Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
5-6 éve használok egy TP-Link TL-WR1043N/ND v1 típusú routert, amin vargalex féle v1.02.1 (trunk, r29492) / LuCI Trunk (trunk+svn8076), 2.6.39.4 firmware-t használok, idáig nagy-nagy megelégedéssel.
Az utóbbi hónapokban viszont sajnos azt játssza a router, hogy se lan-ról, se wifiről nem működik a P910ND nyomtató szolgáltatás, kiküldésre kerül a nyomtatandó anyag, de nyomtatás nem történik.
A router újraindítása után aztán a következő nyomtatás mindig sikeres lesz, akár lan, akár wifiről érkezik a kérés. Aztán megint nem nyomtat másnap pl.
Viszont további gond: ha újraindítom a routert, akkor most már mindig úgy indul el, hogy nincsen wifi! Ilyenkor lan-on keresztül be kell lépnem és engedélyeznem kell a wifi-t, utána, a következő újraindításig jó!!
Tapasztalt már ilyet valaki? Mi lehet a gond?
Köszönöm.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
wr1043ND V2 routert hozott a Jézuska. Ahogy olvastam Vargalex féle OpenWrt már vagy még (?) nincs a V2-re.
Valaki össze tudná foglalni, hogy v2 esetében érdemes-e áttérni másik firmware-re vagy sem?
Mit tudnak az alternative firmware-k, amit a gyári nem?És mit ajánlanátok, mit érdemes használni? Suste?
Köszi.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Talán nem annyira OFF (1043ND-t okosítgatnám...:
dyndns címet szeretnék regisztrálni, mindenki állítja,hogy ingyenes, nem kellmegadni hozzá semmit. Én viszont csak olyant találtam,hogy a 30napos ingyenes verzióhoz is meg kell adni a bankkártya számot, aztán ha 30 nap előtt felmondom, akkor nem vonnak semmit, ha nem 20$... Valaki csinált ingyenes dyndns-t mostanság? Vagy csak én vagyok ekkora láma?Köszönöm!
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Vargalex féle 1.02.1 firmware-ben Luci-ban a wifi mac szűrésnél nem tudok egynél több mac címet hozzáadni a mac-listához..... Nincs gomb, amivel újabbat lehetne hozzáadni. Csak én vagyok béna vagy másnak sem megy.
Lucira itt nem lehet magyarítást valahonnan letölteni?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.