- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5150 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom... most megnézem azt kiderül.. most fordul az uj firm... majd meglátjuk egy 20perc mulva szerintem már...
Amúgy meg nem hinném, hogy annyira figyeli mert ha jól emlékszek vissza akkor alapból az a wdap vagy mi van kijelölve neki a hostapd nincs... és ha kijelölöm a hostapd -ot akkor sem veszi ki a wdap -ot... medig a kettő elvileg ugyanarra jó... a wifin a titkosításra... ezért gondoltam, hogy hátha az a baj, hogy összeakad a kettő... remélem így van, mert ha igen akkor az most kiderül és akkor mennie kellene végre mindennek... amúgy ebben már újabb cuccok vannak mint a kiadott stable verzióban, mert ezek már azok a cuccok amik majd a következőbe lesznek benne.. meg javítások is vannak... de lehet, hogy rontások is ha kiderűl, hogy nem ez a baj...
SZERK:
Na fasza akkor lehet tényleg ez a cink... mondjuk akkor én voltam a barom, mert mintha úgy emlékeznék, hogy Alex így mondta, hogy ezek kellenek hozzá: hostapd/wdap
azaz vagy ez vagy az... a per jelből következően...
én meg mindkettőt feldobtam... gondoltam baj nem lehet... mondjuk jobban belegondolva lehet, mivel mind a kettő ugyanarra jó... amúgy azért választottam a hostapd -ot mert speedfire leírása szerint is az kell... meg annál a firmware-nél nekem úgy működik is...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest