Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
Ezért írtam a kormánykopást, mert az enyémen durván kopott, és az óra szerint csak 411e km van benne, ami vicc. Minimum 5-600e km van benne. Regisztrált kilométer miatt nem lett ez a 411e "visszatekerve" anno 200-ra .

Sajnos a legtöbb esetben gyanakodni kell az óra által mutatott futásteljesítményre, mivel a külső nem mindig tükrözi a valós használatot. -
tibor72
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Triviális, de ha kopott a kormány az +200e km, ha nagyon akkor még plusz 200e km, Annyira jók, hogy simán letagadnak ennyi futást. Minél jobban egyben van, annál jobb. Illesztések az esetleges javítások utáni nyomok ilyesmi. Típushibáról személy szerint, most nem jut eszembe semmi

Jah, de : D4D motorokat ne, a diesel meg már amúgy sem menő

-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van vkinek tapasztalata Toyota Corolla 1.4 Linea Sol típusú autóval?
2004/1 évjárat
Mi az amire oda kell figyelni ha használtan veszi az ember?Köszönöm a segítséget.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
Ragadozó
üzenetére
Tanácstalan vagyok.
Most már kivettem az egész panelt és átforrasztottam a lábakat csatlakozót, mindent.
A jelenség nem változott.
Próbalámpa sem segít az sem világít.
De most már felcseszett, és a kábeleken kiméregettem melyik kapcsol, amikor a tolatólámpának mennie kéne.
Direktbe rákötöttem a próbalámpát a vezetékekre.
Semmi így sem megy. Pedig ott van benne a feszültség, 12.1 volt.
Ilyen nincsen.
Egyetlen dologra tudok gondolni, hogy az áram a kisebb fogyasztó felé megy és azért nem világít a lámpa, de eezen a vezetéken nincsen kisebb ellenállású fogyassztó, meg akkor a multiméteren látnom kéne, hogy eltűnik, vagy legalább ingadozni kezd a feszültség.
-
rob210
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Mint írtam 12.1 voltot mér a multiméter minden esetben.
Az izzók jók többel is próbáltam az én autómból ki az övéből be az én autómba mondegyik izzó hibátlan.
De a tolatóradar ha bent van az izzó nem megy.
Ha kiveszem megy.
A tolatólámpa pedig sehogy se megy, ha kikapcsolom a kapcsolójával a radart akkor sem.
Az izzó stabilan kapja a 12.1 voltot minden verzióban.
Nincs zárlat nincs oxidálódás, mértem testet is.
Egyszerűen én ilyet még nem láttam.
Cserélve semmi nem volt, hazajött a párom egy hónapja kb. és jelezte nem megy a radar. Azota nyaralni voltunk stb.stb. most értem rá foglalkozni vele. -
rob210
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
A párom versoja és gyári a tolató radar.
Kb. egy hónapja csinálja. -
rob210
nagyúr
Na urak számomra felfoghatatlan hiba előtt állok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy ha bent van a tolatólámpában az izzó akkor nem megy a tolatóradar és nem világít a tolatólámpa.
Ha nincs bent izzó akkor a tolatóradar azonnal gyönyörűen működik.
Viszont a lámpa semmilyen verzióban nem világít, holott ha megmérem a lábakat gyönyörű stabilan 12.1volt van benne.
Aztán még a franciákáta szídják az elektromos hülyeségekkel, hát mi ez ha nem elektromos hülyeség?
A tolatóradar biztosítékát is meegnéztem már kínomban cseréltem is.
Egyszerűen nem értem, áram van tolatóradar megy, de csak ha nincs izzó, viszont tolatólámpa nincs.
Aki ezt megfejti vendégem egy virtuális sörre.
-
saiyajin
senior tag
Nincs mit! Anno en is jatszadoztam vele.
Aztan maxra allitottam, es azota is ugy van. -
saiyajin
senior tag
A muszerfalon egyetlen gomb van, azzal leptethetsz az osszes KM, az A tura es a B tura kozott. Ha felkapcsolod a fenyszorot lesz egy negyedik opcio, ilyen kis csikok vagy mi. Ott nyomd hosszan a gombot.
-
TayRol
nagyúr
tudnátok segíteni, hogy E12-es Corollánál a műszerfal világítását lehet valahogy állítani? ha fel van kapcsolva a fényszóró olyan szinten elhalványúl, hogy a km állását sem tudom leolvasni. ha lámpa lekapcsol, akkor szép fehéren világít minden.

köszi!
-
AMD Power
titán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A meretei alapjan nem kisebb?
-
tibor72
tag
.....Ritkán, de előfordul, hogy ilyenkor, nem jelentkezik többet a hiba. De ez nagyon ritka. Amennyiben valamikor a közeljövőben újra előfordul, úgy idővel egyre gyakrabban fog jelentkezni, míg végül állandósul a hiba. De addig is lehet mással tölteni az időt
.... meg megijedt, és most buzgón világít 
MÁS : Érdeklődöm, valaki tisztított-e már légtömeg mérőt, és ha igen mivel, hogyan? (tudom van rá spray, de túlzásnak tartom)
-
AMD Power
titán
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Na ja, új kocsihoz komolyabb biztosítás is kell. Szerencsére mifelénk (Németo.) komoly árverseny van a biztosítók közt és olyan kacsalábon forgó szerződéseket is ki lehet fogni, hogy csak nézek.
Kollégám 13 éves Volvoját egy parkolóban meghúzták. Épp csak annyira, hogy a lökhárító sarkán egy fél tenyérnyi felületen látszik egy enyhe kis horzsolás. Részcasco-val is kapott 650 eurót (ez kb. maga az éves biztosítási díja akkoriban), merthogy a szerviz állítása szerint egyszerűbb újra cserélni, mint polírozni és fényezni. A pénzt eltette, a horzsolás még megvan

Szerk.: ezzel csak azt akartam mondani, hogy megfelelő biztosítással nincs miért idegeskedni, bár otthon nem tudom hogy megy az ilyen. A biztosítók nagy gecik azt zsigerből tudom, talán itt nyugaton kevésbé. (Mással nem tudom magyarázni, hogy a szomszéd utcában miért egy lakótelepi földszintes kisgarázsban és sokszor az előtt az út mentén tárolja valaki a 2017-es Nissan GT-R-jét
) -
AMD Power
titán
válasz
Johnny_vT
üzenetére
Ha családi házban laknánk vagy tudnám őrzött/fedett helyen "tárolni" a kocsit akkor nekem pl nagyon megérné egy új 0km autó. De ide a ház elé.... esélytelen. Törik, zúzzák, húzzák a parasztok. Tudom ez egy Auchan parkolóba is előfordulhat de ha azt számolod ,hogy időben hol áll többet akkor az esély jóval kisebb ilyen problémára. Azt néztem ,hogy egy nekem elegendő felszereltségű Corolla/Auris 4.5 millió Ft lenne. Egy normálisabb 10 éves használtató is minimum 2 millió. Ami meg már szintén lutri.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Most amúgy ez megihletett, hogy kiszámoljam egy _elvileg_ teljesen költségmentes szalonautó és egy viszonylag jobb állapotú, de azért néha szervizigényes használtkocsi közti költségkülönbözetet alacsony futással 4-5 év távlatában.
Ugyanis ha az ember meglépi az egyszeri nagy kiadást, majd utána újra és újra visszaforgatja új autóba az eladott kocsi árát, akkor kvázi a kezdeti befektetés 50-60%-a mindig megmarad, csak ugye befektetve egy autóba (ami helytelen kifejezés, ha ez nem munkaeszköz, de így jobban hangzik
).Most nyilván nem találtam fel a spanyol viaszt, de valahogy eddig mindig elment a kedvem az ilyesmi számolásoktól.
A Totalcar-os kiszámolón kívül van más javaslatotok, amivel ezt megtehetném?
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
"Szerelőjükkel évente csak egyszer, a kötelező átvizsgálások alkalmával találkoztak"
Olyan szomorú történet
"A 45 év és összesen 975 270 megtett kilométer (mindegyik autójáról gondos feljegyzést vezet Herr Springer) alatt az említett korai, kipufogós incidens volt az egyetlen alkalom, hogy bármelyik Toyota modell cserbenhagyta őt"

Mindemellett az utolsó komment tanulságos. Ha elosztjuk az össz. kilométert az autók számával, akkor magyar viszonylatban még patika új állapotban voltak, mikor továbbadott rajtuk. Magyarán szervízszámlák helyett értékvesztést fizetett.
-
AMD Power
titán
Aranyos az öreg!

Az ember, aki 45 éve a Toyoták rabja
Egy német, aki 45 éve nem vesz mást, csakis Toyotát -
Safranek
aktív tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Teljesen jó ez is , szerintem
És szerinte is .
-
maláj
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
megnézem a hétvégén

-
maláj
addikt
ugye a kicsi Yarisban nincs a csomagtartóban semmiféle megvilágítás (legalábbis nálam tuti nincs semmi
)úgy terveztem, hogy a két oldalsó panelra felbasztergálom a fényforrásokat (ebay) és annak a madzagját úgy kellene ráforrasztani ott "valamire" mint kolléga Honda Civic autójánál láttam - csomagtérajtó kinyitásánál automatice felkapcsol a világítás a csomagtérben

van ott valamiféle ilyen nyitómechanika (relé vagy mittudomén) hátul ami érzékeli, hogy kinyitották a hátsó ajtót ???
mert ha igen akkor arra rákötném a fényforrások madzagjait és "kissé" boldog lennék
-
lsc
nagyúr
No srácok bekötöttem egy ilyet[link] , k@rva jó. Szépen szól, gps hamar jelet talál, wifi bt csatlakozás gyors, cd-t szépen játssza, szóval szuper. Itt is a kábel a lényeg hogy avéhez jó, el sem lehet rontani a csatlakoztatást. Az antenna csatlakozó nem stimmelt, de azt kivettem a kötegből és direktbe ment bele a csatlakozó, szuperül működik. A kormány távvezérlőket is egyszerűen be lehetett programozni. Ha megjött a kamera majd írok, rendeltem hozzá egy tolatókamerát is.
-
rob210
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Féltengely cseréhez nem kell akna.
Illetve milyen kocsiról van szó?
A verson 1 óra alatt kikaptam kicseréltem a csuklókat, harangokat és vissza.
Igaz nekem van mindenhez szerszámom.
Amikor gyártatni kellett a féltengelyt az mondjuk hosszabb idő volt de csak azért, mert el kellett készülnie a féltengelynek

A szerelés akkor sem volt több egy óránál.
Kapott friss váltóolajat is meg új gumiharangokal kaptam vissza az esztergályos cégtől. -
Dare2Live
félisten
Én bármi komplexnél márkaszervízbe hordom és pont az ellenkező a tapasztalatom. Mindent rendesen megcsináltak. Jah igen került 70 helyett 120ba. De nincs szerszámom emelőm, bakom kuplungcseréhez és ha én csinálom nem 2h hanem 5h. Nem mellesleg lehet elb*ok vmit.
Eközben átlag 99%nak az olajcsere is necces, nemhogy féltengely. Nem olvasnak manualt, nincs nyomatékkulcsuk és aknájuk. Nálam is ott a féltengely probléma megnéztem youtuben, elolvastam manualt de nincs hol alámászni... majd kitalálom mi legyen. Majd ha hazamegyek ahol van egy jó kis vízelvezető árok ha nem lesz eső megnézem. Ahogy olajcserénél is szoktam.
-
rob210
nagyúr
válasz
Ragadozó
üzenetére
Na ha porschet szerelsz akkor nem szóltam ott van egy két cifra megoldás, pedig nem is találkoztam csak kettővel eddig

De eleve amennyi olaj abba a motorba kellett
Én igazat adok neked, hogy valóban mindenki a megfelelő szerszámmal, (mert azon nagyon sok múlik), a megfelelő tudás birtokában, és felelőssége teljes tudatában szereljen.
De az olajcsere nem téma szrintem.Sajnos pont most tudok felhozni egy élő esetet bár a márka off topik.
Az egyik srác megkeresett, hogy nem indul az autója beteszi a kulcskártyát megnyomja a start gombot és semmi meg se nyikkan.
Szakszervízbe bekerült a kocsi trélerrel!
A szakszervíz kicserélte a fedcompot frissítette a softwaret és kiszámlázott 93400.- ot.
Tulaj nem túl boldogan, de munkaeszközként örülve, hogy újra használhatja a vasat, elhozta a kocsit.
Este már megint nem indult, mindezt 93400.- ért.Ezek után kimentem a sráchoz és átforrasztva az UHC-ben az oxidálódott csatlakozókat, jelenleg is hibátlanul teszi a vas a dolgát, ez 8.000.- került és 40 perc alatt megvolt, diagnosztikával együtt.
Ez a baj, sajnos, hogy a szakszervizeket, feltöltötték tanulókkal, akik nem javítanak, hanem cserélnek.
Sajnos a jó szakembert nem fizetik meg ennyi. Ezzel együtt kell élnünk, amíg 400kmerrel arréb 2/3 szoros fizetések vannak, nincs maradása a jó szakembereknek.
Tisztelet a kivételnek.
-
dh66e
veterán
válasz
Ragadozó
üzenetére
Tisztelet a kivételnek,de kis hazánkban az átba..ás a nyerő.
Ezért is többek között.
A másik meg hogy férfiember ha van vér a pucájában szereti maga letudni az ilyen dolgokat.Meg durvábbakat is.
Féltengely (belső)gumiharangot cseréltem Astrán úgy hogy telefonon keresztül kaptam az instrukciókat.
-
válasz
BigBear
üzenetére
Sajnos van ilyen is, de minden szakmában vannak koklerek. Ezzel a becsületes szerelőket/szervizeket járatják le. Kevés a jó szakember is, de az se jó, amikor mindenki otthon cserél mindent, nem azt mondom egy egyszerű izzó cserét ne csináljon meg otthon. De fékjavítás vagy futómű javítás stb, ha nem ért hozzá, ne youtube videó alapján csináljon. Egy eresztő fékcső, rosszul összerakott fék, kieső gömbfej csúnya balesetet okozhat. Egy szerelő évekig tanulja mit, hogyan kell kicserélni és észreveszi, ha nem megfelelő alkatrész van például a dobozban, például nem megfelelő a gömbfejnek a kónusz mérete, stb. Értem én, hogy Magyarországon mindenki autószerelő, de ha átlag polgár hibázik autószerelés közben, ő rá is vonatkoznak a Polgári törvénykönyv szabályai, vagy esetleg a Büntető törvénykönyv szabályai. Könnyen játszhatunk mások életével vagy sajátunkkal.
Ez csak az én saját véleményem, aki minden nap autókkal foglalkozik.rob210
Cseréltem már olyan Renault-ban olajat, valamint rengeteg más autóban is, több mint 20 éve autót javítok. Mostanság főleg Porschet. -
BigBear
senior tag
válasz
Ragadozó
üzenetére
Amíg tele vagyunk "becsületes, hozzáértô" szerelôkkel, addig nem kell csodálkozni. A két kezemen nem tudom megszámolni, hogy az eddigi autóimnál hány esetben kellett nekem kibogarászni mi a baja a kocsinak, mert a profik vagy nem akarták, vagy nem tudták. A félrediagokról nem is beszélve. Több szerelôt, márkaszervizt végigjártam, siralmas a helyzet. A kollégám egy ismerôs szerelôhöz vitte a kocsiját, aki - mint nemrég kiderült, - jellemzôen csak papíron csinált neki olajcserét. Sajnos rengeteg ilyen van.
-
Geresics
addikt
válasz
middleaged
üzenetére

-
rob210
nagyúr
válasz
Ragadozó
üzenetére

Próbálj meg egy új clion cserélni olajszűrőt, majd megtudod mi a nehéz
A verson egy álom, mese egyszerű cserélni, főleg az álltalam linkelt eszközzel.
Azt a részét támogatom, hogy aki nem ért hozzá, ne csinálja, mert lehet belőle galiba.
De azért egy olajcsere nem agysebész mutatvány, és ha még le is tudja adni a használt olajat, megsemmisítő helyre, akkor semmi akadálya az otthoni cserének.
-
Geresics
addikt
válasz
Ragadozó
üzenetére
Nem hívom magam autószerelőnek, mert nem vagyok az, de olyan alap dolgokat, mint az olajcsere, legyen az motorolaj, fékolaj, vagy épp teleszkópolaj eddig is mindig magamnak csináltam, ahogy pl. a hűtővíz cserét, és az egyéb mások által elfelejtett cseréket is az eddigi autóimon, és a motorjaimon is.
Csak amikor valamit először csinálok, akkor szeretek előtte tájékozódni. Általában ehhez Service Manualt olvasgatok, de sajna ehhez az autóhoz nem találtam, így marad a kérdés.
Jah, és sajna nem volt még érkezésem alulról megvizsgálni a szitut, de majd pótlom!
-
-
Geresics
addikt
2007-es Corolla Verso, 1.8 benzin 1ZZ-FE motor
Találtam hozzá a neten magyar nyelvű kezelési útmutatót, ami írja, hogy az olajcserét nyugodtan elvégezhetem otthon (milyen kedves, ha nem ezt írja is megcsinálom
), de további részleteket nem ír.
Nincs véletlenül egy digitális Service Manual-otok hozzá (bármilyen nyelven)?Jövő héten mindenképp lecserélem az olajat, meg az olajszűrőt (amiket már meg is vettem (Mobil 1 ESP Formula 5W-30 (4 liter) és MANN-FILTER), sőt, a pollenszűrőt (Champion) és a levegőszűrőt (Knecht) már ki is cseréltem.
Viszont szerintem csak a Service Manual tartalmaz infót a leeresztő csavarról (kell-e a csavart cserélni minden olajcserekor, hány NM-el kell meghúzni, mágneses-e, stb.), valamint arról, hogy milyen alátét kell hozzá (általában réz alátét szokás, de mivel ezt még nem szedtem szét, ezért erről még nincs konkrét infóm).
Esetleg van aki már cserélte az olajat magának?

-
Dare2Live
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Amiről gyakorlatban tudom, hogy érintett az az 1KR-FE és az 1NR-FE.
De olvasásra ezen felül is jópár Toyota motor érintett. ZR, ZZ... ZZt linkelem mert ott jó a leírás az olajfogyasztás okáról. [link]
és akkor most csak az olajfogyasztásról beszéltünk...
Az tuti, hogy bajba leszek ha egyszer majd le kell cserélnem a 2SZ-FEs yarist.
-
Johnny_vT
senior tag
Engem főleg az zavar, hogy ki fog ennek utánajárni? Ki fogja ezt úgy megkutatni, hogy végső következtetéseket vonhat le belőle az egyszeri autóvásárló/tulajdonos?
Nyilvánvalóan a Toyota kell, hogy élére álljon a dolognak, úgyis már elég járatosak a visszahívásokban (
). Kétlem, hogy így alakulna, ezzel pedig megnyílik az út a maszek kísérletezgetés felé. -
lsc
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Azért amit a cikkben írtak a szervizekről az is benne van a dologban, sok helyen a 10w40 mindenbe jó hozzáállás megy, illetve lehet venni hamis olajat is. Egy volt szervízvezető szerint az üzemanyaggal lehet nálunk valami, tőlünk nyugatabbi országokban nem jelentkeztek ezek a gondok, az 1.8-as ave-m is szlovén volt 2003-as, mégsem eszi az olajat.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Kikerekedett szemekkel olvastam én is. Meg az előzőt. Meg az azelőtti cikket.
A kigyulladó BMW-ken jót mulattam (hála az égnek senki nem sérült meg!), az ugyanis egy eléggé csúcsra járatott, óriási literteljesítményű TD. Beeshetnek bakik, ha ugyanazt a konstrukciót nyolcévente felpumpálják 30 lóerővel, na.
De ezek a kis Toyota motorok?? Sorra dőlnek a bálványok az autóiparban, lásd: A legújabb autók is elhasaltak, még a legmodernebb dízelautók sem tiszták -
AMD Power
titán
Ez azert eleg durva...
-
zazahoho
őstag
Toyota yaris 2008-as ablakemelő kapcsolóba szerintetek hol tudok venni ilyen rézlemezt?
Ez a vezető oldali, és az anyós ülés oldali ablakot kapcsolja.
.
Az a baj, hogy megkopott , és akad. Tegnap annyira megszorult, hogy a kapcsoló nem mozdult, még szerencse, hogy fent volt az ablak.
Ha valakinek volt ilyen gondja árulja el, hogyan oldotta meg.
Bontóban kapható arcpirító áron 3 helyen kérdeztem. -
bzolika10
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
A kocsi menne adblue nélkül is de az elektronika letiltja. Ugyanakkor üzemenyag nélkül nem tud menni. Az lenne a lényeg, hogy mindig tudjon menni ha van üzemanyag.
-
diablo1984
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Gondolom a toyotánál sem hülyèk, a transporterben 8500km-t bír ki, az utolsó ezernèl minden indításkor kuruttyol, de pár gombnyomásra is kiírja mennyi km van hátra. Aki ennek ellenère üresre járja, az üttesse is ki, mert az úgy termèszetes! Sőt a dpf-et is egyúttal, valamint gázolaj emulátor is kell bele....
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Na ja, szól időben, leállítani nem szabad csak, tartalék 2-5 literes adag meg elvan a fülkében

-
diablo1984
veterán
válasz
bzolika10
üzenetére
De vagy ez, vagy az. Ha adblue-s, akkor tankolj bele adblue-t, gondomom egy tankkal elmegy 7ekm-t ès szól is időben hogy kopik, akkor mi a gond? Ha kiütteted belőle, akkor megpusztulnak a bèbifókák, de mèg rosszabb, hogy minek új autó, ha nem rendeltetèsszerűen van használva! Ne aggódj, nem 10km-rel a totál 0-ás szintnèl szól, ha meg nem a spórolás a lènyeg, akkor meg minek?
-
bzolika10
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem az adblue-n akarok spórolni, mert nem fáj az a 100 forint literenként, hanem azt hogy a tartály kifogyása után is elinduljon.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Semmi, máson járt az agyam, belekavarodtam. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy ilyesmi cuccal a kifogyás miatti letiltás elkerülhető, de nem éri meg, annyira olcsó hozzá képest az adalék. Külön kell bekötni is, nem csak sima OBD, nem lehet közúti ellenőrzéskor kikapni, stb.
-
diablo1984
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Gondolom az adblue-n spórolna. Mi tömödik el adblue nèlkül??
-
-
bzolika10
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Semmi sem lett kiszedve belőle.
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
2016-os Hiluxhoz létezik adblue emulator?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Viccrovat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Képregény topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem megoldhatatlan, de nem szívesen