- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A QoS az igazából "csak" egy script tudtommal ami tűzfal szabályokkal operál (állít be). Abban igazad van, hogyha nem a WAN interfészre állítom be a QoS-t akkor nem zavar be a kapcsolatban de mivel a WAN sebességét akarom / van értelme prioritásokkal szabályozni (kivéve ha pld.: VLAN -oknak akar valaki fix sávszéleket kiosztani) így elégé zavaró lehet. De ugye a passzív mód még mindig megoldás ilyenkor is viszont amikor WAN oldalról kellene egy belső gépen FTP elérés akkor a passzív mód se működik ahol próbáltam. Míg másik szintén Vargalex által készített firmnél ez nem fordult elő mivel előtte is az általa készítetteket használtam és fix beállításokat írok mindig vissza a frissítés után.
Mondjuk ha nálad a WAN interfészre alkalmazva működik passzív mód nélkül az furcsa mert használok itt ott jó pár ilyen routert és amin 1.1.5 -öt már felraktam ott sehol sem jó
Még szerencse, hogy csak 1 helyen kéne, hogy minden működjön de ott is a legkisebb a QoS prioritása ott azt így egyenlőre kikapcsoltam.Ráadásul már azóta kerestem is megoldást de még nem találtam csak olyat aki már észrevette ezt a hibát.
pld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest