Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
triklin
üzenetére
Szia! Az nagyban függ a steppingtől. Annak idején HERR Z-nek volt egy kurva jó logout-ja erről, de már nem találom. A lényeg, hogy általában az E4-esnek több fesz mehet, az E6-osokkal ovatosabban. Mondjuk nekem pont egy E6-om volt, ami 1,39 Volttal 2920-on stabil volt, 1,41-en 2950, és kihűtött szobában ez volt a stabil vége 1,44-gyel. Ez mondjuk egy előválogatott darab volt, 2700 fölött már vigyázni kell mindegyikre, de 24/7-re én semmi képpen nem ajánlanék 1,5 Voltot
Es ha jól emléxem az enyém nem nagyon ment 40 fok fölé.
-
-
Blaze71
őstag
válasz
triklin
üzenetére
Mondanám, hogy adj feszt a memóriának, meg a procinak, de nem igazán tudom, hogy mennyit. 939-es procikat annyira nem ismerem. OldScool tuning csúcsom az 1600-on ketyegő 654-es Sempront feltornásztam 2000-re, ami 225x8-at jelentett. Viszont abban a lapban 500 MHz-es DDR1 memóriák voltak. Ott nem emeltem feszt sem, bírta alapon. A K8N-ben milyen nFoerce Chip van? Mert gyanús, hogy az is lehet akadály.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin
üzenetére
hali
nemtudom, h ilyen rampároítással hogy fog menni...nem vagyok tul bizakodo...
Sehol nem találtam például olyat , hogy NB beállítások ilyesmik :S ezekt hol keressem? - ennek ott kellene lennie, ahol a cpu, ram és egyéb feszeket tudod állítani. ha nincs ott, akkor nemtudja a lapod.
DRAM Configuration [Press enter] ha itt rányomsz mi ugrik fel? vhol itt kellene állítani ramorajelet/ramszorzot...
esetleg ilyet keress, h memory multiplier(spd)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin
üzenetére
akkor ez a te procid. elég régi darab. fogalmam nincs meddig mehetünk el feszben, de az 1.55V még tuti belefér

a hűtőhöz lefogatot nemtudom honnan tudsz szerezni...talán gyártoi oldalrol rendeli...emeled az FSBt addig ameddig bootol. ramot meg szorzoval tudod állítani. olyasmit kellene BIOSban keresni, h Dram memory multiplier(SPD). itt vagy szorzok lesznek, vagy maga a ram orajel jelenik meg. ugy állítsd, h mindig 400 körül legyen.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin
üzenetére
tehát ilyen procid. és a szorzot nem tudod csökkenteni.
ram időzítéseit csökkenteni...inkább növelni...ugy van esélyed, de szvsz akkor se fog menni ilyen ramokkal...1g+2*256...érdekes párosítás.
BIOS tökmind1 mi van fent. mennie kell vele...
a hűtő meg elvileg : Compatibility: Socket 478 / 754 / 940 / 939 / LGA775
szoval gyárilag ezt tudja...használtan vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Asus Zenbook 13 laptop
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Es ha jól emléxem az enyém nem nagyon ment 40 fok fölé.