Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na csak sikerült a skill kill - 50 enemies.
Érdekes, hogy a statisztika szerint már 200 fölött járok, mégis csak a lövegtoronyt és a tapadós bombás killeket számolta. Tegnap elindultam egy küldetésre, csak ezeket vittem magammal, és kb a 8. killnél beadta a kihívást. Előtte csak a tapadós bombát használtam, tornyot sosem.Tegnap DZ-ztünk, és számomra még mindig furcsa, ahogy egyesek gyakorlatilag 1 lövéssel lelőnek elég távolról pl SMG-vel. De volt olyan, aki így sebzett, és gyakorlatilag nem lehetett lelőni, mivel ahogy kb 10%-ra esett a HP-ja abban a pillanatban visszatöltött 100-ra, én még ilyet nem láttam.
Olyat igen, hogy nehezen sebződök npc-k által, pl DZ3-ason megyünk és hiába mentem be 3-4-5 npc közzé, gyakorlatilag nem sebződtem, mármint jöttek a lövések, de nem volt valós sebződés, azonnal visszatöltött.
Még olyan helyzetben is, ahol 6-8 npc-vel harcoltunk, csak akkor volt sebződés (egy fél csík). Ezért csodálkoztam, amikor ugyanezzel a gear-el meg 1 lövés középtávolról (tehát nem shoti) a rugótól és feküdtem...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest