Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
A gold verzió sokkal jobb és erre hajt az összes "csipás" player (én is
). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat
) -
warcat
veterán
Nem a First Wave M1a a lényeg,hanem a balanced talent megléte rajta,ezért a mostani egy kaki (nem elhanyagolhatóan a headshot damage is gyenge rajta) Szóval ez nem,nem ugyanaz mint a múltkori.
A "First Wave" előnevű fegyókon az összes modslot nagy.
A SOCOM verzión az underbarrel kiegészítő small.
A Black Marketest fejből most nem tudom, a Classicról hiányzik teljesen az extra markolat ezért nem tudsz rá feldobni stab/acc/stb kiegészítőt és mindig jobban rángatni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat
)