- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Egy kis haladás részemről: 1,35 volton 2.703 MHz
Eszembe jutott, hogy jobb lenne a dolgokat külön szénnéhúzni (prime megy, majd RAM, VGA aztán HT), és láss csodát
-
KuCu_155
tag
Egy kis segítség kellene:
Fesz emelés nélkül E4400 procim : 10x280 megy de ilyenkor ,hogy a szorzó jól jöjjön ki 800 alá kell mennem ... egy 10x300 szeretném felhúzni minek kell több feszt és mennyit adni ?
Előre is köszönöm !
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25380 üzenetére
Hát igen sajnos.. egyébként nem hülyeség én is gondoltam rá, de lusta vagyok eladogatni ezt is egy csúcsra fejlesztett p4-böl hoztam össze eladogatással.
Jó lenne vmi x4 vagy egy x2 ami oldható és szép GHz-eket menne.
ui. De ha belegondolok csak procit kéne eladni és hozzácsapni egy kis összeget mert jó az alaplapom még x6-ok is bele mennek mással mindennel elégedett vagyok.Elöször viszont belevágok még 1 VGAt a meghalt 8800GT helyére és meglátom akkor mennyire leszek elégedett.
-
ETOM
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
bocs...áramszünetem volt...visszaolvasok
#25361) boxos23 jo.
25363) boxos23 normal érték, vagy az említett értékek a fentebbi HSZben-
cpu host clock control enabled
cpu host frequency 255
pci express freq 100
system memory multiplier ezt ugy állítsd, h 1333alatt legyen. -nem álitottam - akkor mennyin van?
dram timing - beállítod neki a gyárit. -nem álitotam - detto...mennyin van?
cpu vcore 1.4000V - álitottam amire mondtad
cpu termination 1.2V -nem álitottam - állítsd.
mch core 1.2V -nem álitottam - állítsd.
dram voltage- gyári értékre. -nem álitottam - szintén állítsd.
de mindegyiket egyesével.
tehát belövöd az egyik értéket...bemész winbe. 1-2 perces teszt. és jöhet a következő.
-
boxos23
aktív tag
válasz
boxos23 #25369 üzenetére
cpu host clock control enabled
cpu host frequency 255
pci express freq 100
system memory multiplier ezt ugy állítsd, h 1333alatt legyen. -nem álitottam
dram timing - beállítod neki a gyárit. -nem álitotam
cpu vcore 1.4000V - álitottam amire mondtad
cpu termination 1.2V -nem álitottam
mch core 1.2V -nem álitottam
dram voltage- gyári értékre. -nem álitottam
-
CJ3
senior tag
Gyerekek már olyan szinten finomitom a beállitásokat hogy az már elképesztő
950MHz 4 4 3 8--- 2,15V Stabil az IBT 10 kör Maxon
-
-
ETOM
addikt
-
ch003067
addikt
Amúgy, van még egy AMd Athlon 64 5600+ os 2magos processzorom is itthon, hamarosan be lesz üzemelve a gépecske, akkor lehet, hogy azt is meghúzom.
Igaz, annak is alap hűtése van, de lesz Bacsis kollégától minőségi arany paszta, ami azért rendesen segít leadni a hőt. Szerintetek érdemes volna ezt meghúzni mondjuk 3,2 GHz-is ? ( alapból 2,8on megy).
Bár, ehhez valószínű, hogy lesz egy Noctua NH U12P hűtőm. -
ch003067
addikt
válasz
molnarpeter #25308 üzenetére
Igazság szerint, nem nagyon venni, hanem inkább cserélni szeretnék proci hűtőt valamire, az aprós bazáromból...
Mindig szoktam találni olyan cuccot, amit el tudok cserélni, meglátjuk hátha ez is összejön. -
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25311 üzenetére
Oksa, de ám a 3.3GHz - 2400MHz NB az ki lett teszteltve teljesen.
Visszatoltam nb meg feszültségét alapra meg ramokat is 50 másodperc alatt hibázott, visszatoltam nb-nek az 1.3v-t és a gyári 1800MHz proci 3.4GHz ramok default. Megy a teszt még, 10en percen belül szokott hibázni nem sokára írom fejleményeket. -
Mekibácsi
tag
Sziasztok!
Több éve jártam már itt legutoljára, az akkori procimat akartam tuningolni, egy AMD Sempron 2800+ 1,6 Ghz-et. Hála nektek még mindig tökéletesen működik 2Ghz-re felhúzva, jelenleg az öcsém használja.
Viszont azóta vettem gépet, és az új procimból, egy Core2 Duo E7500 2,93Ghz-ből szeretnék kicsit többet kihozni. Nem akarok brutál tuningot, csak hogy simábban vigye az AfterEffects-et és a Premiere-t.
Kérlek segítsetek, hogyan tudnám kicsit feltornászni a teljesítményét! Azt olvastam, hogy jó tuning processzor, de nem tudom mennyit szabad vagy érdemes rajta állítani.
Köszi előre is!
-
feki92
csendes tag
válasz
molnarpeter #25308 üzenetére
nézük már meg segits kérlek ha vége vége.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
feki92 #25306 üzenetére
Megy, aztán egy kis terhelés alatt leég. Egyszerű recept. Nekem is van ilyen tápom, az egyik használaton kívül (lecseréltem, egy vinyót megölt), a mmásik havonta van használva...
ch003067: Milyen cpu hűtőt vegyek topic
feki92: Én csak 'megtéríteni' szerettelek volna, darál0w a tunigos segítő, bár gondolom a kodegány neki sem fog tetszeni. Részemről béke van, csak a biztonság miatt.
-
feki92
csendes tag
válasz
molnarpeter #25304 üzenetére
nem baj had menyen egy kicsit
3gz legelább 2.8ghz-ig megy ha nem adok plusz feszeket seminek
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25301 üzenetére
Kellene egy kis help
Unatkoztam kicsitneki álltam még 100MHz-t kipréselni konfigombol.. de nem nagyon akarja mindig minden körülmények között hibázik teszt alatt.
AMD 7750 BE 3.3GHz 1.4250v
NB 2400MHz 1.3v
2x1GB Kingmax 1066MHz 5-6-6-15
Chieftec 400W
VGA az most integrált HD3300 128MB-al alaplapon.3.3GHz tesztelve stabil, 3.4 probálom 17x200 fellálásal 1.45v is hibázik más lenne a gyengus vagy az IGP fogja vissza, esetleg fesz kevés?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest