Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Joparszor ramegy a kamera a muszerfalra, lathato hogy az elmult 450 km atlaga 3.9 liter vagy valami hasonlo.
Midig vartam, hogy majd mondja, hogy bakker ez hihetetlen egy ekkora autotol. Es ahogy te is mondod, ez egy celszerszam. Elviszi a-bol b-be, a leheto legolcsobban, biztonsagban, egyszer, majd ketszer, majd a kovetkezo 300.000 km-en keresztul barmikor, barhova annelkul, hogy aggodni kene, hogy vajon mi fog rajta eppen beszarni.
-
molnarkrav
csendes tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Csak egy új Corolla kell hozzá XD
-
ludsimon
veterán
3S-GE-hez milyen gyertyakulcs kell?
Nem megy bele amit szoktam használni, túl vékony a "cső" amibe le kell dugni.

Tudtok linkelni egy olyan gyertyakulcsot ami belemegy?PK20R8 gyertya kell bele példaként.
-
dh66e
veterán
válasz
molnarkrav
üzenetére
Egyébként mi ez a car play örület?
Tényleg nem tudom. -
molnarkrav
csendes tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ha lenne CarPlay érdekelne is a gyári navi.
-
Csabroncka
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Pista elég szubjektív, bár ismét elmosolyodom amikor gyakorlatilag a kinézetbe tudnak tudnak belekötni. A másik dolog pedig, ami tetszik, hogy el nem tudják képzelni, hogy az emberek többségének az autó egy tárgy, mint a mosógép. Eljuttat a-ból b-be, lehet szeretni, de az autó van értem és nem én érte....
-
gaborbol
őstag
2017-ben vettem egy a Kia Sedona 2015-os modellt.
Beregisztraltam a Kia-hoz ingyen, letoltes, es egybe letoltottem az android autot, az apple car play-t, a terkep frissitest meg a kocsi frissiteset egy SD-re. Muszerfalba bedug, csinalta vagy ket oran keresztul, de mindent megcsinalt gond nelkul.
Most raneztem, mar nalunk se ingyenes, 150 dollart ker erte a Kia.

Biztos kell a penz az 1.2 millio viszahivott motorhibara.Itt a hybrid corolla tesztje a Pistatol:[link]
-
Doki16
addikt
válasz
molnarkrav
üzenetére
Nekem már sajnos nem működik az autóban az online funkció. Elmúlt 3 éves így lejárt hozzá az előfizetés. Pedig szívesen használnám, de nem vagyok hajlandó kiadni újabb 3 évért 100000 Ft-ot. Kicsit nevetséges a Toyotától, hogy elkérnek ennyi pénzt olyan funkciókért amik ingyenesek már bárhol.
Így hiába van net a kocsiban, sajnos semmire nem tudom használni
-
molnarkrav
csendes tag
Köszi, Maps parti vagyok a savasszisztens miatt. Az van a toyota navijabna is, bár nem olyan jó. Működött nekem mar úgy, hogy telefonról megosztottak a net kapcsolatot es begyűjtötte az utinfokat, néha meg is kérdezi, tervezzen-e újra. Jó a Maps, csak ha mar ott a gyári havi, adódna azt használni a telefon helyett.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Corolla Versonál (2. gen.) a tankszellőztető rendszer hol található?
-
Doki16
addikt
válasz
molnarkrav
üzenetére
Elég jó részletes, nem lesz vele gondod, simán elfog vinni oda ahova kell. De ha teheted inkább használj maps-et vagy waze-t. A Toyota navija offline míg a utóbbi kettő említett mindig aktuális online.
-
Csabroncka
addikt
válasz
molnarkrav
üzenetére
waze a legjobb!
-
molnarkrav
csendes tag
Sziasztok! Toyota Auris Touch Andó Go 2 navigáció mennyire megbízható? Mennek mondjuk Balatonra, nem vagyok ismerős arra fele merjen használni? A térképet tudtam frissíteni.
-
Csabroncka
addikt
Klímatakarításhoz kis segítség:
Tisztító hab: ezzel a hőcserélő elfolyócsövén visszafelé bejuttatva takarítjuk ki a kikapcsolt rendszert
- itt találod és így kell csinálni >> 15 másodpercig adagolod a habot, majd ledugózod és 25-30 percet vársz a leeresztés lőtt!
Tisztító, fertőtlenítő spray, én ezt közvetlenül a pollenszűrő felett található fals szívón keresztül fújtam be (pollenszűrőt ideiglenesen ki kell venni), amíg a klíma működött.
- Így is lehet csinálni, illetve itt megemeli az autót >>
Tökéletes lesz, sajnos a fenti linken található Toyota kittet itthon nem lehet kapni!
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az lesz,köszi.

-
gaborbol
őstag
Ennek a hsznek hatasara, elkezdtem nezni a Corolla hybrid-et. Iden szeretnem lecserelni a P2-t, igy 310K korul elkezdett megindulni lefele. nalunk annyira nincs aruk, hogy tok felesleges benzt kolteni ra.
Mi az ami nalad a corolla mellett szolt mondjuk a prius ellneneben? Ar? Forma?
Arban a prius alig dragabb. -
rob210
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
igen ezek is jók.
Őszintén szólva a gyárihoz képest bármelyik jó.
-
MoP_FX 57
őstag
Sziasztok!
1AZFE motorral kapcsolatban tudnátok nekem tapasztalattal/véleménnyel szolgálni?
Olvasgattam az interneten, amik alapján nekem egy elég robosztus motornak tűnik, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet.
A következő infókat szedtem össze:
- 4 henger, 16 szelep, változó szelepvezérlés a szívó oldalon
- vezérműlánc, amire úgy nézem, hogy 200.000 km a cserepediódus
- szívócső befecskendezés, tehát nincs magasnyomású üa. rendszer
- részecskeszűrő természetesen még nincs, JDM autókra olvastam valami EGR parát, de az itt nem játszik
- gondolom egy lambdaszonda -> katalizátor -> még egy lambdaszonda az összes kipufogógáz utánkezelésKöszi!
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Corolla Versohoz akarok venni ilyen patenteket ami a hátsó kerékjárati ívet rögzíti a kasznihoz, de nem teljesen egyértelmű számomra, hogy csak be kell pattintani vagy valami csavar is kell bele? Toyota ID szerint csak ez kell a lyukba, de a lyuk kerek ez meg szögletes...nekem valami nem kerek. Esetleg valaki látott v használt már ilyet? Hogy működik? -
Drizzt
nagyúr
válasz
Incubus
üzenetére
Ez nem konkrétan az enyém, de majdnem ugyanilyen. Nekem Comfort tech a felszereltség, világos belsővel. Ma mentem vele olyan 40 kilométert. Budapesten belül, belváros és gyorsforgalmi úton. Amikor átálltam eco üzemmódba, akkor a végére sikerült letolni a fogyasztást gép szerint 3.9 literre, ami nagyon szép. Normál mód érzésre olyan + fél litert jelenthet városban. Érdeks amúgy, hogy ecoban úgy érzem az induláskor mindig megpörgeti a benzinmotort, úgy tűnik hosszabb ideig tölt, hogy utána hosszabb ideig tudjon EV onlyban menni. Leginkább az elindulásnál érződik a különbség az üzemmódok között. 90 felett most se mentem, de egyszer sem volt olyan érzésem, hogy kevés lenne az erő, vagy túl hangos lenne a motor. Pálya legkésőbb szombaton várható.
A deréktámasz nagyon bejön. Örülök a tolatókamerának is, mert szerintem kb. esélytelen lenne nélküle parkolni. Az autó végét belülről nekem sehogy nem sikerül látni. Egyébként az autó elején felfelé is enyhén korlátozott a kilátás, de ez még csak most tűnt fel. Szóval kereszteződésnél vagy egy picit hátrébb állsz meg, vagy be kell néha görnyedni. Egyébként a belseje meg most nagyon tágasnak tűnik. Lehet a világos belső is hozzátesz.
Az infotainment rendszer viszont meglep, nagyon használható. Android auto gondolom nincs. De a telefon és zenejátszó funkciókat nagyon faszán lehet kezelni, a gombok és az érintő kijelző együtt nagyon hatékonyan kezelhetők. Még a MirrorLinket megnézem mennyire fog működni. Ha megy és könnyen átlátható, akkor le is veszem a telefontartót, mert tök felesleges lesz. De azt is szerencsére elég jó helyre fel lehetett cuppantani a szélvédőre.
Verdiktet nem akarok mondani az autó felett. El is mondom miért. Az, hogy jó vétel volt-e, illetve jó autó-e szerintem olyan 10 év múlva lesz megmondható. Egy Toyotától a mérce ez kell legyen. Újonnan minden autó jó, a fő kérdés az lesz szépen öregszik-e.

-
pècsimunkás
addikt
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Köszönöm mègegyszer ! Megírom nemsokára , hogy mi a helyzet .
-
zoltan.bagi
csendes tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen, bocs, nem a válaszra mentem.
Nekem egy Xiaomi Roidmi 2-m van. Töltés/kamera miatt általában be van dugva, de csak ritkán használom a Bluetooth->FM átjátszót, ami viszont kéretlenül mindig megy.
Ugyanezt játszotta az egyik rádióadóval, de szerencsére a töltő transzmitterének áthangolása (app-ból állítható) megoldotta.Egyszerű kütyük is ilyen zavart tudnak kelteni, sokan meg még az OBD-re is rádugnak minden ismeretlen eredetű olcsó vackot...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Ha tőlem kèrdezed , mostanában bedugtam fixen egy USB töltőt . Az lenne a problèma ? Nemsokára kiderül , ha megyek vissza nèmetbe , vagy esetleg itthon megyek hosszabb távon .
-
zoltan.bagi
csendes tag
Nem került be valami ismeretlen eredetű/minőségű csodakütyü? (töltő, LED izzó, miegymás...)
-
pècsimunkás
addikt
Mostanában elkezezdett xarakodni a rádió az autómban . Nagyon gyengén jönnek be a rádió adók . Sistereg , nem áll át egyik adóról a másikra . Van ötlete esetleg , mihez kezdjek vele ?
-
Akula
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
kézkrém.
akárki is vezette, kente a kezét mindenféle krémmel, testápolóval. azok savas kémhatásúak. -
Drizzt
nagyúr
Holnap mostmár végre úgy fest biztosan meglesz a hibrid Corolla. Majd időnként írok élménybeszámolót. Mindenesetre egy nap bkv-zás épp elég volt ahhoz, hogy újra rájöjjek miért is járok autóval mindig. Pedig lehetne a tömegközlekedés jó is, nem sokon múlik.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Mk6 -os celicaval van valakinek tapasztalata? Olyan 600-700-800k korul nezegetem oket. Nem mai autok tudom, de mennyire jellemzo rajuk a rohadas? Van valami ismert tipushibaja? -
Ear001
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Tényleg, a gyűrűt, mint főbűnöst el is felejtettem.
-
Ear001
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Meg a kéz pH-ja, érdessége. Láttam már háromnegyed év alatt teljesen elkopott bőrt, a tulaj keze nem irgalmazott. Ez nem a bőr milyenségétől függ.
-
Doki16
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Nekem így néz ki jelenleg 171000 km után. [link] Szerintem nagyon rendben van. Egy bőrápolás ráfér, mert már kicsit fenyes, de amúgy nagyon egyben van.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Vidd el festeni, olcsóbb lenne, mint teljesen újrahúzni.
-
gboszi
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Teljesen értelek a mérgelődés miatt. Nekem uj autom van, nagyon vigyázok rá (életem első új autoja). Tele van ilyen idegesítő karcokkal. Ilyen tipikus helyeken de tuti h nem én voltam..
szóval félévesen nagyon idegesít hogy óvom meg minden s ilyen a fényezés 
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
-
Csabroncka
addikt
Az újabb Corollástoktól kérdeznék, nekem egy 2014-es faceliftem van. 140 ezerrel a háta mögött van, ugyanakkor a kormány bőrözés (már a vétel során megállapítottam) kezdi megadni magát. Ma szépen letakarítottam, bőrápolóval helyrehoztam amennyire lehetett, de ebből újra bőrözés lesz.
Na nem maga a művelettel van a bajom, maga a tétel sem vág Földhöz, de a kormányon abszolút normális használat, minimális fényesedés nyomai vannak, de!
A bal oldal külső pereme, felső rész aprózodik - olyan mintha az UV dolgozott volna rendesen rajta. Ez ilyen kilométer után normális, már ennyire gagyi a gyári bőrözés?
(festéssel lehet javítani lehetne rajta, azért nem látványosan darabosodik)
-
rob210
nagyúr
Ha 2004-2007 közötti kombi corollát vennék akkor 1.4 vagy 1.6 a technikailag megbízhatóbb?
Vagy a henherfejen kívül u.a.?? -
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit OFF , de autóbuzulás és PH így remélem megfér itt is!Idén is lesz márkafüggetlen ph autós tali Balatonon - minden érdeklődőt szeretettel várunk!

-
Dare2Live
félisten
kulcs nélküli yarisom par napja 90%ban nem erzekeli kulcsot.
elem cserelve. van hogy csak kulcsal starthoz erintve indul.
ma lejottunk siofokra hirtelen megjavult ajto nyilik 40mrol azonnal indul kezemet kilincsre rakom nyitja...
kivancsi vagyok hazaerunk ujra "tonkremegy e". mert ha igen akkor vmi interferencia...
-
Chereiose
addikt
Majd valamikor lesz a napokban szerintem, akkor tudok csatolni ide párat. Persze ha nagyon szar nem veszem meg, de azért legalább erről tudni ezeket és nem titkolja el, ha 400 körül vagy azalatt odaadja az nem lenne rossz, bár gondolom a cserék mind rám maradnak (kuplung cseréje is).
-
Chereiose
addikt
Ejha. Mondjuk nekem nincs ilyen mérőm sajnos. Amúgy azt pl. leírta korrekten a gyerek, hogy elütött egy őzet vele valamikor, és leesett a toyota logo, ami azóta sincs rajta. Szóval kapott ütéseket az biztos, és gondolom azt ő sem tudja, hogy mielőtt behozták olaszból milyen sérülései lehettek

-
Chereiose
addikt
Köszi!
Most elvileg 180e környékén van benne, de mivel olaszból lett behozva 9 éve, ki tudja mi a valós állása, gondolom nem árt neki első szerviznél cserélni a vízpumpát és a láncot, valamint amiket írtál még. Magyarul a szervizre egy 100k-t nem árt elkülöníteni még, habár az alkatrész árak tényleg nem durvák szerencsére, de hát ott a munkadíj is ugye.
Műanyag klipsz alatt mit értesz?
-
Akula
őstag
-
diablo1984
veterán
Fontos az is, hogy minèl közelebb tudjam megoldani, mert egyrèszt nem akarok utazgatni ès ott fèl napot várni míg megszárad a ragasztás, mert azt senki sem fogja megfizetni nekem, főleg, hogy dolgozom ès szabit is kellene kivenni rá. Amit találtam helyben, az kínai üveg+ szerelès 88e ft, bontott gyári üveg szerelèssel kb 45e ft(ehhez az üvegèrt mennem kellene), bontott ajtó üveggel, ha van színazonos, akkor 55e+áfa.
-
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni majd egy első generációs Yarist (ismerős barátja adnà el későbbiekben), érdekelne hogy nagyjàból mi a reàlis ára szerintetek, persze minden àllapot függő. Az említett autó egy 1.0-ás klímás, szervós és 3 ajtós darab lenne, 400-450k körül hirdetné. Valamint van valami jellegzetes típushibája, amire érdemes odafigyelni akàr egy próbaúton? (persze a rozsdàsodás megnézése az alap) Alkatrész àrakat böngészgettem és nem tűnik horrorisztikusnak a szervizelése, de örülnék ha valakinek lenne tapasztalata
Elején egy swiftet gondoltam mèg ennyiért, de azért ez csak jobb lenne...Köszi előre is

-
gaborbol
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
A pert megindito hivatalos Toyota markaszalon szerint, a szoftver frissites sok esetben nem ert semmit es ugyan ugy kiegett az inverter es leallt a rendszer.
A legutolso visszahivas ota tobb mint 20.000( huszezer) tulaj jelezte, hogy kikapcsolt a kocsi menet kozben az inverter gond miatt.
-
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Annak csak örülnek a tulajok, eladáskor be lehet írni, hogy 299ezer kilométer, ami a Priusnál még csak félidő.
Lehet a japánok sem gondolták tervezéskor, hogy 700-800 ezer kilométert fognak futni.
Főleg úgy, hogy ők 4-6 évesen lepasszolják az autót, a gazdaságtalan fenntartás miatt.
Múltkor néztem egy videót, hogy japánban tele voltak a használt autó kereskedések 60-85k futottakkal, ami ott soknak számít már. -
zoltan.bagi
csendes tag
Ha már visszahívás: nekem az is furcsa, hogy a Prius 2 generációban (facelift előtt) nem találtak/kerestek megoldást a 300 ezernél megálló kilóméterszámlálóra.
Akár egy adatbázisban rögzített újraindítással a következő 300-ra, ha mást nem is.
-
gaborbol
őstag
Del Californiai Toyota kereskedo, beperelte a Toyotat a doglodo inverter miatt a priusba. Toyota bukta a pert, lesz megint visszahivas inverterre, de ezuttal ki is kell majd cserelni a doglott vagy doglodo invertert.
Ertem, hogy a Toyota nem akart mar ezzel foglalkozni, mert lassan 10 evesek is lehetnek ezek a kocsik, de menet kozbe, pl autopalyan kikapcsolja magat a kocsi, az azert kemeny.
-
dh66e
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
-
Gaben92
őstag
-
Dare2Live
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Ez rendben de a 42.000Ft meg a 155.900Ft közt van egy kis difi.
Első keresésre. [link] 30-53ig vannak árak. Érdekelne rászánnék 10percet lenne ez olcsobban is. Csere ára 8-10kft.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Ha nem egy sima “mezei” szélvédőről van szó akkor simán benne van. Nekem anyagárban 150.000 a szélvédő a Lexusba a legolcsóbb helyen és még nem rakta be senki. Nem véletlenül van full casco-m.

Fun fact: nem tudom Magyarországon mi a helyzet, de itt a full casco olcsóbb volt mint maga a közelező.
(56€/hó a kötelező, 40€/hó a full-full Casco) -
Dare2Live
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem 2éve betört első 2008as yarison. SOS kellett de azonnal első helyen ahol volt. Munkadijjal volt 42KFt. És szívtam a fogam... és gondolom első biztonsági és drágább.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Szén szűrő alapján tankszellőztetőre gondolnék.
-
Dare2Live
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem elírtad az árat. Vagy nagyon durván át akarnak verni.
-
diablo1984
veterán
Igen, a fűkaszás fickó odajött (mikor elkezdtem telefonálni), hogy ezt vajon ő csinálta? Hát mondtam neki, hogy nem így szoktam szellőztetni az autót. Mondta, hogy feltűnt, hogy egyszercsak be volt törve az ablakom, de a füles rajta volt nem hallott semmit, a riasztóm sem vinnyogott, mondtam neki, hogy talán azért nem, mert nincs benne.
Elismerte, hívta a főnökét, az odajött, mondta, hogy bocs, írtunk egy papírt, hogy a javításról hozzak számlát és kifizetik a kárt, ők meg a felelőssségbiztosításukon behajtják. Korrektek voltak ennyiből, bár a fűkaszás fickónak a főnöke megjegyezte, hogy kaszáljon tovább, de ma már több szélvédőt ne törjön be!A Carglasst tudtam hirtelen 17 óra előtt 10 percel hívni, hogy mi az ára egy ilyen cserének, egy 155900-as ajánlattal megdobtak hirtelen gyári minőségű utángyártott üveggel...... hát inkább futokk egy kört holnap.... Még akár bontott színazonos ajtó is szóba jöhet, ha ilyen drága az üveg....
-
Doki16
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Uhh ez nagyon durva

Tudsz valakinél reklamálni? -
psalm69
csendes tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
A 2014-es Toyota Corollámban az Emil Frey-nél cserélték az üzemanyag szivattyút valamit a Toyota Toutch 2 multimédia rendszert frissítették garanciában,mert a szoftver verzió: 000000 volt.
Ezen a weboldalon regisztáltam https://www.toyota-tech.eu/ és itt megtudtam nézni,hogy van-e visszahivás az autóra,valamint ,hogy milyen felszereltsége van.
-
ludsimon
veterán
3S-GE-hez milyen gyertyakulcs kell?
Nem megy bele amit szoktam használni, túl vékony a "cső" amibe le kell dugni.

Tudtok linkelni egy olyan gyertyakulcsot ami belemegy?PK20R8 gyertya kell bele példaként.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Szia. Nekem cseréltek (Auris 2009). Csere után viszont tankolásnál,tele tanknál, ömlőt a kocsi alatt a benzin. Ráadásul mindez már külföldön, autópályán való tankolásnál történt, 1000 km otthontól. Felhívtam a szervizt, válaszuk vigyem vissza
. Azóta sem jártam magyar földön, ez már két hónapja. Na ,mindegy ,a lényeg rosszul tették vissza a tankzáró sapkát, megsértették a gumitömitést, igy már nem zárt. Hollandiában bementem az első Toyota szervizben, vettem náluk 3 euróért tömítést, majd kicseréltem magam, 1 óra alatt kész volt. 
-
Doki16
addikt
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Igen ezt néztem. Most beírtam újból, ezt írja ki: We are pleased to confirm that your Toyota is not affected by any voluntary customer service campaigns or outstanding safety recalls and no further action is required.
-
Csabroncka
addikt
Bementem mert lejött a jobb oldali napellenző tartó (előző gazdája letörte és ekecs módon ragasztotta vissza), így ránézettem ha már bent voltam.
... illetve küldött linkre nekem azt hozta, hogy keressem meg a legközelebbi Toyota szakszervizt
Egyébként nemtom szvsz mit spúrkodott egy 3400-ft-os tételen.
-
zoltan.bagi
csendes tag
-
Doki16
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Nálam 2015-ös Auris hibridnél nem volt rá visszahívás.
Levélben értesítettek téged, hogy menjél be? -
Csabroncka
addikt
Cseréltek már itt valakinek 2014-es Corollában (gondolom Auris-is esetleg) - valami üzemanyag szűrőt (valami szén szűrőrről vartyogott a srác) visszahívás keretében?
-
Ubi
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Már be is jelentkeztem egy masikba online, ahova leirtam az eddig történteket, valamint helkis ötletét a hibára. 😀
-
-
helkis
veterán
bosch fékrendszer van rajta?
a legegyszerűbb, ha azt mondják, hogy ez ilyen..
itt egy videó: [link] a 6:00-nál rakja bele az új fékpofa rugókat, itt is meg kell kenni odavaló anyaggal, hogy vissza tudjon csúszni a helyére a fékezés után a pofa, amit egyébként pusztán a fizika (forgó féktárcsa) lök arrébb, ha nincs mögötte a munkahenger..
illetve 6:20-nál van két stift, amin visszacsúszik az ellendarab, ha ezek porvédői megsérülnek, akkor ez sem megy könnyen, tehát érdemes azt is leellenőrizni, hogy ezek is könnyen vissza tudnak-e menni a helyükre..ha nem akkor van hozzájuk javító készlet, akár otthon is meg lehet csinálni..
illetve érdemes 2évente fékfolyadékot cserélni, mert bevizesedik/het: [link]
-
Ubi
tag
Sziasztok! Tavaly vettem egy Corolla Classic autót. Van benne jelenleg 10.000 km, és azt vettem észre, hogy a fék "ciripel". A betét folyamatosan eléri a tárcsát. Ez csak a hátsó kerekeknél jelentkezett. Elvittem a márkaszervizbe, ahol azt mondták, hogy tök ok a dolog. Ez normális. Másnak is van ilyen gondja, vagy egyedi az enyém??? Lassú (kb. 20-50-ig) tempónál rendesen csörög és hallom. Baromira idegesítő.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Esetleg ilyen javító tollat használt már valaki? Mi a tapasztalat vele? Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire üt el, ha elüt az eredetitől, mennyire lehet észrevenni, mennyire lehet tartós? Illetve vesztegetnek még mellé 5,00 USD -ért vmi törlő anyagot, de nem tudom kell-e egyáltalán vagy csak pénzlehúzás. -
ludsimon
veterán
válasz
Safranek
üzenetére
Köszi!

Toyota MR2 AW20-hoz keresek egy megbízható, szakértelemmel bíró szerelőt Budapest környékén.
Tudtok egy jó szerelőt? Akár privátban is jöhet az elérhetősége.
Illetve van egy kis pörsenés a jobb küszöbön, tudtok mondani karosszérialakatost is, illetve jó fényezőt?

-
Safranek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha nincs messze, a patent centrumba érdemes lehet ellátogatni, van készleten mindenféle nekik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ehhez képest a biztosítás 50k. Úgyhogy inkább félreteszek havonta pár tízest arra az esetre, ha Cascora lenne szükségem és megfinanszírozom magamnak.