Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz arnikusz #46612 üzenetére

Nekem a strikerhez a fegyvereken is PvE tálentek vannak.
    Az LVOA-C-on Pusztító/Kérlelhetetlen/Vérengző
    Az Alejandro-n Pusztító/Ragadozó/Fedezékből...

Lassú, lassú, de második fegyvernek, amikor kifogytál és az ellen is kifogyott, akkor a nagyon nagy RPM miatt egész komoly sebzést tudsz addig bevinni, nem utolsó sorban jól jött a ragadozó tálent is itt.

De ha Ragadozóban lettem volna, akkor már a kötélvágáskor feküdtek volna, mert a gyerek elnyomta az ultit, és így élesztette fel a másikat, ha ugyanezt ragadozóval nyeli be, akkor utána szinte azonnal fekszik mindkettő.
    Pl tegnap az egyik csapatból az egyik rugó úgy lett meg, hogy lőttek engem, én meg rámentem az egyik gyerekre, már összeestem, amikor a szemem előtt a gyerek összezuhant és utána meg szinte azonnal ki is feküdt. Nagyon durva lett ez a ragadozó az már biztos. Azok hárman, akik a supply-nál lelőttek, amikor visszamentem rájuk, akkor kettő meglett, a 3. meg elfutott fel a DZ6 kimentésre a haverjához, meglettek volna ők is, de akkor már rám szállt a lila köd és nem taktikáztam, egy D3 CF cuccot azért csak elloptak tőlem :DDD

D3-hoz melyik módosítót érdemes berakni?
    Van vagy 2-3 szettre való D3, nagy ritkán szükség van rá, de akkor már összeraknám a többit is.

Új hozzászólás Aktív témák