Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Ja értem. Tehát, ha segítek az embereknek falconból kiütni az itemet és amit én kapok eldobom (mert mellesleg nekem már nincs rá szükségem, ugye...), akkor minden gond meg van oldva?
Fikázol, sírás, spam? Tőlem olyan mélyen beledughatod a fejedet a homokba, olyan vastag buborékot növeszthetsz magad köré, amilyet szeretnél, de ez a tényeken nem változtat. Súlyos problémák vannak és mit csinálnak helyette az elmúlt több mint egy hétben? Glitcheket javítanak. Mert ez a legnagyobb probléma.
A "múltkori" komment, ha már így szóba hoztad, 3 embert leszámítva mindenkinek világos volt, hogy mit akartam vele mondani, de ahogy mondták már akkor is előttem/helyettem, akinek nem inge...
Nekem nincs az ellen kifogásom, hogy segítesz és játékot szervezel. Tedd azt, de ne degradáljál másokat a fikázó, síró, spammer, troll (egyáltalán tudod mit jelentenek ezek a szavak?) szavakkal, mert az el akarsz zárkózni a tények elől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest