Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz akoska07 #33898 üzenetére

Köszi szépen!!

Vaakuum: "...ha csatlakozott tier-ös játékosokhoz, és végigbújkálta a küldit, akkor elvileg a végén a drop az ő szintjének megfelelő."

Ezt jó tudni! :-) Lehet,hogy megkeresem ezügyben a profi nagyszintű barátomat,hátha adna vmit hasonlót nekem is.
    Bár nem akarok pióca lenni rajta.Nem fogad el cserébe semmit. :-///

Köszi! :-)

VTom: "A DZ szintje 16-os, a karaktere gondolom 30-as."

A karaktere a sztoriban 14-es.Erre a szerverre max.14-esek jöhetnek.Ha már 15-ös lett volna én nem találkozom vele.Már próbáltuk ezt több barátommal,több karakterrel+amikor meghaltam láttam,hogy 14/16.

Woker: "...van egy kis zavar a fejedben..."

Én inkább azt mondanám,hogy kevésbé ismerem a játékot.

"Amennyiben a 30. szinttől elérhető DZ-ben voltál..."

Max.14-es szintű dz-ben voltam.Ez 100%.Nem tudok nagyobb szintűvel egy szerveren lenni.Azt írja ki,hogy rossz párosítás.

"Másrészt a felszereléseknek nincsen szintje, gear score-ja van a kiegészítőknek (fegyver és felszerelés módosítók) van szintje és power levelje (az előbbi max 30 az utóbbi a max 34)."

:R

"ilyet nem lehet eljátszani, az itemek gear score-ját már a world tier határozza meg és nem a játékos szintje."

Most elszomorítottál.De belegondolva talán jobb is így.

Akoska: "Én is bújkáltam 14-es szinttel tier5-ben küldikben,sosem kaptam tier5 cuccot."

Mégsem szomorodtam el. :-))
    Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy komolyabb "probléma".
    Hogyan tudnék részt venni ilyen tier 5-ös küldetésekben úgy,hogy nagyon minimális xp-t kapjak,de adjon vmit a végén?

Egy-két héttel ezelőtt benne voltam a barátommal egy nehéz küldetésben (simán lenyomja a legnehezebb fokozaton),de nem tier 5-ben.Amikor már nem akartam több xp-t kapni kimentem az épületből és jó lett,nem pörgött a szintem számlálója ahogy ő irtott viszont ha közelebb mentem az épülethez megint adta a pontokat.Volt egy halvány szürke kör az épület körül,ha abba belementem én is kaptam a pontokat,ha kivül voltam,nem volt gáz.
    Szóval ha így mennénk tier 5-ben egy küldetést a végén adna nekem is vmit?Esetleg csak pont a legvégére lépnék a körbe. (Ja,és persze együtt kezdenénk.)

Új hozzászólás Aktív témák