- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
akoska07 #33898 üzenetére
Köszi szépen!!
Vaakuum: "...ha csatlakozott tier-ös játékosokhoz, és végigbújkálta a küldit, akkor elvileg a végén a drop az ő szintjének megfelelő."
Ezt jó tudni! :-) Lehet,hogy megkeresem ezügyben a profi nagyszintű barátomat,hátha adna vmit hasonlót nekem is.
Bár nem akarok pióca lenni rajta.Nem fogad el cserébe semmit. :-///Köszi! :-)
VTom: "A DZ szintje 16-os, a karaktere gondolom 30-as."
A karaktere a sztoriban 14-es.Erre a szerverre max.14-esek jöhetnek.Ha már 15-ös lett volna én nem találkozom vele.Már próbáltuk ezt több barátommal,több karakterrel+amikor meghaltam láttam,hogy 14/16.
Woker: "...van egy kis zavar a fejedben..."
Én inkább azt mondanám,hogy kevésbé ismerem a játékot.
"Amennyiben a 30. szinttől elérhető DZ-ben voltál..."
Max.14-es szintű dz-ben voltam.Ez 100%.Nem tudok nagyobb szintűvel egy szerveren lenni.Azt írja ki,hogy rossz párosítás.
"Másrészt a felszereléseknek nincsen szintje, gear score-ja van a kiegészítőknek (fegyver és felszerelés módosítók) van szintje és power levelje (az előbbi max 30 az utóbbi a max 34)."
"ilyet nem lehet eljátszani, az itemek gear score-ját már a world tier határozza meg és nem a játékos szintje."
Most elszomorítottál.De belegondolva talán jobb is így.
Akoska: "Én is bújkáltam 14-es szinttel tier5-ben küldikben,sosem kaptam tier5 cuccot."
Mégsem szomorodtam el. :-))
Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy komolyabb "probléma".
Hogyan tudnék részt venni ilyen tier 5-ös küldetésekben úgy,hogy nagyon minimális xp-t kapjak,de adjon vmit a végén?Egy-két héttel ezelőtt benne voltam a barátommal egy nehéz küldetésben (simán lenyomja a legnehezebb fokozaton),de nem tier 5-ben.Amikor már nem akartam több xp-t kapni kimentem az épületből és jó lett,nem pörgött a szintem számlálója ahogy ő irtott viszont ha közelebb mentem az épülethez megint adta a pontokat.Volt egy halvány szürke kör az épület körül,ha abba belementem én is kaptam a pontokat,ha kivül voltam,nem volt gáz.
Szóval ha így mennénk tier 5-ben egy küldetést a végén adna nekem is vmit?Esetleg csak pont a legvégére lépnék a körbe. (Ja,és persze együtt kezdenénk.)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest