- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
válasz
Brownage #16867 üzenetére
messzemenőkig +1
basszus, most látom, tegnap felvettél barinak, én meg nem tudtam ki vagy, azt hittem a szokásos sikeres Falcon körök utáni random invite, sry...
de ígérem megyek DZ-be, halok-kelek ha kell, de végre valaki nem a fosós taktikát hangoztatja/nyomatjaLehetne ilyen anti-rúzs klánt nyomatnatok (a -lényegében- megboldogult Inestationban volt hasonló, ott volt is rá igény).
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Szombaton 2000 creditem volt reggel, az volt a terv hogy a héten összefarmolom a vectort, az meglett vasárnap délután, és azóta is gyűlik a credit, most 350k van, szóval 600.000+ 4 nap alatt. És rengetegszer halok meg, még kezdő vagyok, a harcok fele úgy kezdődik hogy Raulblanco down, 3x haltam meg manhuntosként is, de XP így is ömlik befelé, az is felment a hétvége óta 77-ről 83-ra.
Élvezem nagyon a pvp-ket bent, csak gyenge vagyok még.
Ma a tárat cserélem ki a vectoron, tárkapacitás és crit damage van rajta, tár + fire rate kell, gyorsabban lövök hamarabb meghal a másik játékos. -
bunfi
őstag
válasz
Legutóbb 94 1/3-ról buktam vissza 93 és félre mert üldöztem egy Rogue csapatot. Plusz a 60k dz credit. Nem szarom magam össze és fasznak sem neveztelek. Csak az, hogy mekkora a populáció, és milyen gearben van, az random. Na itt kezdődik a gond, többet számít a random, mint kellene.
Magam részéről vagyok annyira "korrekt", hogy mindig a bosst ölöm meg utóljára és ha látok váalaki, hogy erre jön vagy látom a sportboltnál a pulse után, hogy a környéken van, megvárom.
Nekem az a bajom, hogy a játék nem lehetőséget ad, hogy DZ-zek, hanem kényszerít rá. És egyre jobban kényszerít rá, mivel Clear Skyból sokkal lassabban lehet gearelődni, mint a DZ-ből és a Blueprintek miatt pedig egyértelműen rá vagyok kényszerítve. De mivel több érvem nincs, és úgy is ki lesz emelve, hogy ezt mindig is ilyennek tervezték, inkább befejezem a vita és a konfliktus generálását és elnézést kérek.
(#16865) cain69 Pont itt van a probléma, hogy nem tisztázott, hogy mikor lesz rogue, mennyi ideig tart levágni a kötélről a cuccokat és nagyon egyszerűen legriefelhető.
-
Brownage
tag
válasz
ja, hozzáteszem az elviselhetetlen gankelés csak addig tart, amíg nem törődtök egymással és szétszóródva hagyjátok, hogy egyesével öldössenek titeket, amíg kurva anyázások közepette ki nem léptek. Manhuntosként meghalni nem kifizetődő. 2x legyilkoljátok őket, kurva sok xp-t/pénzt kaptok és még pluszba el is tűnnek a szerverről. Plusz a szerveren maradt emberek látják, hogy omg so many players és nem jut eszébe másnak se roguenak lenni, máris kialakítottátok a tökéletes, unalmas, békés pve szervert. Na ilyenkor szoktunk 5 perc után mi új szerverre menni, ahol vannak rogue-ok, lehet kiket kergetni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest