- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Ragadozó #5136 üzenetére
Nem hívom magam autószerelőnek, mert nem vagyok az, de olyan alap dolgokat, mint az olajcsere, legyen az motorolaj, fékolaj, vagy épp teleszkópolaj eddig is mindig magamnak csináltam, ahogy pl. a hűtővíz cserét, és az egyéb mások által elfelejtett cseréket is az eddigi autóimon, és a motorjaimon is.
Csak amikor valamit először csinálok, akkor szeretek előtte tájékozódni. Általában ehhez Service Manualt olvasgatok, de sajna ehhez az autóhoz nem találtam, így marad a kérdés.
Jah, és sajna nem volt még érkezésem alulról megvizsgálni a szitut, de majd pótlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- VR topik
- Wuthering Waves
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged