- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Van egy 841nd routerem amivel egy v1-es 1043nd jelét repeatelem, sajna elég lassan megy gargoyle alatt. dd-wrt vagy valami másik fw nincsen ami jobb lehet mint a gargoyle? -
suste
veterán
válasz
Devil Smile #55695 üzenetére
Pontosan melyik fw?
Mert a régivel voltak wifi gondok. -
lolka1980
aktív tag
válasz
Devil Smile #55695 üzenetére
Válts csatornát.Hátha.......
-
Devil Smile
őstag
Buék!
miota a suste fw van fent azota csomoszor akad gondom a wifivel szetkapcsol a laptop azt irja h korlatozott aztan magatol jo lesz egy ideg meg minden jol majd megint.. erre van vmi otlet hogyan lehetne orvosolni ezt a hibat..
-
suste
veterán
sokféle custom fw van, és ezek mind eltérő dolgokat tudnak, így nem lehet általánosan írni róluk
ráadásul van amit pont valamelyik custom nem tud, és a gyári meg igen
szóval nem úszod meg az olvasgatást az egyes fw-k-rőlvagy pedig leírod pontosan az igényeidet, és lehet lesz valaki aki ajánl fw-t hozzá
-
Tidus
addikt
qss be ki kapcsolás
-
válasz
Doky1988 #55685 üzenetére
Hát nem tudom, bár a képeket WDR3600-al csináltam, de nem gondolnám, hogy a theme-ek nem kompatibilisek! A stabil verzió van fenn, vagy amit nemrég kiadtak zip-ben bétákat? Én még a stabillal (1.6.2) csináltam ezt, amikor egy ismerős hozott egy téglásított (SamKnows-os) WDR3600-at éleszteni! A routereden van net? Nem switch-ben használod?
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
wr1043ND V2 routert hozott a Jézuska. Ahogy olvastam Vargalex féle OpenWrt már vagy még (?) nincs a V2-re.
Valaki össze tudná foglalni, hogy v2 esetében érdemes-e áttérni másik firmware-re vagy sem?
Mit tudnak az alternative firmware-k, amit a gyári nem?És mit ajánlanátok, mit érdemes használni? Suste?
Köszi.
-
Sanya
nagyúr
Chromecast nem csatlakozott a tplink 1043nd v1 és v2 routerekhez. AP izoláció kikapcsolása után tökéletesen működött.
-
LamaCube
addikt
válasz
mekker #55675 üzenetére
Érdekes, mert hónapokig semmi probléma nem volt, majd dec.17-én előjött és utána 10 napig semmi nem volt és akkor is csak este csinálta, majd azóta megint semmi, pedig mivel szabadságon vagyok egész nap használom. Amíg van rajta gari, addig nem nyúlok "bele". Remélhetőleg valami szolgáltató hiba lehetett, mert több ismerősömnek is /nem ilyen routerük van/ szakadozott a net akkoriban.
-
martonx
veterán
Köszi, a 10mp-ig nyomva tartás segített! Ismét az új routerről írom ezt.
Következő kérdés, hogy ha a firmware flashnél a sima gyári firmware-t adom be neki, akkor simán vissza fog arra állni?
Azért kérdezem, mert az openwrt verziók között csak az upgrade verziót szabadott választani, gyárinál nem tudom van-e ilyen?
Vagy így, hogy működik az internet inkább a putty-os konzolos wget-es módszert érdemes csinálni?Szerencsére Teamview-errel szemtanúm is van arra, hogy a sustewrt flash előtt rendben kivettem a pipát a keep settingsből, de mindegy is.
-
martonx
veterán
válasz
Intruder2k5 #55673 üzenetére
köszi, ez jó ötlet!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55660 üzenetére
Ezt hogy csináltad? Nekem nincs ilyen
Se plugins menübe külön téma
-
mekker
őstag
válasz
LamaCube #55653 üzenetére
Már én is gondolkodtam cfw-n, mert a gyári USB-s samba-szeró sem működik valami rejtélyes oknál fogva. Bár a ledobálást már elég ritkán csinálja, mióta újra bekonfigoltam (egyelőre még teszt időszak van), megnézem legközelebb ír-e valamit a naplófájlban - bár remélem nem lesz mostanában legközelebb.
Custom firmwareből mit ajánlanátok? Ne legyen sokkal bonyolultabb a felülete a gyárinál, legyen benne pár hasznos, fájlmegosztásos funkció, és legyen megbízható. Ja és mennyire hülyegyerek-biztos a flashelés? Gondolom teljesen téglát nehéz csinálni belőle, de olyat már hallottam, hogy hibás flashelés után nem lehetett a vasat teljes funkcionalitásában visszaállítani (gondolom valami bootloaderrel kapcsolatos hiba).
-
suste
veterán
válasz
martonx #55672 üzenetére
ha az én fw-m van rajta, akkor beboootolt állapotban nyomd a reset gombot 10mp-ig, és akkor visszaáll alapra, és lesz webes felületed, és visszatudsz könnyedén állni gyárira
valszeg azért nincsen most, mert a frissítésnél nem vettedki a beállítások megtartása elöl a pipát (szóval ez is user error)
-
válasz
martonx #55665 üzenetére
"ezt hogy lehetne megcsinálni a routeren internet elérés nélkül?"
HFS File Server-el simán megosztod PC-n a firmware-t, és IP címmel le tudod tölteni wget-el!
-
martonx
veterán
Igen nekem is az volt a célom, hogy gyári fw-vel használjam, semmi extrára nincs szükségem. De nem olyan tanácsot kaptam, hogy vigyem vissza gariban, mert ennek hétszentség, hogy mennie kellene, hanem kb. az derült ki, hogy mindenki custom fw-vel használja, mert a gyári kb. semmire sem jó.
Oké persze ez egy kocka fórum, szóval lehet nem a megfelelő helyen tettem fel a kérdést, de hol máshol? És persze, hogy ideges az ember, amikor egy fél perces beállításon pörög már órák óta.Na mindegy, én is megtanultam a leckét, hogy tényleg soha-de-soha nincs értelme custom fw-vel szopatni magam (meg ez egy jótanács sokak felé), mert tényleg nem én vagyok a célközönségük.
Úgyhogy már tényleg csak annyi lenne a lényeg, hogy valahogy visszavarázsoljam gyári állapotba, hogy vissza tudjam vinni garanciában, mert vélhetően valami enyhébb hardver hiba lehet az egész történet hátterében.
-
suste
veterán
válasz
martonx #55669 üzenetére
Általában itt kezdődik az, ha nem szívesen segítenek az adott eszköz topicjában:
Képtelen vagyok port forward-ot beállítani ezzel a fossal: TL-WR1043v2.Szóval, ha nem leszólással kezded, akkor szerintem többen segítenek, pl én is.
Az egyértelműen lejött,hogy nem akarsz vele foglalkozni igazából, és a custom fw-k pont nem ilyenek.
Tehát ha nem jön össze gyárival, akkor inkább cseréltesd, de ne szóld le a terméket, amit sokan megelégedéssel használnak (még gyári fw-vel is!) -
martonx
veterán
"És ha nem tudja azt ami neki kell, akkor pedig vegyen olyat ami tudja."
Figyi, ti valamit nagyon félreértettetek. Port forward-ot szerettem volna beállítani rajta, amit a per pillanat is használt 740-es tp-link routeremen gyári firmware-el is seperc alatt beállítottam. Igaziból a mostani router is mindent tud, csak jött az év vége, kellett némi költség számla, gondoltam ideje venni egy fokkal erősebb routert. Hiba volt pont ilyen routert választani.Mivel nem ment rajta a port forward, ezért kezdődött el a kínlódás a custom firmware-ekkel, különben a franc se akarja azokkal szívatni magát, mert valóban se kedvem, se időm nincs velük szerencsétlenkedni.
Érdemben egyetlen egy fórumtárs volt, aki tényleg megpróbált segíteni, a többiek csak okoskodtak, mint pl. most is.
-
suste
veterán
válasz
martonx #55664 üzenetére
Már az első hozzászólásodból kiderült, hogy neked nem szabad segíteni, mert csak nagyobb lesz a baj.
De azért elmentem a linket, mert jó példa lesz arra, hogy akinek nincsen ideje, kedve, esze, az ne próbálkozzon custom fw-vel, hanem maradjon a gyárinál. És ha nem tudja azt ami neki kell, akkor pedig vegyen olyat ami tudja.
(Én mondjuk eleve tájékozódom, mielött vásárolok.)A tplink routerek kifejezetten az olcsó kategóriába tartoznak, de megfelelő kezeléssel nagyon sokmindenre képesek -stabilan! Ha valaki igazi végfelhasználó, az ne az olcsó kategóriában keresgéljen.....
-
martonx
veterán
További update: ezt hogy lehetne megcsinálni a routeren internet elérés nélkül?
Minden elvemet félretéve beléptem rá putty-al, és látom, hogy rendben fut rajta a suste openwrt. Innen már csak egy lépés lenne a gyári firmware visszarakása, ha azt valahogy a routerre tudnám juttatni. -
martonx
veterán
Némi update. Az egyik fórumtárs próbálkozott, de ő sem jutott semmire ezzel a szarral. Végül a superWRT-re ráhúzott suste upgrade-del sikerült elérni a féltégla állapotot. Elvileg van egy kütyü buzi ismerősöm, aki vissza tudja hozni az életbe. Ha sikerül ismét rátenni a gyári firmware-t, már viszem is vissza a boltba, hogy sózzák rá másra a szarukat.
Ha meg nem, akkor kidobtam 15K-t az ablakon, amit nem is sajnálnék, inkább azt a sok időt, amit az életemből rááldoztam a router konfigolásra. Szvsz ez egy gyári hibás router, mivel visszatéve a régi tp-linket kapásból be tudtam állítani rajta a port forwardot a gyári firmwarével.Illetve ha van itt véletlenül szegedi fórumtárs, aki foglalkozik ilyen routerek felélesztésével, gyári állapotba visszahozásával, akkor keressen meg kérem!
-
-
hódmaci
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55661 üzenetére
Ez meg Gargoyle-s.
-
válasz
Neil Watts #55655 üzenetére
Persze, nem akarok én senkit sem lebeszélni a vargalex vagy suste buildekről, de akik nem tudják azokat átlátni, nem értik a LuCI-t, vagy csak simán nem akar nekik működni, azoknak ez egy könnyebb megoldás lehet vsz!
Van benne hasonlóság, bár Tomato koppintásnak inkább ezt lehetne mondani!
Ez meg olyan TP-LINK-es!
-
válasz
qqcqqc #55657 üzenetére
Nem alap téma, és nem kell SSH Shell! Plugins menüben rákattintgatsz a Dark One témára, ami így feltelepül, majd a Themes menüben kiválasztod, és már megy is!
A képen a nyilat ne nézd, régebbi, nem ide csináltam, de felül éppen látható egy telepíthető (Xeye) téma, ezt a feketét is ugyanígy, egy gombnyomással tudod feltenni, majd egy másikkal aktiválni!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Intruder2k5 #55654 üzenetére
Megerősítem! Gargoyle a legegyszerűbb és legstabilabb is.
-
válasz
Azért ez nem az alap téma és ssh kell a témák telepítéséhez.
-
válasz
Hm, eglszen tomatos beütése van a felépítés logikájának a képek alapján. Ha nem lenne jelenleg atomstabil a vargalex féle build akkor rápróbálnék szerintem
Üdv. core2
-
-
LamaCube
addikt
MagyarTroll, mekker
A megoldás a moddolt firmware lenne,de még garis és nem is értek hozzá. Viszont nekem azóta se csinálta. Kopp-kopp...
-
válasz
gyorshelp #55647 üzenetére
A [digi lanos topikban] már végigrágtuk a témát:
Venni kell egy gigás swichet, ebbe be a digi kábele. A Zte csoda amit a digi ad, csak a telefont szolgálja ki, minden mást kikapcsolni. A netet a saját routered menedzseli a swich másik portjára dugva.
Minden le van írva az összefoglalóban. -
gyorshelp
újonc
válasz
qqcqqc #55645 üzenetére
Szia / sziasztok
nekem is van egy kínom a digis routerről van tovább fűzve a 1043nd v2 swich ként (digis lan bemegy az nd 1-es lanba), de így a ddns kliens a local ip-t tolja fel a noipre. Mé? illetve mi lehet a megoldás, hogy a külső ipt regisztrálja be a noipre? Most a lant rakja fel (pl. 192.168.1.1)
vagy ha negfordítom és a tplink lesz az elsődleges (ez tárcsázik be a digihez pppoe-n) a digis meg switch ként karistol akkor az a gondom, h. a rákötött voipon üzemelő amúgy analóg telefon nem regisztrálódik be. Ez gondolom azért van, mert a 1043nd tűzfalán nem megy ki a voip. Van valakinek tapasztalat, h. erre mi lehet a megoldás? Digi milyen voip portot használ? 5let?
-
válasz
martonx #55643 üzenetére
Hát nálam a Gargoyle telepítése és alap beállítás (digi ppope, port továbbítás, no-ip beállítása) kb 15 percig tartott és azóta is stabilan megy.
Wifi rendben, hálózati megosztás rendben, 1 gép fix ip-re rakva.
A dd-wrt sem volt egy nagy was ist das, ment is 2-3 éven keresztül rendesen, csak a wifi kezelése nem a legjobb és egyre több wifi-s cucc van a lakásban. -
martonx
veterán
válasz
Intruder2k5 #55642 üzenetére
Oké, mennyiért és mikor vállalod, hogy ezt a szart átállítod arra? Illetve ez bárkire vonatkozik, komolyan várom privátban az ajánlatokat.
Most már a DHCP abszolút nem megy a routeren. Pedig még reseteltem is az openwrt-t rajta.Másrészt a Gargoyle is pont ugyanez a fos openwrt csak pepitában, de nekem mindegy, tőlem akár visszarakhatjátok rá a gyári firmware-t is, még az is nagyságrendekkel jobban működött, mint ezek az opensource szarok.
-
válasz
martonx #55640 üzenetére
Többnyire ezért is szoktam javasolni inkább Gargoyle-t, ha valakinek csak alap feladatokra kell a router, és egyébként nem ismeri az OpenWrt-t... Igaz kevesebb a lehetőség benne, de így nem veszel el köztük, átláthatóbb marad, és felhasználóbarátabb is! Persze ez mind szubjektív, de én így gondolom...
-
martonx
veterán
Oké, feladom. Most ott tartok, hogy a NAS-om már DHCP-vel IP címet sem kap, miközben a PC meg igen. Pedig a NAS eddig elég jól elvolt magában routertől, firmware-től függetlenül...
Biztos pofon egyszerű ez, meg biztos hülye vagyok ehhez, de ki az aki vállalná, hogy mondjuk teamview-errel belép hozzám távolról és beállítja ezeket a szarokat. Nyilván nem ingyen gondolonám, csak működjön a nyomorult DHCP, meg a Dynamic Dns, meg a port forward. Azt hiszem nem nagy kérés lenne ez így 2015-ben, sőt ezt már sok évvel ezelőtt bármelyik faék egyszerű routerrel is meg tudtam oldani, de ezzel a nyomorult TP-Link-kel képtelen vagyok se gyári, se openwrt-s firmware-rel.
Feladom
-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Olyankor mi van ha a routert sehogyan nem érem el?
putty,web semmi,Net sincs semmi
A ledek látszólag úgy villognak,villágítanak mintha minden ok lenne.
Viszont hiába nyomom a hátulján a resetet nem történik semmi Abszolút nem látom pl a resetelés közben,hogy újraindul a ledek ugyanúgy világítanak mintha mi sem történne.openwrt 14.07 v1
-
_X10Dead_
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
Úgy néz ki megoldódott a dolog.
A megoldás meg hogyazaq34fgdf6>#&>#@ !!!!Szoval, talan masnak is tanulsagos:
A lucy (szamomra) eleg furcsan viselkedik. Egyfajta default set-et tartalmazott a kapcsolok/beallitasok tekinteteben. Ez ugye elso korben nem okozott gondot, szepen ragtam magam keresztul a rendszeren.
Azonban volt nehany dolog, amit az elso inditas utan at akartam allitani. Mar ekkor furcsalottam, hogy a kulonbozo check-boxok stb "nem tartjak meg" a korabbi ertekeimet, szoval nem a tenyleges config alapjan toltodtek fel, hanem visszaalltak a default ertekekre. Amit kellett, ujra atallitottam es nyomtam egy save/apply-t.A parameterek valtoztatasa es az ezt koveto config file-ok vizsgalata soran kiderult, hogy ezek nalam nem mentek szinkronban.
A problemat vegul-is az okozta, hogy a fenti viselkedes nem csak azon a lapon volt jellemzo, amit piszkaltam, hanem a wifi lap osszes fulen egyszerre.
Vagyis a megoldashoz vegig kellett menni az eszkoz es az interfesz osszes fulen es "nullarol" beallitgatni mindent, meg akkor is, ha latszolag rendben voltak a dolgok.Illetve a "mentes es alkalmazas" gomb nyomkodasat hasonlo esetben keruljetek, mivel nem latszik, hogy mi modosult valojaban. Az enyemhez hasonlo viselkedes eseten maradjatok a sima mentesnel es a kulon utemu alkalmazasnal, igy az ervenyesites elott meg at lehet futni, hogy valoban az tortenik-e, amit szerettetek volna.
-
_X10Dead_
aktív tag
Igen, jol latod, azonosit, majd helyi keresre kirugja.
A gond csak az, hogy en nem kertem ilyet. Ezert gondoltam arra, hogy hatha valami beakadt, es a MAC filtering kavar be valahogy.
De ugy tunik, ugyanaz a szitu akar fel van toltve a lista, akar nem. Akar be van kapcsolva a szures, akar nem.
A DHCP-t mar kinomban piszkaltam, hatha valami gyoker kulso munkajanak "koszonheto" ez a viselkedes, mivel nagyon hasonlit a sima WPA-as deauthentication attack-hoz... -
_X10Dead_
aktív tag
Hello!
Az elso uj evi hulye kerdes:
Adott egy V1-es 1043-mas. Tegnap lecsereltem a gyari fw-t Suste buildjere (Barrier Breaker, 1043V1, 03-as build).
Azota nem tudnak kapcsolodni az eszkozeim wifi-n.
A cuccost kb. ugy probaltam beloni, ahogy a gyari fw-vel mukodott, szoval
WPA2 PSK (CCMP)
9-es csatorna (viszonylag ures)
20 dbm
HUA vezetekes resz mukodik, de a wifi-s kapcsolatok egytol-egyig elhullanak, kb igy:
Thu Jan 1 09:43:23 2015 daemon.info hostapd: wlan0: STA ac:72:89:1f:6d:ff IEEE 802.11: authenticated
Thu Jan 1 09:43:23 2015 daemon.info hostapd: wlan0: STA ac:72:89:1f:6d:ff IEEE 802.11: associated (aid 1)
Thu Jan 1 09:43:25 2015 daemon.info hostapd: wlan0: STA a4:5d:36:3c:22:5d IEEE 802.11: deauthenticated due to local deauth requestProbaltam mar a MAC filter illetve a Dinamikus DHCP ki/be kapcsolgatasanak mindenfele kombinaciojaval (MAC cimek - IP cimek egyenkent feltolve, parositva), de semmi eredmeny.
Van valami trivialis megoldas, vagy menjek vissza a gyarira?
Koszi
-
martonx
veterán
Ismét Sziasztok és Boldog Új Évet!
A problémám ugyanaz, csak mindez immár openWRT-vel súlyosbítva. Szóval port forward-ot szeretnék beállítani (meg ez előtt persze dynamic dns szolgáltatást). Elméletben mindkettőt beállítottam, gyakorlatilag se a dynamic dns szolgáltatás, se a port forward nem működnek.
A DHCP-n belüli fix IP-k kiosztását megoldottam, még jó hogy valamelyik fórum mélyén felleltem, hogy erre nem elég csak save & apply-t nyomni, hanem manuálisan reboot is kell, vagy putty-al valami plusz parancsok kiadása, de nem vagyok hajlandó puttyozni.Tudna valaki segíteni? A gyári firmware-el legalább a dynamic dns működött, ha már a port forward nem
Így néz most ki a dynamic dns beállítás:
Kérdésem az is, hogy hol lehet azt leellenőrizni, hogy sikeres volt a dynamic dns feloldás, mert a gyári firmware ezt szépen mutatta?És így néz ki az egy szál port forward rule-om:
Nagyon köszönöm!
-
-
zsiti99
csendes tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
Szeretném a lan portokból ( lan 1-4 ) kinyerni a 1000 Mbit/s sebességet de csak 100 full duplexet ad.
Mit lehetne ilyenkor tenni ? ( 1043 nd ver 2 , poli27 1.3.2 ) -
mekker
őstag
válasz
MagyarTroll #55603 üzenetére
@MagyarTroll @LamaCube
Nálam is egy v2-es router van, és ugyanezt csinálja UPC-s nettel. A wifi az mindig megy, viszont néha gondol egyet, és ledobja a gépet a netről. Ha ki-be dugom az UTP kábelt, vagy rebootoltatom a routert, akkor ismét csatlakozik.
Erre nincs senkinek ötlete, mi lehet? Elég bosszantó tud lenni, főleg ha nem csak én használom a gépe(ke)t. -
btz
addikt
Mindenki menjen innk. Én már berúgtam.
-
siddis
őstag
..mára befejeztem, minden kedves Fórumtársnak Boldog Új Évet..
-
-
Habsteve
tag
Sziasztok! Adott WR1043ND V2 és egy WD külső hdd+pana G30 tv. Megoldható h a torrent letöltések directbe menjenek hdd-re routerről és onnan megosztva, media serverrel a tv-re. TV kábellel csatlakozik routerhez.
-
martonx
veterán
Na, a kapott tanácsoknak megfelelően megnéztem a suste-t, de az kő betegnek tűnik (értsd nagyon nem átlag usernek való).
Így maradt az egyetlen értelmes alternatíva a SuperWRT, amit fel is raktam a routerre.Hááát, ezt se merném jó szívvel ajánlani senkinek, már feltéve ha valaki arra élvez, hogy kismillió lényegtelen bizbaszt tud ba*****ni egy őskori (értsd Luci vagy mi) felületen.
Már csak az az egy dolog éltet, hogy ha megtalálom benne, hol lehet a DHCP-n belül ugyanazokat az IP-ket beállítani az egyes kliensekhez, majd az őskáoszban véletlenül megtalálon a port forward-ra vonatkozó részeket, és valami csoda folytán sikerülne beállítanom a port forwardokat, akkor megérte az egész hercehurca.De per pillanat erre akkora esélyt látok, mintha tűt keresnék a szénakazalban. Aki jót akar magának, az maradjon távol ezektől a borzalmas fw-któl (valamelyik régi routeremen volt dd-wrt-m, az valahogy sokkal kiforrottabbnak, használhatóbbnak tűnt, mint ez az openwrt-s szörnyedelem).
-
doberman
senior tag
Mindenkinek BUÉK!
-
suste
veterán
válasz
Devil Smile #55604 üzenetére
ha ez a kép egy nem router üzemmódban lévő routerről van, akkor az lenne a jó beállítás, hogy minden ethernet és wifi a LAN-on lenne, és a LAN lenne maszkolva a GUEST-hez képest (úgy mint az alapbeállításnál a WAN-LAN egymáshoz képest)
így a GUEST-en lévő kliensek eleve NAT-olt hálózaton lennének, és márcsak a főrouter-re menő forgalmat kéne tiltani, hogy ne lássák a főrouteren megosztott dolgokat(#55605) H A M M E R
gyárin nem lehet, de pl az én buildemben van rá webes felület is -
btz
addikt
válasz
H A M M E R #55605 üzenetére
Nemhiszem
-
siddis
őstag
válasz
Devil Smile #55604 üzenetére
Ebből hogy látszik az hogy ki van kapcsolva.?
Az Álcázás meg az Mss Clamping elől vedd ki a pipát, ha AP akkor nem kell.. -
H A M M E R
csendes tag
A gyári Firmware-ben be lehet állítani hogy rendszeres időközönként pl éjjel legyen egy reboot?
-
MagyarTroll
újonc
válasz
LamaCube #55513 üzenetére
Üdv. Nekem is ugyan ezt csinálja a 1043ND v.1-es a legfrisebb FW-vel... Teljesen random módon gondol egyet és ledob DIGI-ről... Új építésű optikai kábeles hálózatuk van. Előtte UPC-m volt ADSL-el, azzal nem genyózott...
Csak a mai:
Dec 31 11:21:49 PPP ERROR User request
Dec 31 11:21:49 PPP ERROR LCP down
Dec 31 11:21:49 PPP WARNING LCP down
Dec 31 11:21:49 PPP INFO sent [LCP TermReq]
Dec 31 11:21:49 PPP INFO rcvd [LCP TermAck]
Dec 31 11:21:51 PPP WARNING PPPoE disconnected
Dec 31 11:21:53 PPP NOTICE PPPoE start connecting...
Dec 31 11:21:54 PPP NOTICE Standard authentication.
Dec 31 11:21:54 PPP INFO sent [PADI Host-Uniq(0x000005a2)]
Dec 31 11:21:54 PPP INFO rcvd [PADO AC-NameIGI AC-MAC:xx:xx:xx:xx:xx:xx]
Dec 31 11:21:54 PPP INFO sent [PADR Host-Uniq(0x000005a2)]
Dec 31 11:21:54 PPP INFO rcvd [PADS sess-id(34)]
Dec 31 11:21:54 PPP INFO sent [LCP Req mru=1480 magic=0xda485e4e]
Dec 31 11:21:55 PPP INFO rcvd [LCP Req mru=1492 auth=pap magic=0x20a9f299]
Dec 31 11:21:55 PPP INFO sent [LCP Ack mru=1492 auth=pap magic=0x20a9f299]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [LCP Req mru=1480 magic=0xda485e4e]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO rcvd [LCP Ack mru=1480 magic=0xda485e4e]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [PAP AuthReq user="xyz1234" password=(hidden)]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [LCP code=0xc]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO rcvd [LCP EchoReq magic=0x20a9f299]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [LCP EchoRep magic=0xda485e4e]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO rcvd [PAP AuthAck ""]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [IPCP Req addr=0.0.0.0 dns1=0.0.0.0 dns3=0.0.0.0]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO rcvd [IPCP Req addr=10.0.0.1]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [IPCP Ack addr=10.0.0.1]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO rcvd [IPCP Nak addr=94.21.92.81 dns1=193.110.56.8 dns3=193.110.57.4]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO sent [IPCP Req addr=94.21.92.81 dns1=193.110.56.8 dns3=193.110.57.4]
Dec 31 11:21:57 PPP INFO rcvd [IPCP Ack addr=94.21.92.81 dns1=193.110.56.8 dns3=193.110.57.4]
Dec 31 11:22:00 PPP NOTICE PPPoE connected -
siddis
őstag
válasz
Devil Smile #55600 üzenetére
Amúgy ha jól tudom a wifi opciók közé ha beírod hogy "isolate" akkor nem fog látszani más eszköz, de lehet hogy ez csak a wifi-s kliensekre vonatkozna.. Valaki meg tud ebben erősíteni/cáfolni esetleg.?
-
siddis
őstag
válasz
Devil Smile #55600 üzenetére
Tűzfal hogy néz ki az Acces Point-okon.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest