Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Egy E5200-hoz (2,5GHz-s alapórajel) most vettem egy 4870-et és hogy minél kevesebb legyen a CPU limit, felhúztam 3,5GHz-re. 12,5X280 és csak 1-szer kellett feszt emelnem, asszem valahol 3,1GHz tájékán már kifagyott a Vantage, ezért. Normalon 1,2875v volt és a következőre, 1,2935v-ra emeltem, így még 3,5GHz-n is simán lefut minden teszt, lehet, hogy még megpróbálom feljebb is. 100MHz-enként állítottam a bus speed-et. A RAM-ot 800-ról 960-ra állította, így visszaállítottam 3,3-ra, hogy 800-on maradjon, mert nem akart beboot-olni és nem most nem akartam még ezzel is szórakozni. A hőmérséklet nem nagyon növekedett. CPU-Z képet beszúrnék, csak ugye ugrál a core voltage és a core speed, ez miért van?
Amúgy jól csináltam így, hogy gyakorlatilag semmit nem állítottam? Jó eredmény ez egy E5200-hoz képest? Esetleg valami tanács a még jobb eredmény érdekében? Ha nem kell sokkal növelni a feszt még szívesen húzom, hátha több jön ki egy kicsivel a 4870-ből. A RAM-okat is érdemes egy kicsit állítgatni, illetve ha igen, milyen módon? Korábban olvastam, hogy a PCI-t nem árt 100-ra fixálni, ezt nem csináltam meg most, nem tudom, hogy mi a jelentősége.Sorry a sok kérdésért, eléggé kezdő vagyok a témában.

-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Lenne egy elég hülye kérdésem. Ha van mondjuk egy 3 Ghz-es 2 magos és egy 3 Ghz-es 4 magos proci, akkor ezek tulajdonképpen hány Ghz-esek? A Logout-on elég rendesen oltottak valakit, mert a 2 magosnál 2-vel szorozta meg a 4 magosnál pedig értelemszerűen 4-el, de azt nem írták oda, hogy akkor hogyan is kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Korábban 4 magos procival vittem végig a GTA IV-et, ugyanígy 1 gigás 4870-el, kíváncsi vagyok, hogy most hogy fog futni.