Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Miért gondoljátok hogy a Debrecen győzni fog, főleg hendivel?
-
Prien
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Két meccs volt, ami elbizonytalanított ma,
a Sarpsborg- Aalesund és a NémetU19-SzerbiaU19... úgy tűnik, jól döntöttem,hogy kihagytam őket... ( A Sarpsborg-ra döncit, a Németre meg hendis győzelmet tettem volna!)75498 yogibear: értem én, de már Belfastban is győzhetett volna a Debrecen. Na, majd meglátjuk, én totál érzek egy sima 3 vagy 4-0-t...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
Észak-íreknek még tanyakettőben is telik műfűre, azt nem zavarja az eső, meg alagcső, meg nem folyik le és hasonszőr dolgok. 1-2 fok lejtés jobbra vagy balra és lefolyik róla minden.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz viszont, hogy nem lehet birkákkal lelegeltetni, mert megfekszi a gyomrukat a műanyag.
-
szab.tam
nagyúr
kérdés, hogy a fű gyökere mennyire erősödött meg, és mennyire kapaszkodik.
vagy repkedni fog világgá.
nem tudom, hogy úgy behálózták-e, mint a radi pályán.ha nincs 2 felhőszakadás, mint volt a puskáls -debrecen előtt, akkor a talajon átszivárog, csövek elviszik.
ott az volt a probléma, hogy nem volt idő, hogy leszivárogjon.túl lazára sem lehet venni, tömöríteni kell, mert akkor meg az a baj.
ezek az alácsövezések a tartós, lassú esőre, és majd a hóoldadáskor lesz jó.
a női vizi és a német - szerb u19 döntetlen látom, mindenkit meglepett.
(rajtam kívül...) -
Deck
titán
válasz
razorka777
üzenetére
A focinál kellett volna maradnom az nagyon megy..
-
Deck
titán
Ezek a szar olaszok elvitték a szelvényem.. Tudtam, külön kellett volna megrakni a magyarokat.. :/
-
yogibear
addikt
válasz
bwin.party
üzenetére
Ha adó, akkor mondok valamit: ha fizetést kapsz, adóztál. Ha befizetsz, és nyersz akkor minek adózol még egy alkalommal?
Ha adó és szerencsejáték, akkor mondok valamit: veszel egy lottót, kenót, totót, bármit és nyersz, a nyereményből az Szj zrt előre levonja a nyereményadót... mert így egyszerűbb azt beszedni, mintha más országok rendszere szerint te vallanád be év végén és vonnák belőle az szja-t meg a többit... és még jobban is jársz meg "csak" 20%-ot vonnak, míg ha mondjuk neked kellene bevallani, akkor abból fizetned kellene 16% szja-t és 27% eho-t is...
Pókernél is be kell vallanod a nyereményt és vonják az szja-t meg eho-t, annyi különbséggel, hogy költségként levonható pl. a részvételi díj... amiről igazolást kaptál a szervezőtől... -
paatrick
őstag
válasz
bwin.party
üzenetére
Nem akarom védeni őket ezek csak tények. Én már voltam eddig bwin, bet365, betfair-en. Most várjuk ki ki vesz licenszet Mo.-ra aztán meglátjuk hogy melyik versenyképesebb. De érhetőnek érzem az állam álláspontját, hogy a Mo.-n megkeresett pénzt itt akarják tartani.
Az adóval kapcsolatos felvetésed azért kicsit sántít. Bárhova teszed be a pénzed megforgatni, hiába hogy már egyszer adóztál utána, ha nyereséged keletkezik belőle akkor újra adózni fogsz (tőzsdén - árfolyamnyereségből származó jövedelemadó, vállalkozásnál - osztalékadó, vállalkozói adó stb.).
-
dnl91
tag
Azért ez szép baleset: [link]

-
stefyY
őstag
Nézi valaki? Oktatnak a magyar csajok, 6-1..

-
paatrick
őstag
válasz
bwin.party
üzenetére
"- bwinhez hasonlóan pontgyűjtő rendszer létrehozása, azaz minden elköltött x.-Ft után pont járna ami elkölthető lenne tárgyi nyereményekre, pénzbeli feltöltésre, utazás focimeccsre, stb."
VB előtt is volt mellékes játék. Tárgyi ajándékokat meg utazást lehetett nyerni ha megforgattál bizonyos mennyiségű pénzt. VB alatt is volt. Felül kattints a PROMÓK című részre.
"- Élő fogadások kínálatának streamek,"
nagy irodák támogatnak csapatokat vagy egész bajnokságot is így könnyebb streamet kérniük, forgalmuk is sokszorosa a magyarénak, szóval ezt nem tartom valószínűnek. Arról nem is beszélve hogy 10mp kereséssel találok streamet a neten. Meg amúgy is azokhoz van élő fogadás amit közvetít valamelyik magyar TV csatorna.
"- Odds-ok versenyképessé alakítása (lásd. bet365, bwin, Ladbrokes). Ha rákényszerülnek a Magyarok erre a rendszerre legalább a megalázás maradjon ki a sorból az oddsok miatt."
azokból vonjál minimum egy 16%-os adót és mindjárt nem olyan rossz a tippmixpro oddsa
---
Nekem még soha nem fagyott le az oldal, bár jó lenne tudni mit jelent ez nálad. Nálam olyan hiba jön elő hogy rákattintok egy odds-ra és nem veszi be, vagy ha hozzáadok egy másikat akkor néha törli az előzőt így újra kell kezdeni a kötés összeállítását.---
DebrecenhezFél napot esett az eső (most már nem), van vagy 20 fok. Az erdőben még annyi se. Ezt vegyétek figyelembe.
-
szab.tam
nagyúr
na, kezdődik a magyar - orosz női vizi.
végignéztem az egybenyakú doni kohászlányokon.
sok jót nem ígér...

-
Prien
addikt
Nekem van egy olyan érzésem,hogy a Debrecen ma gólokkal fog nyerni a Nagyerdőben.

Vélemények pro-kontra? -
-
yogibear
addikt
Rapport elképesztő: 5 lépésben mattot ad
A dániai nyílt verseny, a Politiken Cup első fordulójában elképesztő partit játszott az augusztus elsején kezdődő sakkolimpiára készülő magyar nagymester, Rapport Richárd.
A világos bábukat vezette, és az ötödik lépésben bemattolta Tim Rogerst. Róla keveset tudni, de ilyen versenyen nem túl jegyzett sakkozók is elindulhatnak, de ők sem csak úgy az utcáról esnek be.
A 30 éves angol Élő pontszáma 2011, ami nem sok, kivált, mert Rapporté 2701, ezzel a világranglistán az első ötvenben van már.Azért 2k feletti Élővel ilyen bakit.

-
bwin.party
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerkesztés használatával felvettem a fejlesztési javaslatok közé, szerintem így már azért tényleg képet kapnak miben jobbak a külföldi marketek. Ha nem tudják ezeket a fejlesztéseket a maguk érdekében időben elvégezni, akkor nyissanak szépségszalont kezdő kozmetikusokkal...

-
törölt tag
válasz
bwin.party
üzenetére
TippmixPro-ról röviden miben kellene javulnia:
Sokat kérsz tőlük
.Fagymentes oldal már azis jó lenne.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
SzZrt.
üzenetére
Kedves Szerencsejáték Ügyfélszolgálat!
Azért ez egy kicsit meglepett, hogy a RiOS oldalain Mobilaréna regisztrációt végzett a Szerencsejáték Zrt. Ami talán a legjobb az egészben, hogy a fórumon nem rendelkeznek semmilyen moderálási lehetőséggel. Így az Önök számára negatív kritikákat nem tudják törölni, maguk kedve szerint válogatni (lásd. Official Facebook Page). Ez a fórumozó társaim számára pedig előny, hiszen ki tudják szűrni a problémás marketeket. Ami jó, hogy olvassák a fórumot és tudják hol kell javítaniuk a szolgáltatásaikon.
Ugye, ami fontos: belőlünk élnek, így jogosan szeretnénk egy korrekt LEGÁLIS rendszerben fogadásokat kötni. Ha erre nem lesz feltétel, akkor marad a VPN és mehet tovább, mint most. Persze, ha addigra letiltják a kedvenceinket.

Személyes véleményem szerint a screenshot mentésen tisztán kivehető, hogy a TippmixPro aktuális bukmékere szándékosan tiltotta meg a fogadás azonnali megkötését. Sajnálom, hogy ilyen módszerekhez folyamodnak azért, hogy ne lehessen fogadásokat megkötni. Élő fogadás esetén tisztán kivehető, hogy amíg a bwin is közvetít élő eseményt addig a Pro-n 0.05-től egészen 0.40 százalék között kisebb fogadási szorzót kínálnak fel. Ameddig nem tudnak versenyképesen üzemeltetni egy rendszert, addig tanulni kellene a többiektől. Ellenkező esetben a több száz millió forintot, amit az olasz rendszerfejlesztőnek fizettek kérjék vissza és legyen újra Tippmax.
Tippmix mai kínálata ismét botrányosan szar. Hogy engedhetik meg ezt maguknak? Nem értik azt, hogy a papír alapú kínálatot bővíteni kellene?
Szelvény szerintem nem 255-ig van sorszámozva és sokan örülnének neki, ha kicsit fejlődne ez a rendszer is a kor lehetőségeihez képest. (Lásd. pl.: Niké, iFortuna). A képen látszik feketén fehéren, hogy itt volna hely és igény is biztosan. Csak ember nincs, aki fejlesztené, mert ugye azt meg minek... Esemény pedig rengeteg van csak nem szabadna lustának lenni és lehetséges fogadássá kiírni őket...

TippmixPro-ról röviden miben kellene javulnia:
- Bónusz rendszer kialakítása: befizetési, hűség, mobil.
- bwinhez hasonlóan pontgyűjtő rendszer létrehozása, azaz minden elköltött x.-Ft után pont járna ami elkölthető lenne tárgyi nyereményekre, pénzbeli feltöltésre, utazás focimeccsre, stb.
- Élő fogadások kínálatának bővítése,
- Élő fogadások kínálatának streamek,
- Élő fogadások megkötése esetén a bukméker ne tiltson le egyetlen fogadást sem, mert neki épp nem tetszik a feltett tét vagy várható nyeremény,
- Fogadószelvényen az offline kötött fogadások részletezéseinél az összes odds-ot is fel kellene tüntetni,
- Odds-ok versenyképessé alakítása (lásd. bet365, bwin, Ladbrokes). Ha rákényszerülnek a Magyarok erre a rendszerre legalább a megalázás maradjon ki a sorból az oddsok miatt.Szerk.:
13 (majdnem
)+1 - Felettem kommentáló rendőrbácsi is jelzi, ne fagyjon meg az oldal!Bízom benne, hogy nem írtam kritizálható módon az Ön(ök) által nyújtott szolgáltatásról. Bízom egyúttal abban is, hogy a tippmix rendszerét fejlesztik, korrekten kibővítik a fogadási kínálatot vagy újraalkotják a Tippmix fogalmát és itt is napi több ezer lehetőségre lehet majd offline fogadni.
Baráti üdvözlettel: bwin.party
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
és még én vagyok a beteg...

mia napi új játékom.
neve: dupla 3/6 döncikeleírás:
kiveszünk különböző csoportokból 12 db +3* döntetlent.
ezeket elosztjuk 2 szelvényre, összefésülve őket.
tehát ha van 5 bl meccs, akkor azt nem egy szelóra rakjuk, hanem szétdobáljuk.
matekilag ugyanannyi, de a gyakorlatban több lesz az esélyünk.a játék ára, fajtája, nyeremények, esélyek:
3/6-os szelókkal játszunk, 100 ft. kombinációs alaptéten.
ez 4k, 40 db 3-as kötés.
ha a 12-ből 3 döntetlen van, akkor csak abban bízhatunk, hogy egy szelóra kerülnek, és nem 1-2.
ekkor minum jön 3k, de lehet egy kicsit több is.
4 döntetlennél kb ugyanennyi az esélyünk, mert a 3-1-es eloszlás lesz a gyakorlatban a legtöbbször.
(2-2 az szívás...)
az igazi móka az 5-nél kezdődik. ott már egy 4-1 könnyen benéz, ami minimum 12k-t hoz.
a 6 már igen nyereséges is lehet, a 7 és több sajnos már annyira úgysem fog jönni. -
SzZrt.
csendes tag
válasz
csib41
üzenetére
Kedves csib41!
Alapvetően helytálló amit yogibear írt a kérdésedre. Azzal tudnánk kiegészíteni, hogy az azonosító amire befizetnél a terminálon keresztül, az megtalálható belépés után a szerencsejatek.hu oldalon a „Feltöltés/Áttöltés” menüpontban, az „Ügyfélkártya” almenüben. Ugyanazzal a felhasználó névvel/jelszóval tudsz belépni mindkét oldalra. Így a terminálon keresztül bármikor befizethetsz és online bekerül a szerencsejatek.hu-s egyenlegedbe, ahonnan átvezetheted a tippmixpro.hu-ra. Ez egy viszonylag gyors alternatíva, arra az esetre például ha nem tudsz bankkártyával feltölteni, az átutalás pedig sok időt venne igénybe.
Üdv, a Szerencsejáték Zrt. csapata
-
Prien
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Nem rossz, azonban, egy észrevételt tennék:
a Debrecen-Cliftonville mindkét csapat gólt szerez opciót 3 szelvényre is betenni? Így 3 szelódon csökkenti az esélyt egyből, ha a Cliftonville nem rúg gólt... Nem volt más szimpatikus esemény?
Én épp most agyalok,hogy milyen szelvényt rakjak össze...
-
janos1988
addikt
-
SzZrt.
csendes tag
válasz
bwin.party
üzenetére
Kedves bwin.party!
Amennyiben nem sikerült a kívánt fogadás vagy rendellenességet tapasztalsz, kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefonos ügyfélszolgálat
(minden nap 7-23 óráig):
06 (1) 201-0580 vagy 06 (1) 201-0617E-mail:
ugyfelszolgalat@szerencsejatek.huEmellettenen a felületen is találhatsz hasznos információkat.
https://www.tippmixpro.hu/HU/1/Help#action=faqÜdv, a Szerencsejáték Zrt. csapata
-
szab.tam
nagyúr
válasz
üzenetére
"de neked nincs papírod róla"
de.
megygyőztél.
mielőtt ledarálom, 3 szelót beszkennelek holnap délben.
azaz fényképezek, mert egyszrűbb.
abból az összes többi következik...
értem én, hogy másra gondoltál, de jobb, hogy nem láttad még az angolul írt 1. versemet...
csak az 1. 2 sora:
Piroska was walking in the wood,
When the wolf said: „There is my food”!
képzeld el, mi jöhetett utána?
-
szab.tam
nagyúr
más:
161 labdarúgás1 Gamba Osaka - Shimizu SP 1.95 3.15 3.15 Sze 11:45 júl. 23
most ez komoly?
értem én, hogy ubisali szízön, de akkor is.***
most én vagyok úgy, hogy megvárom a delet, (a nagy magyar delet) - azaz a deletet

(-> ezen még dó'gozom, de szerintem már így, önmagában is már jó)
és összeboronálom a ffi és női vizi kieséses szakasz döntetlenes hsz-okat, irdatlan eredőre...

-
szab.tam
nagyúr
de mivel itt most tuti lesznek, (lehetnek), hosszabbítások, így kötelező külön megrakni a d-ket..
-
szab.tam
nagyúr
hát azt.
együttérzek.***
3 kötés fölött inkább csak 100-as alappal, de kombit rakok.
az "egy elmegy az 5-6-7-ből", már nem nekem való.macerás meló, de lehet bontani.
tehát kivenni, amit nagyon "tutira vélsz", és a többit kombinálod.**
(#75442) dekrer
továbbjutásban 2 papírforma.
magyar és olasz.viszont odds szempontjából olaszok rendesben, magyarok hsz-ban.
tehát a tippem erre a 2-re... -
Deck
titán
A holnapi női vizilabdára mik a tippek?
-
szab.tam
nagyúr
kis vizilabda eb fogadás adalék.
tudom, hogy alapvetően nem hyckomat brigád jár ide, de azért bátorkodom megosztani ezt az alap linket.ha valaki nem csak úgy akar fogadni, hogy megette a magyar ff csapatot, és felháborodik, hogy miért nem nyert, peidig igen, hanem kicsit mélyrehatóbban szeretné vizsgálni a nem látott meccsket, akkor itt folyamatában megtalálja az eb-t.
jó matekozást...

-
stefyY
őstag
-
szab.tam
nagyúr
mindjárt jön a kenód: tudod, toll papír....

(vagy vó't má'?)***
egyébként lehet, hogy (nekem) jó az, hogy nem jött most a magyar - horvát d.
5 napon belül a 3. let volna, hogy rendes nyerő, és ilyenkor könnyen elszáll az agy...
(annyiból sajnálom, hogy ezzel majdnem koppra visszajött volna vb-n elbohóckodott rész...) -
törölt tag
Ja egy kicsit ittam.
Benne volt a Meccsbe a D. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
tényleg be van...

de jó is lett volna az a 6:6...
**
volt egy olyan 500 ft-os szelvényem, (sima)
ahol szerb, görög, magyar meccs, 3 döntetlen, -> 193.470Ft...
(386.942* eredő)
(nem szkennelem, 16-17-18 d-d-d, 500-zal...)
8:6; 9:9; 7:6
tudom, hogy baromságnak tűnik elölről, hátulról.
de úgy annyira messze volt, hogy idióta voltam, hogy megtettem?
(és azért nem 1000-ért pakoltam, mert 200 alatt ugye a helyi trafkban is kiadják, és benne volt a tervben, hogy villogok, mint a karácsonyfaizzó - mint te a puttónyereménnyel...)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
nem neked szólt, hanem (#75426) csƵ-nek.
de pont ezt írtam, csak másképp...****
(#75432) stefyY
nekem konkrétan az, hogy egy 10*100 3/5-ös szelómban lett volna 1 db 3-as, és egy másik 2-es kötésú 200 ft-os szelómban össz 25k nyerőm, ha leremiznek.
és a csapatnak is jobb lett volna most egy ébresztő döntetlen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szab.tam
üzenetére
Nekem ne mond hogy van az ajánlat, nem ma kezdtem...
Van szombati, és vasárnapi meccsek is már hétfőtől amit megtudsz rakni, persze nem annyi mint a hét második felében lévő kínálatban, de ha akarsz egy hetest rakni éppen megoldható... -
törölt tag
6.50 döntetlen jó volt a Magyar vízilabda.
Csak kár,hogy a Magyarokra tettem.

Érdekes amint lőnek a Magyarok egyből lőnek a Horvátok is.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
ne magadból indulj ki.
szerintem nem a kenóra gondolt...
azt itt csak 2-en nyomjátok...
(nyilvánosan, bevallottan. én látens módon tolom, mert elég nagy szégyen...)
(#75426) csƵ
sajnos ketté van bontva a hét.
az első forduló végén szokott lenni pár esemény, ami átnyúlik.
(most nem nézem, de emlékeim szerint most pl. a csütörtöki el visszavágok.amik ugye rajta lesznek a 2. fordulós ajánlaton is, csak valszeg kicsit gyengébb papirfoma odds-okkal.
-
szab.tam
nagyúr
akkor viszont miért nem csak azokat a d-ket teszed?
(tudom, hülyének tűnik a kérdés, de komolyan gondolom.)én már képes vagyok 3/5-ös szelókat tolni 3 jólfizető döntetlennel, 2 még jól fieztő akármivel, amiben fantáziát látok.
ahol még 2 hibánál egy 3-as is jól perkál.
100*15=1500 ft... -
törölt tag
Faxa ! A Magyarok viszik a mixem... 4-4

-
B-L-A-C-K
titán
Lehet irigykedni, jelenleg ilyen hűvös van nálunk...

-
törölt tag
Kansas City - Manchester City
Los Angeles - Manchester Utd.
Ezek a meccsek mikkor lesznek ? Eredmények.comon nem találom.

-
sz_abika
addikt
Holnapra U19es meccsre jok az oddsok.
Ausztria+Portugália. -
yogibear
addikt
A nagy ünneplésben megsérült a vb-trófea
Miután Schweinsteigerék a brazíliai fináléban legyőzték az argentinokat, komoly bulizásba kezdtek, és országjáró körútra indultak a világbajnoki trófeával. Az egyik ilyen buliban aztán történt egy kis baleset.
A Német Labdarúgó Szövetség elnöke, Wolfgang Niersbach elmondta: "A kupa egy picit megsérült, megcsorbult. De nem kell aggódni, van egy szakemberünk, aki kijavítja a hibát."
A 63 éves sportvezető hozzátette, hogy a tettest nem sikerült azonosítani. "Kitartóan és keményen nyomoztunk, de a vizsgálatok nem vezettek eredményre" - mondta.Pattex - a német válogatott aranyfokozatú támogatója.

-
csƵ
addikt
Ez ajándék volt. Még kell magyar, olasz és Bayern győzelem, a szerb is jött.
-
ted_mosby
senior tag
St. Pölten - Horn 1 @ 1.73 , ez eléggé jó lehet mára. Már csak meg kéne rakni, csak nincs most online pénzem.. még meggondolom hogy megrakom-e , mert igazából a Top ligák kezdéséig nem igen akartam online játszani, de ez most hivogató..
a Német U19 se tűnik rossznak. -
janos1988
addikt
Mai duplás über kami 3/4-es megrakva + duplás 8-as kenó. Duplás puttón meg lókuki volt.
-
yogibear
addikt
válasz
csib41
üzenetére
Szerintem a Pró egyenleget sose lehetett, csak az úgynevezett belső egyenleget, amiből a lottó, totó, kenó, satöbbi lehet onlány fogadni... más kérdés, hogy a pró egyenleg és a belső egyenleg között simán át lehet mozgatni a pénzt ide-oda...
Belső egyenleg feltöltéshez meg ugye kell a 10 vagy 15 jegyű számazonosító...Elektronikus Szerencsekártyával: lottózóban - online terminálon keresztül - a fogadó 10 vagy 15 jegyű ügyfél azonosítójával (számazonosítójával) kérheti a terminálkezelőt belső egyenlege feltöltésére. Interneten játszó fogadók ügyfél azonosítójukat a fogadási oldalra történő belépés után az „Egyenleg feltöltés” menüpont alatt az „Ügyfélkártya” opciót választva tekinthetik meg, és akár ki is nyomtathatják. A feltöltési mértékek a következők: 3.000, 5.000, 10.000, 15.000, 25.000 Ft-os.
Pontosabban az "Egyenleg feltöltés" gombot már Feltöltés/áttöltés-nek hívják...
Aztán majd az irodában megmondják a tutit, hogy tényleg csak a belsőt lehet-e így feltölteni, vagy mindkettőt...
De a belsőt tuti... de a kettőt külön kezeli a rendszer, ez belépve látható is... -
csib41
aktív tag
Srácok, tippmixpro-ra lehet egyenleget feltölteni a helyi/körzeti kirendelt helyeken? Úgy tudtam, hogy régen lehetett, de most nem látom az oldalon a lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De minimum egy hétre kell felrakni akkor szokott "becsípni"