Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Nem tudom mi volt ma (tegnap) a játékkal, de összeszámoltam, konkrétan kb 20-25 CF cuccot adott (20 még a stashben figyel belőlük, 1-et pedig már be is raktam gearbe), 3 vagy 4 cucc azonnal kuka volt, a többit még meg kell nézni, hogy mi legyen velük, de van egy csomó jó benne. Gyakorlatilag ma több CF cuccot kaptam, mint egy GE alkalmával

Nálam marad a Striker mobozni, ha jönnek a rugók, akkor max fekszek, és átvedlek Ragadozóba. Ma is takarítottam egy Supply-t, amikor bejött 3 gyerek, kiszedtem a supply-t, de berugóztak, lelőttek.
Visszamentem Ragadozóban, és 2 részletben de mind a négyet (mint kiderült a negyedik elmaradt valahol) megfektettem. (persze ez a supply már akkor jött, amikor mondtam, hogy na jó, mára ennyi)
Utána még összeszedtem az eldobott cuccokat, amik privátként estek, meg a bossból, +1 landmark, na mondom kimentés és megyek, erre fel megjelent 2 játékos, és le akarták vágni a cuccomat, full PvE (páncélsebzés, elite-sebzés még a módosítókon is, XP meg ilyenek, de meglett mindkettő, igaz az ultim elment, pedig az egyik ragadozó volt. Feldobtam YT-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest