Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Méghogy a Toyota ritkán hibásodik meg...
250 km-es pálya után városban lassan gurulva: Mi a franc ez a zörgés??? Azt hittem a motorházból jön. De kiszállva egyértelmű lett, hogy alul, az alváz közepén rezonál valami fémlemez(?). Másnap még mennem kellett vele városon belül 10 km-t, de akkor más erősebb volt a zörgés, nem mertem vele többet. Persze most semmi szerelő jan. első hetének végéig... -
válasz
Vismajor01 #10294 üzenetére
30 ezerért kapsz kati lopásvédőt
Amikor tönkrement a gyári kati, akkor lecserélteted és akkor kapod meg a 70K-t.
Az utángyártott kati lehet hogy csak 2-3 évig lesz jó. -
KTTech
veterán
válasz
Gombinyó #10295 üzenetére
Mo-n elég gyér a vezetési morál, és akkor még enyhén fogalmaztam. Különösen jó volt, hogy amikor eltévesztettem a sávom az M0-n (köszönhetően a remek kitáblázásnak egy felújításnál), senki nem akart volna beengedni, pedig mentünk vagy 15-el... nem ehhez vagyok szokva már.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
2005 Prius p2 , utcan parkol.
Szerelo kiveszi alola a gyari katalizatort+berak egy utangyartottat es kezembe nyom 70 ezer ftot.
Mivel sok a katalizator lopas, ezert gondoltam erre.
Mit gondoltok?
-
KTTech
veterán
válasz
Gombinyó #10288 üzenetére
Kinek mi
A Yaris HSD-vel szeretek pályázni, semmivel nem rosszabb, mint a Seat Leon 1.9TDi-m (110LE), sőt még a gyorsulásuk is azonos
. Fogyasztásban meg még jobb is (bár tény, hogy a Seat nagyobb)... Idén 2x vezettem haza Mo-ra (csak tankolni áltam meg, sürgős utak voltak, repülni jobban szeretek, olcsóbb is, de ebben az esetben a 29 óra vezetés rövidebb volt, mint a következő repülőt elkapni), de a pályán simán tudtam előzni még Németben is (Magyarországon meg inkább nem, de ez más kérdés)...
Igaz felénk a pályatempó az 113km/h, 123-nál már készíti a rendőr az üvegporos gumibotot az anális vizsgálathoz, így ehhez vagyok szokva, nem is nyomom máshol se
-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás #10291 üzenetére
Talán azt szeretem legjobban az autóban, meg így, hogy párszor szétszedtem, megragasztgattam textilragasztóval, le lett zajszigetelve, kezd elmúlni, hogy sok pénzt adtam ki érte és az előző autóm jobb volt érzés.
Mondjuk most, hogy hideg van felment 6 fölé a fogyi. -
-
rob210
nagyúr
válasz
Vismajor01 #10283 üzenetére
Akkor még nem volt prius plus amikor ezt vettük ;)
Egyébként az lesz a következő, ha ez cserélődik.
-
rob210
nagyúr
válasz
Dluinet #10279 üzenetére
Trafó volt a ludas.
Most hogy bent az új és megszűnt minden hiba végre, kiméregettem a két trafót amit kivettem az egyik ami ugye a 4 es hengerben volt nagyon eltérő értékeket dob, ellenállásra is és tesztelve is.Illetve a másik két dolog is időszerű volt, nem voltak szépek a gyertyák 27e volt bennük. A légtömegmérő meg full retkes volt ezért rángatta az alapjáratot.
Egyszóval, nem egetverő dolgok ezek, csak utálom amikor ilyen piszlicsáré hibák miatt állandóan szervezhetem az életem, hogy be tudjam zsúfolni valahova.
-
válasz
rob210 #10278 üzenetére
gyújtás kimaradásra csak folyamatosan fennálló hibára dob kódot
kisebb kábel hiba esetén jellemzően csak párás időben jelentkezik a gyújtás kimaradás, jó időben vagy nyáron megszűnik a hiba
mire végeztél a "hibaelhárításokkal" csökkent a páratartalom, vagy megszáradt a kábel hibás része -
rob210
nagyúr
válasz
rob210 #10277 üzenetére
Azért most közel voltam ahhoz, hogy felflexeljem a párom versoját.
Ingadozó alapjárat, hibakód nincs.
Kitakarítottam a légtömegmérőt helyreállt.
Elkezdett dadogni2 napra rá. Hibakód nincs.
Kicseréltem a 4 gyertyát, helyreállt.
3 nap dadog remeg a motor és a hibakód sehol. Élőadat megyek vele, 4 es henger 12%os gyújtáskimaradás. Mondom megvagy nyomorult.kapott 2 trafót, most megint szépen megy. De miért nem tudta ezt egyszerre eljátszani ne kelljen minden nap nekiállni szint ugyan ott turkálni.
bosszantó kis dög.
De most megint szépen megy el ne kiabáljam. -
Nerazim
őstag
válasz
rob210 #10275 üzenetére
Ja közben leesett a tantusz, kollégám felvilágosított, hogy hogyan kell értelmezni ezt a jobb+ dolgot, így már értem. Tehát nekem most is jobb+ van benne csak be van forgatva és én azt hittem bal+, mert nem tudtam, hogy úgy kell nézni amelyik oldal felől vannak a saruk aszerint hogy esik a + balra vagy jobbra.
Ha kicserélem az akksit akkor pl: a kulccsal ugyanúgy tudom majd nyitni-zárni a kocsit vagy valamit programozni kell rajta stb. Más elektromos kütyünek nem fog elmászni a beállítása amihez szakember kell?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Van egy 2007 évj. 1.6 benzines Toyota Corolla Verso amibe szeretnék új akksit venni. Kis kutakodás után azt találtam, hogy 60Ah/570A, jobb+ akksit kellene vennem. Nálam viszont most az akksi úgy van berakva, hogy bal oldalt van a + saru. Gyárilag van benne megfordítva? -
DjKoxi
senior tag
Az alsó részen látszanak a fémszálak. Valószínű csak a lapátok alatt fűt.
-
rob210
nagyúr
válasz
Vismajor01 #10269 üzenetére
Ezt már több esetben is, több autós fórumon kiveséztük, hogy nagyon sok autó nagyon sok féle motor, nagyon sok féle karakterisztika.
Az én kocsimba nem jó az auchan benzin.
Volt nálam egy ugyan olyan kocsi javításon mint az enyém. Tünet: rángat, dadog , rossz a gázreakció. 3 azaz 3 napig kerestem a hibát. A vége az lett, hogy elmentem vele autókázni rákötött diaggal. Kiderült a kocsinak semmi baja az égadta világon, csak a motorvezérlő nem szereti a " nyálat " , teli lett tankolva és kutya baja a kocsinak. De ezt más típusnál is hallottam, utána olvastam és van egy két kocsi ami nem bírja azt a benzint. Mint ahogy a lukoilossal is van ilyen tapasztalat.
-
Vismajor01
addikt
válasz
rob210 #10268 üzenetére
Nem tudom ettol miert nyugodna meg, pont az a baj h Auchan jo benyat ad olcson de rengeteg embernek(neki sem) nem elerheto.
Nekem obudai auchan 5km de ott nincs kut. Viszont anyamtol a maglodi 3perc, úgyhogy ha meglatogatom tele is szoktam tankolni az autot. A kellemest a hasznossal
Nekem p2 6.2l es sokallom, de ahogy olvasom orulnom kene neki?
Egyáltalán nem finomkodok a pedallal
-
hhenry
őstag
válasz
molnarpeter #10263 üzenetére
Engem megbízhatóság és fenntarthatóság érdekel,úgyhogy nem titok -
rbalint88
addikt
"így is 6 alatt vagyok" - mert nem nyomod eléggé
amúgy igen, OMV-től veszik, blokkon is az van.
Auchan kútra +1 (Budaörs), bár én csak 98-ast szoktam tankolni az Audiba, hogy ne pimpósodjon meg, de azt szereti.
Priusba sima puruttya 95 megy, épp ahol utolér, Shell vagy OMV. Azt mondta a kereskedő, hogy a 98-ast felesleges, csak bajom lesz vele P2-nél. -
gorgo
őstag
válasz
Paxker315 #10255 üzenetére
Az Aldi vajon kitől veszi a naftát? Mintha az OMV-től venné. Kicsit nagynak tartom a difit, de nem zárom ki. Legközelebb madaras teszkónál tankolok... Meglássuk! Ha beigazolódna, megosztom. Amúgy enyhe téli viszonyok mellet 1 literrel eszik többet az enyém, de még így is 6 alatt vagyok.
-
válasz
Paxker315 #10258 üzenetére
Naponta leírja valaki a PH autós topikjába, hogy Auchan kúton tankol.
Az osztrák kutak több ember számára elérhető, mint az Auchan.
Írjam be neked, hogy Bosznia-Hercegovinában, vagy Ukrajnába mennyivel olcsóbban tankoltam? Ráadásul ott nincs bioetanol benne.
Bosznia-Hercegovina közelebb van hozzám, mint egy Auchan kút.Bocs hogy nálad akadtam ki, nem te tehetsz róla.
Csak ez a budapesti gondolkodás, nagyon idegesítő.
Kb 30 literbe kerülne nekem egy Auchan kút oda-vissza.
Interneten sokan elfelejtik, hogy nem a szomszédokkal beszélnek. -
Paxker315
addikt
válasz
Dluinet #10256 üzenetére
sajnálom, ha nem lényeges s irritáló infónak tűnik. Én is csak a kútjukra, mosóba járok, az üzletnek még parkolójában sem voltam. Tudom, hogy nem mindenhol elérhető, de nem gondoltam volna, hogy dühítő infó lehet. Irreleváns a többségnek, de, többség nem egyenlő mindenkivel.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Van esetleg a topikban GT86 tulaj?
-
-
Paxker315
addikt
Most szenteste hazafelé a 95-ös Auchan benzinnel (valójában 98-as, 4.5% bioetanol tartalommal...) mentem még, aminek literje mikor tankoltam, 319ft volt
Gyakorlatilag nem tudtam semmivel 4.6 fölé vinni a fogyasztást, város-főút vegyesen.
Lemerítettem tegnap a tankot, feltöltöttem MOL-os 95-össel, ezzel meg akárhogy óvatoskodok, 5 liter alá nem akar menni a drága. De legalább jóval többe kerül literje. Az Auchan saját benzinje (a 95 s 98 is) nekem kifejezetten kellemes meglepi fogyasztásügyileg, pár decit spórol az is. : ) Mondjuk ezek 100pluszos utak.
a 98-as E5 auchan benzin "elvileg" majdnem 100-as oktánszámú& bioetanol tartalma 1% alatt van.
-
rbalint88
addikt
válasz
galervin93 #10252 üzenetére
17k az akkura ranezes Zsuffa Belanal, arra talan csak nem kell gyujteni
egyebkent nalunk is 7l volt a P2 legutobbi fogyasztasa. De nagyon sok 1-2km ut volt vele, ezekre direkt ezt is hasznaljuk, mert jobban birja, mint a sima benzines (gyerekorvos, patika 1km-en belul legvonalban, bevasarlas 5-6km, el kell ugrani a bankba szinten 1km... csak hat sokat szamitanak azok az 5-10 percek is utankent, amit a setaval szemben lehet nyerni, ha a 3 honapos gyereknek kell valami) -
válasz
galervin93 #10252 üzenetére
Plusz kis EGR tisztítás is sokat segíthet ha még nem volt.
Tavasszal tervezem én is az Aurisnál. -
galervin93
addikt
válasz
Dluinet #10251 üzenetére
Épp írni akartam, hogy nekem a P3 kifejezetten rövid városi utakon már-már rémisztően (
) sokat eszik, 5.6-5.8 körül. Persze 5 km hidegben gurulás alatt valszeg nem is csoda... Azért jövőre ha lesz egy kis pénzmagom lehet ránézetek a hibrid akkura, hátha ott is lehet nyerni pár decit.
-
válasz
Dooonfrigo #10248 üzenetére
Nekem egy sima 1.5-ös szívóbenzin 13-14 litert evett csak város téli használat mellett.
Most egy Prius 2 hybrid 6,5 - 7 litert.
A város és a hideg az ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Abus Viantor sisak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest