Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
azért a tippmix kínálatban tehetséggel vannak kiválasztva ezek a teniszek.. az 1,4-es odds is olyan 50-50 esélyes meccs, szíjjanak le.. már fél órája nézem a kínálatot, hogy mit volna érdemes tolni
-
duronx
senior tag
Nem tudom volt e már, ha igen akkor bocs.
Summary of World-Cup 2014 -
pohár
félisten
nyer a Wolves (1.30) & Reykjavik meccsen 3 gól esik minimum (1.60)
-
giigz
veterán
Csütörtök-péntekre már megvan a tippem, ha esetleg valakinek van jó tipp legalább 1,90 odds-szal kedd-szerdára, jöhet
-
Prien
addikt
Norrkoping-Djurgarden 6.pecben 1-1.... nem semmi
Javítom magam: 8.perc, 1-2.... hogy játszanak ezek? Gyorsított felvétel...
-
yogibear
addikt
...and today's Nav-Blocking Award goes to.... Bwin
Következő tippszelvény::
H - Betfair @1,5
D - Bet365 @2,3
V - Niké @2,9
:
Második tippszelvény:H - Redkings @1,6
V - WH @2,1 -
phgergo
aktív tag
Online fogadni a bet365n szoktatok?
-
Regirck
senior tag
-
Vandit.
addikt
Aki tudja élőzze meg a duisburgot egy kis apróval most élőben.
9-es odds
-
szab.tam
nagyúr
155 vízilabda, női1 *(0-9,5) Olaszország - Franciaország 1.74 --- 1.74
nem komolytalan.és vigyázni kell, mert vegysen vannak női és ff meccsek, könnyű benézni.
-
phgergo
aktív tag
Ti honnan nezitek az egyes tippeket? Valami weboldal, forum esetleg? Ezt azoktol kerdem akik altalaban fixre jol mondjak a tppeket.
-
sz_abika
addikt
Én faszan kineztem mára a szelora a montenegrói Xet de sajnos jatszhatnekjuk volt és elpicsaztak a tzatzikiket, igy tárgytalan már az esti meccs.
-
giigz
veterán
Djurgarden félidő X és Magyarország vízilabda 500 Ft
-
namilegyen
tag
Hát szerintem én nyertem a legnagyobbat 68 Ft-ot plusszba úgy hogy tippmixpron kaptam 5k bónuszt
-
paatrick
őstag
Én a vb előtt 5000-et töltöttem fel, hogy abból játszok. 2 hét után már 0 Ft-om volt.
Szóval a vb -5000 Ft-tal zárult.
Csináltunk barátokkal tippversenyt, ha azokat rakom meg egy az egyben akkor 64x1000-ből lenne most 12.290 Ft profit. Na de majd 2 év múlva.
Robbenhez:
az argentin - holland meccs után vágtak be 2 nyilatkozatot a hollandoktól. Az első már nem tudom ki volt de kb ezt mondta: "jól játszottunk, támadtunk, büszke lehet a csapat, sajnos a végén nem volt szerencsénk". Utána jött Robben: "nem játszottunk jól, nem volt semmi csapatjáték, szomorú vagyok hogy így kell kiesnünk". Ezzel nagyot nőtt a szememben. Nem szeretem amikor, az edző vagy játékos tereli a témát miközben mindenki látta hogy sz*rok voltak.C.Ronaldonak is volt egy hasonló esete:
még a MU-val játszott BL döntőt (kikaptak) és azt nyilatkozta: "nem csináltunk semmit, nem értem mi történt" és tényleg így volt. A többiek meg mondták a betanult szövegeket, "jók voltunk, támadtunk stb" -
pohár
félisten
Ha bármiféle technikai problémát tapasztal a hu.sportingbet.com oldal használatával, akkor kérjük használja a hu.sportingbet158.com címet szolgáltatásunk elérésére, mely 100%-ban egyezik meglévő oldalunkkal. Mentse el a címet a könyvjelzőkbe, hogy bármikor hozzáférhessen!
-
yogibear
addikt
„A szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Szjtv.) 36/G. § (1) bekezdése szerint az állami adóhatóság elrendeli az ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét (internetes blokkolás) annak az elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adatnak (a gyakorlatban: internetes honlap), amelynek hozzáférhetővé tétele vagy közzététele tiltott szerencsejáték-szervezést valósít meg. Az Szjtv. 36/J. § értelmében az állami adóhatóság a jogkövető magatartás elősegítése és a játékosok tájékoztatása érdekében honlapján az internetes blokkolás intézkedés végrehajtásának időtartama alatt közzéteszi a jogerős ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésével érintett honlap elnevezését.
A jogerős, végrehajtható internetes blokkolással érintett honlapok elnevezése a következő:”
Honlap Elnevezése 90 napos ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel végrehajtásának kezdő időpontja
bwin.com 2014.07.14.
betclic.com 2014.07.11.
bet-at-home.com 2014.07.11.
-
szab.tam
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
Mára raknék valamit ha már tegnap nem tudtam
A tét 5k lenne,valami tipp mára(már két vízilabdát kinéztem,azok mellé raknám)?
-
törölt tag
válasz
Chereiose #74839 üzenetére
Én szerintem fogok rá tenni pár ezret. Tippmixen még nem is néztem, hogy fent vannak már a szorzók, és olyan 1,30-1,40 közöttre tippeltem a Rijekát. 1,90 szerintem ajándék. A Fradi egy máltai szarral alig bírt. A Rijeka most verte meg nemrég a Dinamo Zagreb-ot. Úgyhogy jó formában vannak. Utánanéztem kicsit a dolgoknak...:
Rijeka értéke: 24,65 Millió €
Fradi értéke: 11,68 Millió €Rijeka EL mérleg otthon: 13 meccs, ebből
7 győzelem (akiket vertek: Stuttgart, Zilina, Differdange, Prestatyn Town, Litex Lovech, Gençlerbirliği, Valletta)
4 döntetlen (Real Betis, Olympique Lyon, Vitória Guimarães, Omonia Nicosia)
2 vereség (Metalist Kharkiv, Celta Vigo..Celta ellen hosszabbításban kaptak ki)
24 rúgott, 13 kapott gól.
Hazai pályán 29 meccse nem kapott ki.Fradi EL mérleg vendégben: 12 meccs, ebből
5 győzelem (Kocaelispor..török 3..., Birkirkara, Heart, Partizan Minsk..fehérorosz 2..., Ulisses..örmény szar)
2 döntetlen (Millwall, Sliema Wanderers)
5 vereség (Aalesund, Schalke, Kobenhavn, Stuttgart, AEL)
16 rúgott, 13 kapott gól, úgy hogy a Birkirkara kapott tőlük 5-öt ezekből a rúgottakból.Mindent összegezve szerintem ezt muszáj megnyernie a Rijekának. Egyértelműen jobb csapat. A Fradi azzal a máltai Wandarers baszatással is szenvedett. Horvát szurkolók nem normálisak, szerintem telt ház lesz(~ 10ezer ember). Laza 2-0 vagy 3-0 lesz. Szerintem. Magyar bajnokság alapból egy kalap szar, horvát erősebb jóval.
-
Chereiose
addikt
Szerintetek megèr a Rijeka 10K-t, vagy lutri ez az EL selejtező?
Lehet jobban járnèk 1-2 bukszával, règen vettem -
sz_abika
addikt
Én szerintem nullaba hoztam ki. Online pluszos, mix minuszos.
Vízi EBn nagyon alacsonyak az oddsok szvsz
-
RockHaRD
addikt
válasz
B-L-A-C-K #74833 üzenetére
én végig mondtam, hogy hogy állok, ha nyertem, ha vesztettem
Első tippmix szelvényeim voltak, ha emlékeztek azt sem tudtam, hogy hogy kell kitölteni először
az X-ezős szisztéma előtt buktam 21 ezret két nap alatt, de mikor bejött a Holland-CR 54 ezer, azzal 14 ezer plusszba kerültem, majd 2x2-t felraktam a két elődöntőre szintén X-es szisztémával, és ott be is fejeztem
, így maradtam +10-be, ami végülis jó így kezdésre
-
Tótotto
tag
Szerintem nálam van a legnagyobb veszteség.Kb.130K
-
Regirck
senior tag
Sziasztok, szeretnem kiszedni a vb profitomat bet365-rol, de elakadtam.
Bankfiok cime? OTP Polus Centerhez tartozom.
IBAN? Ez mi akkar lenni?
Swift/BIC kod? Ezt se vagom?
Segitseget elore is koszonom szepen!
-
lacy86
addikt
Ez a '14-es VB rohadtul nem hozott semmit a konyhara!
( ~ -15k )
Csatlakozom BLACK kollegazhoz egy ideig En is pihentetni fogom a fogadasokat.
Inkabb a becsi Praterbe koltom el ezt a penzt!Aki persze akaszott szep osszeget annak hatalmas gratula!
-
jpm
senior tag
mai tuti:
Norrköping félidö X de lehet a vége is x lesz
és a VB 70+ -
Chereiose
addikt
Nekem +5K lett csak a VB, de vicc, hogy több tízezer plusz lett volna, ha nem 1 meg 3 szögleteken megy el, vagy, hogy a németek nem bírják megverni ghánát, stb...
Tegnapiban meg az a vicc, hogy direkt nem raktam meg a németeket, mert éreztem, hogy X lesz, erre bejön és produkálnak 1 szögletet 40 perc alatt...Na mind1, vízilabda eb-t fogom figyelni, hátha lesz valami, amire érdemes tenni.
Illetve az EL selejtezőn gondolkodok, ugye a Fradi a Rijekával került össze, hazai pályán kezd a Rijeka és 2,10 van ráElvileg erősebb mint a Fradi, főleg ha azt nézzük, hogy egy máltai csapatot épphogy kivertek...Szóval ezen majd még gondolkodok.
-
kene84
aktív tag
válasz
Bencus88 #74812 üzenetére
Ez állt a levelükben:
"Amennyiben nem tudja elérni a számláját, hogy kezelje az ott rendelkezésre álló összeget az egyenlegéből, kérjük, lépjen be a www.betclic.biz oldalon.
Amint azt látni fogja, a magyar nyelvi opció már csak korlátozott ideig lesz elérhető a honlapjainkon."
Én kivettem a pénzem és abbahagytam az ottani fogadásokat!
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
A németekre az első meccsük után tettem 1000Ft-ot, hogy ők nyerik a vb-t. betclic-en. Most végleg megszűnt az oldal? vagy 3 hónapig se kép se hang? a pénzt gondolom nem lehet sehogy kivenni köszi
-
B-L-A-C-K
titán
-
rwin5
őstag
wow, mennyi tenisz van a kínálatban
muszáj lesz rakni
-
Yayoh
aktív tag
Mára mik a tuti tippek?
-
stefyY
őstag
Spanyolokat elpicsázzuk este?
-
bok92
addikt
És még erre is volt ereje...
-
duronx
senior tag
Messi megkapta az aranylabdát, Rodriguez megkapta az aranycipőt, Neuer megkapta az aranykesztyűt és Suárez megkapta az aranyfogat!
ui: én sem szeretem Robbent, de jobban megérdemelte volna az aranycipőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest