, factory settingsen van már eleve. Oké save and quit... majd bebootol, és minden szép és jó, kivéve h elveszett az oc-m, és nem működik a net,mert h nincs telepítva hálózati adapter driver...pedig van, 3x telepítettem újra és még mindig semmi...
vki help! -
PH-User
addikt
válasz
darál0w #26377 üzenetére
Nekem nem is szabad venni, mert úgy is csak ráb@szok.
Kókányoltam kicsit... Nem valami frankó. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
spiritex #26357 üzenetére
kicsit lőjjünk felé...csak hogy egyszerűbb számokkal dolgozzunk
amit nem említek, ahhoz nem kell nyulnod.
ai overclock manual.
fsb frequency 333
pcie frequeny 100
fsb strap 266
dram freq 800
dram timing manual , és elsődleges időzítést beállítod 5-5-5-15re
cpu voltage 1.2475V
cpu pll voltage 1.5V
fsb termination 1.2V
dram voltage - ram gyári feszt neki.
nb voltage 1.3V
load line calibration disabled
és ennyi. szolj, ha beállítottad.
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26359 üzenetére
így van. mint amikor a C'N'Q be volt kapcsolva. de most nincs! a szorzó változtatását kezeli rendesen,az FSB-t viszont nem.
de a BIOS nem kamuzik, mert kíváncsiságból elmentettem 250*15,5-tel.ez ugye 3875Mhz.. 1,3V-on ez enyhén sok,így képet nem adott,DE NEM KAPCSOLT KI A GÉP!!
-
PH-User
addikt
válasz
darál0w #26338 üzenetére
Épp ez az, hogy így én sem szeretném, de nem lesz más megoldás...
Hacsak nem teszem fel a tápegységet a gépház tetejére kívülről, de az meg gány...
Így tényleg a prociról lehúzott meleg levegőt fogja a tápegységbe fújni. Ráadásul én mindig
egy ventilátort használtam, többre nem volt szükségem.
Áhh, meg vagyok én áldva ezekkel. -
spiritex
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok. Miért nem tudom a phenom II esemet 3,5ghz nél fentebb húzni? Pedig c3-as rev. black edition ez kevés az alap 3,2ghz-hez képest. szorzót emeltem 3,6ot már csak 1,42 volton viszi de akárhogy feszelem a 3,6ghz fölé nem megy stabilra. ötletek,hogy mit kellene állítanom? másnak a feszültségét? nb? vagy ht? help,mert ez a plusz 300mhz marha kevés egy ilyen procinak.. szerk.: túlmelegedni biztos nem melegszik mert több órás prime alatt is alig éri el a 46fokot
-
eight
senior tag
válasz
darál0w #26338 üzenetére
hát mondjuk nem látni a burkolat alá, de azért biztos jut a melegből a házba is bőven
-
Misua
senior tag
Hello darál0w!
Nos, asszem tényleg nekiállok a vga tuningnak (Gigabite 5750 1GB) eddig 700/1150 > 750/1225 ami 7%...+ 3 fokkal melegebb így a kari. De gondolom nyárra be kéne vezetni plussz lágmozgást a házba...vagy nyáron nem tuningolni...
Lapom MSI 770-C45, ha jól gondolok veszek vmi propellereket behelyezem a házba és bekötöm az alaplapbaJó a feltevésem? Kb milyen márkáju ventiket érdemes lenne beszerezni, és mennyire nehéz megtalálni a megfelelő konnektorokat a lapom
?
-
DeaTHeX
tag
3 + ventillátor csodákra képes...+ 200 mhz emelés a cpu-nak
előtte:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/110223/temp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110223/temp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]utána:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/110308/temp2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110308/temp2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]egész teccetős
-
lipi67
nagyúr
-
BRIKLY
veterán
na uraim!
a helyzet az, hogy nem a proci nem hajlandó elindulni 3,2Ghz-en,vagy felette. számoljunk csak: 15,5*200=3100 itt még elindul
16*200=3200 itt már kikapcsol a gép
15,5*215=3332,5 itt is elindul a gép!! a nap folyamán képekben bizonyítom(BIOS-ból)a kérdésem az, hogy windows alatt mért nem érzékeli az FSB emelést? elmentem a BIOS-t,újraindít ahogy kell, vissza megyek a BIOS-ba és megvan a 3333Mhz, de win alatt csak 3100. RAM-ot visszavettem!
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26304 üzenetére
jaaa, hát az lazán lekörözi az enyémet.. ilyen gagyi házban.. sőt, a kép megtévesztő, mert nekem a procival szemben nincs kifurkálva.. hátul van egy 8 centi ami pörög ezret,aztán csoki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stellar Blade
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged