Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
Ma mielőtt dobozba került az öregfiú visszatettem rá a 19.07.7-et, majd menüjéből rákerült még a Material theme, DynDNS, és WOL csomagok (értelemszerűen ezek is Luci appal és magyarítással), de semmi más nem lett beállítva Wireless rész sem volt engedélyezve.
Próbaképp csináltam még egy utolsó sebességmérést úgy, hogy csak 1 db PC csatlakozott hozzá, értelemszerűen kábelen.
SFE engedélyezése nélkül 188 Mbps-t mértem,
SFE-t engedélyezve viszont most ki tudtam mérni az 500 Mbps-t
.Tanulság annyi, hogy ha sok klienst kell kiszolgálni, pláne wifi-n, akkor már nem elég az 500-as nethez az öregfiú, ellenben ha csak vezetékes kliensek vannak, akkor még igen
.Majd meglátjuk mi lesz a sorsa, egyenlőre dobozban pihen
.Még1x köszi mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.
.
vargalex