Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz arnikusz #46604 üzenetére

Nem tudom mi volt ma (tegnap) a játékkal, de összeszámoltam, konkrétan kb 20-25 CF cuccot adott (20 még a stashben figyel belőlük, 1-et pedig már be is raktam gearbe), 3 vagy 4 cucc azonnal kuka volt, a többit még meg kell nézni, hogy mi legyen velük, de van egy csomó jó benne. Gyakorlatilag ma több CF cuccot kaptam, mint egy GE alkalmával :F

Nálam marad a Striker mobozni, ha jönnek a rugók, akkor max fekszek, és átvedlek Ragadozóba. Ma is takarítottam egy Supply-t, amikor bejött 3 gyerek, kiszedtem a supply-t, de berugóztak, lelőttek.
    Visszamentem Ragadozóban, és 2 részletben de mind a négyet (mint kiderült a negyedik elmaradt valahol) megfektettem. (persze ez a supply már akkor jött, amikor mondtam, hogy na jó, mára ennyi)
    Utána még összeszedtem az eldobott cuccokat, amik privátként estek, meg a bossból, +1 landmark, na mondom kimentés és megyek, erre fel megjelent 2 játékos, és le akarták vágni a cuccomat, full PvE (páncélsebzés, elite-sebzés még a módosítókon is, XP meg ilyenek, de meglett mindkettő, igaz az ultim elment, pedig az egyik ragadozó volt. Feldobtam YT-ra...

Új hozzászólás Aktív témák