Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz daveoff #6446 üzenetére
Gamesplaneteseknek!
Ez viszont nem tudom mennyire releváns, a kulcsok mellett van egy ilyen leírás:
How do I receive my pre-order ULC Hazmat gear DLC?Please note, that the Beta is already over and this process is just to activate the pre-order bonus.
Go to the following website: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx
Log in with your existing Uplay account or register with a new account
Select the platform on which you want to play
Redeem the pre-order code from your Gamesplanet Account to secure your pre-order bonus
At release, you will receive your Hazmat gear set unlock code by emailEzt ne felejtsétek el megcsinálni, bár nem tudom mennyire szükséges, én azért végigkattoltam.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest