Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Bárcsak nekem is ennyi cf-es cuccom lenne. Van egy közel maxolt PVP nomád és egy predátor amit el rontottam mert félig PVP és PVE. Nem rossz így se, de nem az igazi. Két helyen kéne cserélni, hogy ott ne legyen páncélsebzésem és akkor az is kész lesz csak PVP-re.
Alpha nálam is elsődleges, bár remélem csak PVE-ben lesz jó, illetve soloban.
Taktikus érdekel még engem is, régen bejött, Ha olyan lesz, mint a fentebb lévő videóban akkor tetszik. Legalább két szettet össze kell rakni, PVE-re és PVP-re is. PVE-re gondolom mindenhová skill haste és skill power kell, plusz ahová lehet elitsebzést és páncél sebzést, ugye? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én már kiszanáltam redukáltam.
1 maxos Csillag. 2 féle exo/arany a régi idők emlékére. 1-1 nem maxolt Sentry-Deadeye, 1 DPS Reclaimer, 1 Végső, 1kimaxolt Nomád, 1 kimaxolt Reclaimer elektronikás, 1 Striker, 1 Predator, 1D3.Altonként 15 fegyver, Megállító, AR-ek, Houseok, MDR-k, Big Alejandro-k kimaxolva összesen 20 db kb.
Amire majd GE után fáj a fogam a fekvés nélküli Stolen Signal és utána LS/Skirmish 99 szintek.
Azt nem tisztáztuk, hogy 4 Alt esetén az LS/Skirmish szintek továbbra is külön számolja, vagy egybe?

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Robotporszívók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest