Új hozzászólás Aktív témák

• Dani79

tag

Sziasztok!

Olvasom itt a kommenteket, hogy kifulladt a játék...hát eddig én nem éreztem, DE
    55!!! óra után elfogyott számomra is kontent.
    Le a kalappal a játék kinézete és a légköre előtt mert azt hihetetlenül eltalálták.
    Viszont tartalom nulla... kb ahhoz tudnám hasonlítani ezt a mint amikor a La ferrarit lezúzta az okos pesten.
    csilivili külső zéró tartalommal.

Nekem pl a város nagyon tetszik, DE üres... nem is értem miért nincsenek elit pakkok, nevesített bossok random elszórva... ezek keresése és likvidálása.
    annyira coop lett az endgame tartalom, hogy közben a solo teljesen kiveszett lvl30 után.
    coop meg nevetséges...vagy nincs csapat vagy ha van akkor glitch és ha nem akarod akkor kick...

így valahogy nálam kipukkadt a lufi és még egy AC-be is több időt öltem, pedig ez fényévekkel megelőzi az eddigi Ubisoft játékokat.

Nem érzek semmi késztetést arra hogy a jelenlegi 110k DPS-t (solo hard) tovább fejlesszem, mert:

1 solo kontent nem létezik
    2 coop meg mindenki csalni akar

Mindegy most egyenlőre ennyi volt, majd fél év múlva megnézem megint...
    Sajnos rövid távon boldog voltam, hogy az Ubi ezzel a termékkel újra a csúcson, de hosszú távon sajnos rosszabb mint az AC sorozat.

uff

Új hozzászólás Aktív témák