Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Sparta egyszer már megszivatott engem is, most hálistennek nem raktam rájuk..
Egyébként én még csak 17 vagyok, de nagyon megtetszett. Sportot is kedvem van nézni, csak a fogadott meccseket ritkán tudom mert mindig ilyen afrikai etióp bajnokság meg kitudja mi, amit helyi rádión kívül nem közvetít semmiGalaxy Fold 4
-
gery2123
őstag
NA ma is raktam egy biztonságos szelót, de a tegnapi Spart Praha után már nem bízok semmibe, de nagyon ajánlom hogy jöjjön.
Black: milyen meccsekből akarsz egy 10x összehozni? Érdekelne egy 500-ast én is raknék rá
-- PSN_ID: GerY2123
-
freaghill
őstag
Darts mesterünk, adrian360 mit mond a mai kínálatra?
[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
válasz mexicanraven #8796 üzenetére
En is igy vagyok, miota fogadok van kedvem nezni is a sportokat , elotte fociba is csak a VB-t neztem mert hat kinek drukkoljak mindig Forma1, WTCC ezeket mindig neztem is de arra meg pont nem merek szavazni mert eleg kiszamithatatlan foleg most
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mexicanraven #8793 üzenetére
Nem, csak olyan kikelő örömmel írtál erről az első tippmixedről ("Robika" segítségével) hogy azt hittem vagy vagy 13 éves...
[ Szerkesztve ]
-
mexicanraven
senior tag
válasz Ace owner #8779 üzenetére
Helsinki JK-Vaasa PS, Wolfsburg-Lyon meccsek nekem is meg lettek ma játszva.
B-L-A-C-K: 22, miért? Csak véres komolysággal lehet sportfogadást kötni?? Meg nyilván itt kialakult egy közösség, illik beköszönni...
polgárjenő: Lesz ami lesz!
[ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mexicanraven #8788 üzenetére
Hány éves vagy
-
polgárjenő
tag
válasz mexicanraven #8788 üzenetére
szia. hát ne nagyon éld bele magad abba az ezresbe. ma nemnagyon lesznek papírforma meccsek, valószínű valamelyik meccs el fog menni.
-
mexicanraven
senior tag
Ma raktam meg életem első tippmixét egy barátom segítségével (innen is köszi Robika), 300-as téttel, a várható nyeremény 1055Ft, nem nagy összeg sőt vicces, de tetszik ez a dolog meg az egésznek a hangulata, remélem hobbimmá válhat ez a dolog!
Üdv mindenkinek!when the sun shines, we'll shine together
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #8786 üzenetére
Hát nem rossz, csak amikor majdnem 200-nál jártam, akkor már a szemem előtt lebegett, hogy majd nagyobb tét, stb. stb., havi több 100k, stb. stb., aztán a döntetlenek egyik pillanatról a másikra nem jöttek, 2 vagy 3 hétig szinte minden bejött amit raktam, azután meg semmi nem jött be, így az a bő 2 hét hozta meg a pénzt, azóta semmi, inkább csak egy kis apró bukta volt... Ha ez a Bayern győzelem bejönne, akkor nagyon tudnék neki örülni, a nyaram legalább rendben lenne
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #8781 üzenetére
Nem bőven, de igen. Online már csak pár ezresem van, tehát azt fel kell majd tölteni, mert mindent kivettem majdnem. Most körül vagyok 100-ban egy kicsivel több van még, a 40-es bukta előtt volt 150 körül, de az is úgy, hogy volt egy 20-as bukta még azelőtt... Tehát majdnem 200-ról most lement egy jó 60k csak a bukták miatt, meg költöttem is... És még most lesz megint jó sok költés a kocsira
Tehát 50 megy a Bayern győzelemre, ha pedig bejön, akkor leveszem az összes pénzt (max 5-10k-t hagyok és abból építkezés).
-
janos1988
addikt
Két 4/5-ös megtolva alappal.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
polgárjenő
tag
mai tutik számomra, hogy HJK nem nyer 2 góllal, szóval VPS +2 hendikep
és hogy Elfsborg nem nyer legalább 3 góllal, Brommapojkarna +3 hendikepez így 2,14es szorzó. én megpukkasztottam, remélem nem most akarnak ezek alázni
-
Ace owner
addikt
Mai.
Remélem jön, elég kockázatosnak érzem, square7 statisztikái sem állnak mellettem. De ha nem merek akkor aztán tényleg nem nyerek, inkább 2-es szorzón menjen el mint 1,2-esen..Galaxy Fold 4
-
SirAlo
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #8775 üzenetére
Bet365 adott valami bonuszt a BL meccsre :
" Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a Borussia Dortmund v Bayern München mérkőzésre és mi megajándékozzuk egy azonos értékű ingyenes élő fogadással.Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Ingyenes élő fogadását a szokásos módon kell fizetnie és megtennie, és ha ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (max 40 RON).
"
-
B-L-A-C-K
titán
Na nem tudom hogy legyen ezelz a hétvégi BL, igazából mint mondtam Bayern sikert várok de valahogy mégsem merem, lehet tippmixpro-ra felutalok, és pár meccsel körítve teszek valami finomságot...
-
SirAlo
aktív tag
válasz DeathBat666 #8764 üzenetére
En szinte mindig 300-akkal jatszok, de sok 300 sokra megy az a gond, bakker pentek ota egy tipp se jott be amit megraktam tegnap is megraktam 2 meccset elobe , full unalmasan indult meg szogletek se voltak , mondom megrakom 3.5-nel kevesebb gol-ra, es bakker utanna ugy beindultak hogy mind a 2 meccs elment
-
freaghill
őstag
válasz DeathBat666 #8769 üzenetére
Meddig kell fenn maradjak, hogy megkapjuk a nyugodtan, nem sürgetett, 100%-os netes NHL tippjeidet?
-
Jarod1
veterán
űűűű a LOki fordított,, ez bejött, a pitsburg meg 7 et szórt
-
WaterWave
veterán
Lyonnak utánaolvastam... hazai oldalról sok a hiányzó, így még járható az is
még filozom rajta• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zolee5016
őstag
Mai próba 3/4-be és sima 500-ba:
Honka-Lahti- Varberg-Gent = HHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Ace owner
addikt
-
gyuromoj
veterán
Pénteki Pittsburgh-Ottawa X vállalható?
3-1 az állás, elég ha a második hazai meccsén húzza be a negyediket a Pittsburgh, esetleg hosszabbításban.Egy ilyenre gondoltam:
8 NY Rangers - Boston 4.m. D 3,65
9 Detroit - Chicago 4.m. V 2,23
10 Los Angeles - San Jose 5.m. H 2,07
58 Pittsburgh - Ottawa 5.m. D 3,953/4-ben az eredő odds: 97,07761
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ANDROID???
addikt
Ez járható?
43 Gent - Standard Liege H 2,20
42 Hoffenheim - Kaiserslautern: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,68
17 Sparta Rotterdam - Roda H 2,54
16 Go Ahead Eagles - Volendam H 2,25
24 Twente - Utrecht: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,54
Eredő odds: 82,53482
Tét: FtMax. nyeremény: 8255 Ft
-
Mano_01
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/view/130523/20130523_122456-581199745_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most ez ment.telorol nyomom azert lett igy.
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Ace owner
addikt
-
gyuromoj
veterán
Tippmixen szombatra elgondolkodtató lehet Lewa gól 2.50-ért.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
WaterWave
veterán
csúnyán benéztem ez a Női BL a lyonos, akkor az felejtős, nőkre nem fogadok
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
-
Ace owner
addikt
-
DeathBat666
aktív tag
NHL Tippmix:
NY Rangers - Boston Bruins X, (3.65)
Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks 2, (2.23)
Los Angeles Kings - San Jose Sharks 1, (2.07)Odds: 16,84
500 Ft ---> 8424 FtNetest majd este írok, azt jól átgondolom, sokat akarok ma kaszálni.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
WaterWave
veterán
válasz Speedhs #8742 üzenetére
sztem is a 047-est vedd ki
ami ma jó lehet, az a Lyon, és a Hoff. gól
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
válasz Speedhs #8744 üzenetére
Hát lehet, hogy tévedek, de...
Mindenki mindenkivel játszik kétszer, az 6 meccs/csapat. 4 meccs után 6 ponttal vezeti a csoportot a Cercle, így ha a maradék 2 meccsén szerez 1 pontot, akkoris első...bár nem tudom, hogy utánna az itteni rendszer hogy van...ugye első helynél oda van írva, hogy "Osztályozó - Jupiter League".
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Speedhs
őstag
-
-
Speedhs
őstag
válasz WaterWave #8717 üzenetére
Waterwave: Idáig az összes megérézésed jött azok közül, amiket én raktam. (Persze mindig az ellenkezőjét érezted )
Szóval ez mehet 5 K-val? :
005 1 Caja Laboral - Gran Canaria Hazai 1.21
023 1 Utrecht szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.43
047 1 Cercle Bruges - Mouscron-Peruwelz H 1.60Amit neccesnek érzek az a 047-es, de már nem akarok bukni egy petákot sem .
-
gyuromoj
veterán
Ez mennyire vállalható:
Helsinki JK - Vaasa PS
Helsinki JK (1X2)
Odds: 1,35
Wolfsburg - Lyon
Lyon (1X2)
Odds: 1,40
Twente - Utrecht
Twente (1X2)
Odds: 1,60
Hoffenheim - Kaiserslautern
Hoffenheim (1X2)
Odds: 1,85Odds összesen 5,59
2k->11kPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Zoli9292
tag
[link] Sima volt a Heat
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
L_YKing
addikt
-
gery2123
őstag
válasz DeathBat666 #8736 üzenetére
Csak kár hogy nem rendes jatekidobe raktam és kevés pénzel :-(
-
DeathBat666
aktív tag
Na jött a Pittsburgh, aki nem látta a meccset, annak ajánlom, hogy nézze meg a meccset 15:15 kor a Sport 1 en, nagyon jó összecsapás volt
-
gery2123
őstag
A szerencsejáték zrt honlapján mikor írják jóvá a fogadast? Tegnap be fizettem, és fogadtam. Nyert a Pittsburgh, és a Miami és még mindig nyitott a fogadási állapot. Ez csak azért fura mert eddig a bet365 és a bwin percek múlva max jovairta.
-
Mano_01
aktív tag
és a Pittsburgh is nyert..
na ma megint egy hasonló kaliberű szelvény, remélem ha elmegy nem 1 szaros meccsen fog."Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
samfishR
senior tag
na miami beat megrakva, indiana loserst csak elverik otthon
-
Zimmi91
addikt
Fener H
ETO GG
Empoli 2-3gól2000->11320
Valami azért csak csurrant
" Just remember Manchester is RED! "
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Mano_01
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #8720 üzenetére
de kinek?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
L_YKing
addikt
Mondtam hogy Debrecen nyer!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Ace owner
addikt
Ez a Sparta már megint mi a pöcs volt? 7-es oddsra rúgtak vagy 4 gólt Sírok, mondjuk úgyis elment már..
Ha már tippmix a topic neve, valami tippet holnapi nap folyamán megosztanátok velünk? Van egy jókis FB oldal, de mindig azokat szúrom ki onnan amik egyáltalán nem jönnek. Kezdek kifogyni az apróból, jólenne nyerni egyet.
Galaxy Fold 4
-
rwin5
őstag
Spartnak mit nem adtak meg De nagy mák, ha D lett volna tuti be is szarok helyben
-
Mano_01
aktív tag
koszi
jolenne ha betalalna egyszer,nem vagyok az a fajta moho ember.lathatod kis tettel jatszok mindig,es a 10knak is orulok/ orultem volna..[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz WaterWave #8717 üzenetére
mostmar nyerjen..
-
Mano_01
aktív tag
mostmár én is azon reménykedek..
de ha hiszed hanem, amióta apum rávitt a tippmixre, hogy jobb mint a lutri azóta csak 1 rohadt eseményen bukom el..áhh
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
de én nem
-
Mano_01
aktív tag
Real Soc-Madridra mit mondtok?
-
samfishR
senior tag
[link] seems legit
-
Mano_01
aktív tag
és még a debrecen is nyer..bár kihagytam volna a Göteborgot..ahhjj
-
Bati0501
őstag
Fenerbahce nyeri a kupát
A Debrecen és Győr is rúg gólt
2000-->4460 ForintGondolkoztunk,h azt tegyük,h a Fenerbahce nyer a rendes játékidőt,mert annak ~1,9 volt az odds,de inkább a biztosra mentem.Még pénzt is feldobtunk,h melyik legyen... Mindegy,úgy 1400 Forinttal több lett volna,de mindegy,ennek is örülök.
-
WaterWave
veterán
nem kell izgulni így legalább a hosszabbításon, és megvan a fenernek a kupa
-
samfishR
senior tag
na fener dnb szépen gyött úgylátom
meg a végén lehetett vmi kis box is, igen megszaladtak a sárgák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.