Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Van valami infó,tettek már a játék alá valami csalásvédelmi rendszert?
-
Sebestyen01
őstag
válasz ScomComputer #6401 üzenetére
Ne roncsad el a johangulatot
-
veterán
-
ScomComputer
veterán
válasz Sebestyen01 #6402 üzenetére
Látom ismersz már...teshow.....tényleg a "jó lesz ez....."re gondoltam alattam....hehehehe
(#6406) daveoff:van itt mellettem a fiókban....kérsz?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #6402 üzenetére
Crack van má?
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Edem05
őstag
Nagyon jók a zenék is. [link]
Hallgassátok meg őket. Ez a Ferro nagyon üt. Libabőrös lettem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ja, nekem is vagy ez, vagy az... vihető lesz egy XL-es póló skacok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
1.1 Patch notes a végső játékhoz:
Ubisoft Entertainment Tom Clancy's The Division™ v1.1
Appearance Menu has received a complete overhaul:
Now displays as a Grid making it much easier to browse items
"Outfit Sets" option added to quickly equip all the items in a set
"Inspect" Feature addedVisual improvements:
Fixed several lights that did not cast global illumination
Fixed missing volumetric lights on Traffic Lights
Illuminated signs now cast actual light
Improved atmospheric haze in several Time and Weather combinations
Improved night time lighting and contrast
Tweaked exaggerated rimlight shader on characters
Improved car window reflections
Improved SSAO to be more pronouncedMega Map and Open World updates:
New "Mission Overview" has been added to the Mega Map
Contaminated Zones will now display the required filter level on the Mega Map
Field data with Audio will automatically play when you pick them up
If you start listening to Field Data with audio from the menu you can keep listening outside the menu
Added Subtitles for all Field Data that play audio
Mission Entrance menu usability has been improved
Significantly increased number of Crafting Materials obtained from Loot Crates
New "Help" Menu is now available in Settings Menu - it stores all the Loading Screen and Context Sensitive Tips
New Tutorials added for certain gameplay features and mechanics (these can be switched off in the Options Menu)
Skill Modifiers have been added directly to Gear (previously only available on Gear Mods)
Fixed an issue on Character Select that resulted in getting stuck with specific combination of inputs
Fixed a progression blocking issue caused by accepting a group invite at a specific moment during the Base of Operations unlock sequence
Players will no longer be returned all the way back to start screen after creating or logging in to their Ubisoft Club Account
Fixed remaining Bugs that prevented log-in when some non-essential services were offline
New Icon for Landmarks in the Dark Zone, Icon now changes dynamically depending on if Non-Player Enemies are present or not
Added information to the in-game Loot Pickup UI to show why an item can't be picked up
Improved multi-GPU performance
Fixed issue where you could get a white screen on start-up
Improved performance in Windowed mode
The Deployable Turret no longer targets non-rogue players and doesn't damage neutral players caught in line of fire either
Overall stability increased - lots of Crash fixes!
Further backend improvements and optimizations
Many Localization adjustments and bug fixes
Additional minor bug fixes and polish!Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
Interjuban nem azt mondtak, hogy no Inspect?? Most mégis? 😁
Reméltem Turretet javítják
The Deployable Turret no longer targets non-rogue players and doesn't damage neutral players caught in line of fire either[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
H@lede
tag
[ Szerkesztve ]
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Azt hol tudom ellenőrizni mit töltött le az uplay? Goldot vettem meg még pár napja és ha jól tudom ahhoz jár a Nationalgarde dlc és talán a Hazmat is előrendelői miatt? Ez lenne ami engem igazán érdekel. Ezt hogy kell "aktiválni" ? Ami még furcsa nekem, hogy az Uplay csak sima verziót mutat. Mármint borítóképet, nem pedig a Goldot. Ez másnál is így van?
-
Gordon32
tag
Off..
Na most akkor mikortol lehet jatszani(digitalis) ???Üdv! Gordon
-
Gordon32
tag
Köszi!
Üdv! Gordon
-
daveoff
veterán
Mondjuk azt nem vágom a gold pre-ordert miért reklámozzák a nenzetőr dlc-vel, amikor az sp-ben benne van amúgy is....
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok,
Légyszíves ne töröljétek a gold verzióra kapott visszaigazolást az 576-tól. Köszi szépen!
-
daveoff
veterán
westlake! gamesplanet-től megkaptad az sp kulcsot is?
(#6433) Sárkányvölgy:nekem van egy gold rendelésem, ami valszeg nem fog kelleni, ma kiderül, érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Engem tegnap hívott az 576. Gold Edition, plusz póló és az előrendelői police set. Kedden küldik. Szerény véleményem, hogy az 576 messze a legnormálisabb az összes üzlet közül. Felhívnak, eddig mindig segítőkészek stb.
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Én is bejelöltem mindenkit a táblázatban Goakulum néven. Az lenne a kérdésem, h csak akkor tudom előtölteni ha aktiválom kóddal? Merd dobozos goldot vettem és nincs a gépembe dvd rom szóval akkor megszívtam?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
őstag
válasz Sebestyen01 #6436 üzenetére
Kolléga úgy értette, hogy kedden kapja meg! Az ilyen nagy boltoknál minden esetben meg szokta kapni mindenki a játékot a megjelenés napján, ha a futárszolgálat nem hibázik.
"Less but better" - Dieter Rams
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #6436 üzenetére
Ne feszüljél már. Nekem is azt mondták "kedden akkor ott lesz a csomag".
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #6442 üzenetére
Lehet olvassák ezeket a kommentjedet és ezért neked nem küldenek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
daveoff
veterán
-
Hunner
senior tag
válasz daveoff #6444 üzenetére
2 perce impulzusvásároltam gamesplaneten a goldot, egyből kaptam cdkulcsot. Magát a játékot beaktiválta, fel is ugrott a kis noti de a SP-re nem írt ki semmit, csak megette a kódot ugyanúgy, csak noti nélkül. Cserébe szintén zenész. Másodszori kódbeírásra megkapom az errort, hogy már az accountomon van. Szerintem így oké. Mintha a The Crew-nál is ugyanez lett volna...
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
daveoff
veterán
Ja, szerintem is ok, watch dogs, és fc4 season pass-al is ez volt. Úgy rémlik, hogy azoknál se írt semmit, csak konkrét dlc esetén.
Na behúztam én is a gamesplanet-től 20.888HUF-ért, meg is kaptam a kulcsokat.
576-os gold rendelésemet passzolom, ha érdekel valakit!
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz daveoff #6446 üzenetére
Gamesplaneteseknek!
Ez viszont nem tudom mennyire releváns, a kulcsok mellett van egy ilyen leírás:
How do I receive my pre-order ULC Hazmat gear DLC?Please note, that the Beta is already over and this process is just to activate the pre-order bonus.
Go to the following website: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx
Log in with your existing Uplay account or register with a new account
Select the platform on which you want to play
Redeem the pre-order code from your Gamesplanet Account to secure your pre-order bonus
At release, you will receive your Hazmat gear set unlock code by emailEzt ne felejtsétek el megcsinálni, bár nem tudom mennyire szükséges, én azért végigkattoltam.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #6448 üzenetére
Még nem! Én az utolsók közt adhattam le a rendelést, mert nem sokkal utána lezárták a gold előrendelést.
Hunner: Ezen már túl vagyok. De az SP-vel a hazmatot is megkapjuk, úgyhogy lényegtelen. Meg aki bétázott, azt automatikusan regisztrálta a uplay, és megkapja mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest