Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én bármi komplexnél márkaszervízbe hordom és pont az ellenkező a tapasztalatom. Mindent rendesen megcsináltak. Jah igen került 70 helyett 120ba. De nincs szerszámom emelőm, bakom kuplungcseréhez és ha én csinálom nem 2h hanem 5h. Nem mellesleg lehet elb*ok vmit.
Eközben átlag 99%nak az olajcsere is necces, nemhogy féltengely. Nem olvasnak manualt, nincs nyomatékkulcsuk és aknájuk. Nálam is ott a féltengely probléma megnéztem youtuben, elolvastam manualt de nincs hol alámászni... majd kitalálom mi legyen. Majd ha hazamegyek ahol van egy jó kis vízelvezető árok ha nem lesz eső megnézem. Ahogy olajcserénél is szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest